Bizde yeni tanıştık , yeni başladık gezilere
Bizde yeni tanıştık , yeni başladık gezilere
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
uzun süre sonra herkese selamlar...umarım sağlık ve keyifle iyidir...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
hocam, ayın sonunda bodrumda gidelim müsaitmisin? enduro yarışına
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Merhaba Arkadaşlar
Dün Adem(adem80) ve Murat (Murat48/30) ile gerçekleştirdiğimiz , çok güzel geçen gezimizden bir kaç resim paylaşmak istiyorum
Uploaded with ImageShack.us
Kazasız belasız sürüşler dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
sağol celal. Eline koluna sağlık. 1,2 derken 3 kişi olduk bodrum milas çevresinde. Daha çok katılan olsa keşke.
güzel bir gezi olmus keske bende olsaydım dedim kendimce. bizim aydın grubu ölmüş galiba hiç ses seda cıkmıyo haliyle bende yalnız takılıyorum. bu taraflara geziye cıkarsanız benımde haberim olursa sizlere katılabilirim.
Asya 150 T1 - Arora ar 100 7 Kartal - Yuki 150G ÜSTAD - PHANTOM - 150MCX
Merhaba Arkadaşlar , bugün ufak bir gezi yaptım Ormancı türküsünün bestelenmesine neden olan olayın yaşandığı , Belen Kahvesine direksiyonu çevirdim ve gazladım Raporunu yarın yazıp yayınlayacağım . Yalnız öncesinde bir kaç resim paylaşmak istedim
motorda yakıyo ha. Siperlik yakışmış. Güzel kareler.
Vallahide güzel olmuş motor.Dünden beri resimleri bekliyorum Belen kahvesine gidişte o dediğiniz havuzlu ördekli restorant açık mı abi?
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
ayın 31 de bodrumda toplanalım beyler, telefon numaram beş yüz otuz altı 309 doksan 6 otuz 2 , selamlar
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Arkadaşlar yaptığım Milas-Belen Kahvesi gezisinin raporuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz , Saygılar
http://www.motosiklet.net/forum/etki...si-gezisi.html
Kesin olmamakla birlikte haftasonu memlekete dönecek olan Dedemleri görmek için Aydın'a gidebilirim.Yarışlarıda izlemeyi çok istiyordum ama bakalım ne yapıcaz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)