Evet en iyisi o
Bodrum Enduro yarışlarında çektiğim resimleri paylaşmak istedim
Görüşmek dileğiyle
Fotoğraflar güzel olmuş, Tebrikler.
Fethiyede motor kulubu kurulmus , varmi uyesi olan.
bir etkinlikte te orasını burasını açan bir hatun olmasın artık.
kadınların orasını burası açması değilde bence onlara hayvan gibi bakanlar olmasın. 1 aydır bişey yememiş kuzu çevirmeye bakan insan gibi bakanlar olmasın bayanlara motor diye hitap etmek de hoş değil bence.
Bu arada ben başka birşey için girmiştim ya Bende muğlalıyım arkadaşlar önceden scooterımla takip ederdim sizleri. Şimdi izmirde ybr 125 kullanıyorum nisandan sonra havalar ısınınca dalamana motorla izmirden git gel yapmak istiyorum. Yol durumları hakkında sizden bilgi alacam inşallah malum bizim oralarda yol çalışması bitmez!.
Herkese merhaba....
arkadaşlar herkese merhaba marmariste ikamet ediyorum yamaha x-cıty 250 motorum var fakat bi grup var mı bilmiyorum marmaristen ve ya muğla çevresinden olan arkadaşlarla hafta sonları gezi düzenleyen var mı varsa katılmak sizlerle tanışmak isterim
Aranıza katılıyorum dostlar, bana da yer var mı? Akyaka/Muğla
http://www.motosiklet.net/forum/tebr...torum-var.html
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
ufak bir tur düzenleyelim artık
herkese merhabalar. ben yamaha virago 250 almaya karar verdım ve MARMARİSTE bir motor begendim. ben izmirdeyim . marmariste motoru almaya geldigimde motoru baktırtabılcek bır usta tanımıyorum bılmıyorum .Acaba bıldıgınız usta varsa marmariste adını nerede oldugunu numarasını bana ulastırabılır mısınız tesekkurler.
Bence en garantisi servisine baktırmandır. İlgilenirsen linkini veriyorum. Buraya tıkla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
Sevgili arkadaşlar, yarın (13/04/2014 Pazar) sabah Akyaka'dan yola çıkıp, Gökova Körfezi kıyısından Bodrum'a gideceğim. Dönüşte ise Milas, Yatağan ve Muğla'yı ziyaret edip eve geleceğim. Bu gezide bana katılmak ya da tanışmak isteyen olursa tekliflere açığım. Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim. Rotam aşağıdadır.
https://maps.google.com/maps/ms?msid...&msa=0&iwloc=A
burası DALAMAN langur lungur arama seviyorsan kal sevmiyorsan havaaalan ben de buralardayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)