Kesinleşti üzülerekte olsa Aydın'a gitmek zorundayım, umarım çok eğlenirsiniz, benim yerime de eğlenin
Kesinleşti üzülerekte olsa Aydın'a gitmek zorundayım, umarım çok eğlenirsiniz, benim yerime de eğlenin
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Merhaba arkadaslar bir sorum olacak sizlere. Nisanda bodruma gitmeyi planliyorum ve motosiklet kiralamak istiyorum. Bodrumda yasayan arkadaslardan ricam acaba bu mevsimde motosiklet kiralayan yer bulabilir miyim ve ekipman veriyorlar midir? Yardimci olabilirseniz cok memnun olurum. Tesekkurler herkese.
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
bende yeni katıldım aranıza MUĞLA/ Ortacadan ım varmı yeni gezi plan proje yada kimler var ortacadan nadir şahin i falan biliyıorum meşhurdur buralarda
Tarih: 31 Mart 2013
Yer : Bodrum / Kızılağaç Enduro parkuru
devamı gelecek
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Maxi scooter kiralamak istiyorum aslında ama ekipman olarak sadece nazi kaskıyla motora binme taraftarı değilim Teşekkür ederim cevabınız için. Kaldık yine arabaya..
What would you do?
mümtaz bu sene sanki ilgi daha azdı , bana mı öyle geldi acaba?
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
gerçekten biz giderken geri dönenler bile vardı, akşam 5 e kadar oradaydım, organizasyon zayıf, insanların ilgisini çekecek küçük gösteriler lazım aynı zamanda yarışcılar bi gidiyor 1 saat bekliyorsun güneşin altında, danscı kızlarda sarmayınca , parkurda bu sene kötü olmuş beğenmedim düzenlemeleri,
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
günaydın muğla...günaydın muğlalı motosiklet severler...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Günaydın...
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
MEHMET OZCAN AKGUN ORTACA MUGLA twltter mordonlulejyon
Bugün (28 nisan) Fethiye de motokros yarışları vardı gelen oldu mu?
03.05.13 saat 17:30 da Bodrum'dan çıkıp Aydın'a gideceğim.Eşlik etmeyen olursa bana özelden ulaşabilir.
MİLAS TAAN ÖZER KARADAĞ LİFAN EM 150 SİYLE GRUBA KATILDI. SELAM OLSUN HERKESLERE
https://www.facebook.com/StudioPulpMugla?ref=hl Müzikle uğraşan motosiklet severlere duyurulur
[B][I][COLOR="#FF0000"][/COLOR][/I][/B]Gelirken Ne Getirilir ki? Giderken Ne Götürülür?
Merhaba arkadaşlar Haziran ayı gibi hem gezi hem tanışma maksatlı bir gezi düzenlesek diyorum ne dersiniz yeterli ilgi olursa detayları konuşur ayarlarız iyi günler
Arkadaşlar merhaba hepinize 3 seneden sonra hemde ... tüm Muğla MT ailemize selamlar
---------- Post added at 02:08 ---------- Previous post was at 01:59 ----------
arkadaşım Adem mesaj gönderen kişi PsycoRider bu grubun eskilerinden her nekadar tanışmıyorsamda 3 sene önce ben ilk bu sayfalarda gezinirken Şahınbirinci ve kendisini hoş yazılarından etkilenmiş biriyim ayrıca az daha dikkatli okursak daha iyi olur sankii çünki senin nasıl bodrumdan olduğunu okuyabiliyorsam psyconun da bodrumdan olduğunu aynı şekilde okuyabiliyorum :) Sevgili PsycoRıder sana ayak uyduracak bir motorum oldugunda gezi programlamayı ben yapıp seni davet edecegim ama oyle bir motorum yok dandik 150 cc scooterımda ne yazıkki artık pes ettirdi. umarım kimse bana kızmamıştır sadece uyarmak istedim . saygılar :)))
BEYAZ ADAM PARANIN YİYECEK OLMADIĞINI ANLADIĞI ZAMAN ÇOK GEÇ OLACAK.....OTURAN BOĞA
Tiger kardeşim eyvallah inşallah tanışma fırsatı buluruz ayrıca motorunuda dert etme gerekirse biz sana ayak uydururuz Adem kardeşim Tigerin dediği gibi bodrumdanım sende aklımdasın yalıkavaktansın galiba bir gün tanışırız inşallah.
slm arkadaslar ben köycegizden zafer aranıza yeni katıldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)