Kardeşim beni ekleyin Muğla merkez
Kardeşim beni ekleyin Muğla merkez
07.11.2014 alınmıs 60 km yol yapmış michelin 90/90-18 lastik var almak isteyen olursa mesajla ulabilir.uyumlu motorlar tvs 150 trt,ybr,cbfuyumlu 18 jantlar
muğlada bakımları yapılmış temiz kullanılmış hyosung gt 250r satmak isteyen var mı?
Bodrum cular burada mi ? Ya da muğla cilar. )
İnazuma, salcano Wolf, pulsar. Pulsarı genelde birader biniyor. Wolf iş güç motoru, inazuma gezmeye zevk motorum
Bir de bajaj pulsar 200 yazmışsınız, onu mu düşünüyordunuz?
Belki bir ışıkta karşılaşmış bile olabiliriz. :D
Ben de binmeyeli çok uzun zaman oldu. Bir buçuk ay civarı olmuştur. Havalar kötü, arada bir YBR ye biniyorum benim diğer motor, XJ6'ya binmeyi çok özledim. :D
Ben Milas'tanım. Muğla da ya da bu çevrede yapılan etkinliklerden nasıl haberdar olabileceğimi söyleyebilir misiniz ? Burada öğrenciyim ve bu nedenle çok tanıdığım yok o yüzden buraya yazmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Arkadaslar selamlar Mugla bodrumda GSR600 buldm bıtane ben ızmırdeyım gıdıp bakma sansım yok satıcı arkadasla konustum motoruna cok guwenıyo bılenınız varmı acaba bu motoru? Birde motoru almaya gıttıgımde bi servise veya ustaya gosterek ıstıyorum varmı bıldıgınız saglam bı yer?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-1-haftaligina-fiyat-14%2C250-pazarliksiz.09.01.2015-son-gun-184537445/detay
Arkadaşlar hepinize marmaristen selamlar iyi forumlar
Bir bakıyorsun "hayatta yapmam"dediğin şeyin başrolündesin...
bende fethiyedeyim tur falan düzenleniomu bu başlık altında okuyamadım sayfaların hepsini
Uzun zamandır tur düzenlenmiyor. Siteye üye Fethiyeliler olarak tanışıp görüşebiliriz.
arkadaşlar milas güllükte bir motosiklet var beğendiğim.izmirden geleceğim orada kime baktırabiliriz bu motosikleti tavsiyesi olan var mı?ocak ayında bir arkadaş daha yardım istemiş aynı şekilde ona yazan olmamış bakalım bi şansımızı deniyelim
http://www.yukleresim.com/image/WH
İspanyol Oier ile tanışmamızdan geri kalan bir fotoğrafımız... SAKAR GEÇİDİ/MUGLA
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)