Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı TIGER2009 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba hepinize 3 seneden sonra hemde ... tüm Muğla MT ailemize selamlar

---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 01:59 ----------

arkadaşım Adem mesaj gönderen kişi PsycoRider bu grubun eskilerinden her nekadar tanışmıyorsamda 3 sene önce ben ilk bu sayfalarda gezinirken Şahınbirinci ve kendisini hoş yazılarından etkilenmiş biriyim ayrıca az daha dikkatli okursak daha iyi olur sankii çünki senin nasıl bodrumdan olduğunu okuyabiliyorsam psyconun da bodrumdan olduğunu aynı şekilde okuyabiliyorum :) Sevgili PsycoRıder sana ayak uyduracak bir motorum oldugunda gezi programlamayı ben yapıp seni davet edecegim ama oyle bir motorum yok dandik 150 cc scooterımda ne yazıkki artık pes ettirdi. umarım kimse bana kızmamıştır sadece uyarmak istedim . saygılar :)))
    cepten, mt mobilden girdiğim için göremedim. Benim şu bikaç ayda üç beş gezi raporum var. Murat arkadaşım ve cesur celal arkadaşımla birlikte. Tek te var. Malesef pek rağbet görmüyor. Ne demek istediğimi anlamışsındır.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------

Alıntı PsychoRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tiger kardeşim eyvallah inşallah tanışma fırsatı buluruz ayrıca motorunuda dert etme gerekirse biz sana ayak uydururuz Adem kardeşim Tigerin dediği gibi bodrumdanım sende aklımdasın yalıkavaktansın galiba bir gün tanışırız inşallah.
    yalıkavaktayım. Ben üyeliğimden beri hergün faal durumdayım. Nasıl tanışmadık hayret.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------

Alıntı muglalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar ben köycegizden zafer aranıza yeni katıldım
    daha bikaç hafta içinde bodrum, muğla, köyceğiz ortaca, dalaman gezi raporum var. Gezi bölümünde bodrum dalaman gezimiz başlığı altında inceleyebilirsiniz. Hoşgeldin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Merhabalar,

Bu tutkuya sahip insanlarla tanışmak gerçekten farklı bir duygu.Biz maddiyatımız ve zamanımız el verdikçe gezmeye çalışıyoruz, en azından benim için durum bu.Konacıkta Ofisim çayımı içmek isteyen olursa her zaman beklerim.

Birkaç gezimizin linkini atayım.Artık kimse takmadığından resimler bize kalsın dedik, rapor düzenlemiyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/etki...otografli.html

http://www.motosiklet.net/forum/etki...-bir-gezi.html

http://www.motosiklet.net/forum/etki...0-km-gezi.html

http://www.motosiklet.net/forum/etki...i-part-ii.html

http://www.motosiklet.net/forum/etki...ispatladi.html

http://www.motosiklet.net/forum/etki...re-bodrum.html

http://www.motosiklet.net/forum/etki...k-gezimiz.html

http://www.motosiklet.net/forum/etki...a-gezimiz.html

Umarım havalar ile bizimde aramızda sıcak bir ortam oluşur.Tekeriniz düz bassın.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    sağol murat. Linklerin çoğunda beni bulabilirsiniz.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Adem Abi yi tanımayanlar için kısaca tarif edecek olursam, bana Hondayı sattıran, her zaman destek olan, sesini her duyduğumda öz abim gibi hissettiğim zatı muhteremdir.Yengemizde tam bir motorcu olmakla beraber çok sıcak bir ailesi vardır.Sırf bu grup ile hatıramız olur diyerek fotoğraf makinesi bile almış bulunmaktayız Keza CElal abi de bir tanedir
    cesur509 bunu beğendi.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Arkadaşlar merhabalar. 7-8-9-10 Haziran Bodrum+Kos festivali gözüküyor. Yunanistanla ortak bir etkinlik sanırım. Festival ile ilgili detay bileniniz var mı acaba. Denizliden katılıcaz mekan program hakkında hiç bilgimiz yok

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem Abi yi tanımayanlar için kısaca tarif edecek olursam, bana Hondayı sattıran, her zaman destek olan, sesini her duyduğumda öz abim gibi hissettiğim zatı muhteremdir.Yengemizde tam bir motorcu olmakla beraber çok sıcak bir ailesi vardır.Sırf bu grup ile hatıramız olur diyerek fotoğraf makinesi bile almış bulunmaktayız Keza CElal abi de bir tanedir
    Teşekkürler Muratcım sende öylesin
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

TIGER2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 RE / 48 KG 536
    eyvallah :)) PsycoRıder
    BEYAZ ADAM PARANIN YİYECEK OLMADIĞINI ANLADIĞI ZAMAN ÇOK GEÇ OLACAK.....OTURAN BOĞA

Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX6R
    Alıntı zongoku adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar. 7-8-9-10 Haziran Bodrum+Kos festivali gözüküyor. Yunanistanla ortak bir etkinlik sanırım. Festival ile ilgili detay bileniniz var mı acaba. Denizliden katılıcaz mekan program hakkında hiç bilgimiz yok
    Yunanistan , Kos adası ile ortaklaşa Motosiklet festivali yapıyoruz İki günü Bodrum da iki günü de Kos adasında olmak üzere toplam dört gün sürecek Motosiklet festivalinde ÖNCE Bodrum
    7 HAZİRAN

MOTOSİKLETLİLERİN BODRUM BELEDİYE MEYDANINDA TOPLANMASI
    • Sezars Otel Gümbet kişi başı her şey dahil 20€
    • Motosiklet Festivaline katılımcılar TÜM MOTOSİKLETÇİLER İÇİN DEDEMAN AQUPARK SU EĞLENCE MERKEZİ ÜCRETSİZDİR .

8 HAZİRAN
    • BODRUM BELEDİYE MEYDANI SES SANATCISI OGÜN BÜLENT GÖRGÜN KONSERİ. MOTOSİKLET YOL ŞARKILARI
    Cumartesi sabah Kos adasına feribotlarla gecilecektir gidiş geliş kişi başı 12€

VİZE ;
    Vize si olmayan katılımcılar isim soyisim ve pasaport numaralarını Kulübümüz tarafında Yunanistana bildirecegiz hangi şehirden vize alacaklarsa adlarına düzenlenmiş davetiye Yunanistan konsolosluguna gönderilecektir herhangi bir evraka gerek görmeden sadece pasaporlarıyla gidip vizelerini alabileceklerdir. En gec 4 Haziran öglene kadar.

9-10 Haziran organizasyonunu genel olarak Yunanistan yapacaktır ama bizimde katkılarımız sanatcı ve görsel uygulamalar olarak olacaktır, program;

9 HAZİRAN 2012 CUMARTESİ
    • SAAT 08:30 NEW BODRUM PORT TOPLANMA
    • SAAT 09:00 FERİBOT İLE KOS ADASINA GEÇİŞ
    • SAAT 10:00 KOS ADASINDA KARŞILAMA VE TANIŞMA KOSEONE PARTİSİ
    • OTELE YERLEŞME VE SERBEST ZAMAN
    • Otel Fiyatları 2 kişi 20€ olarak anlaşılmıştır
    • SAAT 20:00 TOPLANMA VE KOS HAMAM NIGHT CLUB TA CANLI KONSERLER YUNANLİ SANATCILAR VE Ogün Bülent Görgün
    10 HAZİRAN 2012 PAZAR
    • SAAT 11:00 TOPLANMA
    • SAAT 12:00 KOS ADASI MOTOSİKLET TURU ( YEMEK VE AKTİVİTELER )
    • SAAT 19:00 BODRUMA DÖNÜŞ

Bu program Bodrum belediyesi ve Kos belediyesinin katkılarıyla,

Bodrum Motorsiklet Kulübü tarafından organize edilmiştir.

Organizasyon bu şekilde o tarihlerde şehir dışında olma ihtimalim yüksek eğer orda olursam yine haberleşiriz
    zongoku ve cesur509 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Çok hoş bir organizasyon, keşke izin alabilseydim.Bodrum motosiklet kulübü tüm ikiteker tutkunlarına bir çay ısmarlar mı acaba?Ne zamandır gitmek istiyorum ama yokuşbaşında tam adresi kestiremedim.Motosikletimiz ufak ama tutkumuz büyük.

Duyuru:Bugün 10:00-17:00 arası gönüllü kan bağışında bulunmak isteyenler Konacık Belediye binasında bağış yapabilirler.

Motosikleti
    Skygo SG 125-30
    Alıntı PsychoRider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yunanistan , Kos adası ile ortaklaşa Motosiklet festivali yapıyoruz İki günü Bodrum da iki günü de Kos adasında olmak üzere toplam dört gün sürecek Motosiklet festivalinde ÖNCE Bodrum
    7 HAZİRAN

MOTOSİKLETLİLERİN BODRUM BELEDİYE MEYDANINDA TOPLANMASI
    • Sezars Otel Gümbet kişi başı her şey dahil 20€
    • Motosiklet Festivaline katılımcılar TÜM MOTOSİKLETÇİLER İÇİN DEDEMAN AQUPARK SU EĞLENCE MERKEZİ ÜCRETSİZDİR .

8 HAZİRAN
    • BODRUM BELEDİYE MEYDANI SES SANATCISI OGÜN BÜLENT GÖRGÜN KONSERİ. MOTOSİKLET YOL ŞARKILARI
    Cumartesi sabah Kos adasına feribotlarla gecilecektir gidiş geliş kişi başı 12€

VİZE ;
    Vize si olmayan katılımcılar isim soyisim ve pasaport numaralarını Kulübümüz tarafında Yunanistana bildirecegiz hangi şehirden vize alacaklarsa adlarına düzenlenmiş davetiye Yunanistan konsolosluguna gönderilecektir herhangi bir evraka gerek görmeden sadece pasaporlarıyla gidip vizelerini alabileceklerdir. En gec 4 Haziran öglene kadar.

9-10 Haziran organizasyonunu genel olarak Yunanistan yapacaktır ama bizimde katkılarımız sanatcı ve görsel uygulamalar olarak olacaktır, program;

9 HAZİRAN 2012 CUMARTESİ
    • SAAT 08:30 NEW BODRUM PORT TOPLANMA
    • SAAT 09:00 FERİBOT İLE KOS ADASINA GEÇİŞ
    • SAAT 10:00 KOS ADASINDA KARŞILAMA VE TANIŞMA KOSEONE PARTİSİ
    • OTELE YERLEŞME VE SERBEST ZAMAN
    • Otel Fiyatları 2 kişi 20€ olarak anlaşılmıştır
    • SAAT 20:00 TOPLANMA VE KOS HAMAM NIGHT CLUB TA CANLI KONSERLER YUNANLİ SANATCILAR VE Ogün Bülent Görgün
    10 HAZİRAN 2012 PAZAR
    • SAAT 11:00 TOPLANMA
    • SAAT 12:00 KOS ADASI MOTOSİKLET TURU ( YEMEK VE AKTİVİTELER )
    • SAAT 19:00 BODRUMA DÖNÜŞ

Bu program Bodrum belediyesi ve Kos belediyesinin katkılarıyla,

Bodrum Motorsiklet Kulübü tarafından organize edilmiştir.

Organizasyon bu şekilde o tarihlerde şehir dışında olma ihtimalim yüksek eğer orda olursam yine haberleşiriz
    Çok Teşekkürler Bodrumdaki bölümüne katılıcaz nasip olursa Denizliden. Görüşmek üzere...
    [COLOR="#FF0000"]"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."[/COLOR] MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Yarın 10:00-18:00 arası Gümbet Değirmenlerde 5. uluslararası uçurtma festivali yapılacak.Engelli çocuklar için aynı zamanda gönüllü bağış toplanacak.
    Bende elimde bir tomar çöpten kurtardığım a4 kağıt ve annemin verdiği dikiş setindeki ipler ile uçurtmasız çocuklar olursa onlara uçurtma yapmayı planlıyorum.Gelen olursa mutlaka görüşmek isterim.
    zongoku ve TIGER2009 bunu beğendiler.

muglalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ Discover 150F
    tesekkürler adem80 siteye cok giremiyorum malum üniversiteye hazırlık yapıyorum

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    perşembe cuma cumartesi pazar....didim motofest...yer deniz kenarı çamların altı...

TIGER2009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 150 RE / 48 KG 536
    Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    perşembe cuma cumartesi pazar....didim motofest...yer deniz kenarı çamların altı...
    Bende didim deydim çok eğlendim scoterdan vitesliye geçme karaarımı netleştirdim tüm Muğla MT ye selam rüzgarınız bol tekeriniz düz basın yolunuz açık umudumuz tam olsun
    BEYAZ ADAM PARANIN YİYECEK OLMADIĞINI ANLADIĞI ZAMAN ÇOK GEÇ OLACAK.....OTURAN BOĞA

Motosikleti
    bu perşembe cuma cumartesi pazar 'da kuşadası motofest var arkadaşlar...her ne kadar işlerim icabı gidemesemde tavsiye ediyorum herkese...

---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:39 ----------

Alıntı TIGER2009 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende didim deydim çok eğlendim scoterdan vitesliye geçme karaarımı netleştirdim tüm Muğla MT ye selam rüzgarınız bol tekeriniz düz basın yolunuz açık umudumuz tam olsun
    geçen seneki çamlıktan alınması kötü olmuş açıkcası...
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

saykop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ybr 125 2013
    Merhaba Arkadaşlar fethiyeden fevzi aranıza yeni katıldım

s.a. arkadaşlar marmarise bi kaç günlük tatile gelicem. 3-4 günlüğüne ufak bi motor kiralamak istiyorum. fiyatlar ne durumda ? güvenilir bir yer var mı ? yardımcı olabilirseniz sevinirim. saygılar..

Motosikleti
    bu perşembe - cuma -cumartesi pazar köyceğiz motosiklet festivali var...görüşelim herkesle...

onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    arkadaşlar.. muğla mt olarak toplanmalıyız sanırsam.. aklımda ekimin ilk günlerde bir toplanma, bir akyaka da balık ekmek organizasyonu yapma fikri geliyor...

birkaç gün içersinde motosohbet'e konu açıp aktif şekilde tanıtacağım..

takipte kalın lütfen.

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    onur, açtığın konuya cevap yazdım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler