arkadaşlar kurban bayramınız mübarek olsun hayırlı bayramlar.
arkadaşlar kurban bayramınız mübarek olsun hayırlı bayramlar.
29 ekim akşamı muğla'da motosikletle kortej düşünülüyor...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
İyi bayramlar arkadaşlar. Halen motor bakıyorum,bulsaydım 29 ekimde düşünülen korteje katılırdım.
vay arkadaş bugün marmaris'e gittik ailecek arabayla ve hayret ettim galiba sym bütün mio'larını marmaris'te satmış heralde bu kadar renk,model çeşitliğiyle bu kadar çok mio yu bir arada 5dk arayla görmemiştim
ne imzası beaaa
Napdurunuz mulalırlar.. Yağmurlar başlamadan akyaka falan mı yapsak. Marmaristenim ben. Gezelim gari...
Sa Muğla'dan motosiklete gönül veren arkadaşlarım yarıyıl Tatilinde bi etkinlik düşünülüyor mu acaba bilgilendirirseniz sevinirim Bodrum'dan saygılar
yarıyıl tatili bize yok arkadaşım. Bende bodrumluyum. Başka bodrumdan yok kimse zaten.
Selamun Aleyküm..bende Marmaris denim..yokmu etkinlik?yağmurlar da başladı napcaz..
bodruma geldim adem kardeşim beni 10 numara ağırladı yüreğine sağlık
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bi daha bekleriz fatih. Bu sefer 11 numara.
Havalar iyi gidiyor,güneşi görünce , Gökova,Köyceğiz,Göcek turluyorum.Yollarda çok az 2 teker var.
Tren kalkıyor...
Yarın sağanak gösteriyor meteoroloji, pazar daha beter. o yüzden yarın çıkmalıyım.Poseidon system de tam bozulacak zamanı buldu.Onların tahmini süper oluyordu.
Müdürden izin koparabilirsek 12-13:00 gibi çıkmayı yoksa 15:00 de çıkacağım.
Güzergah, rüzgar yönü itibariyle Bodrum-Milas-Yatağan-Çine-Aydın olarak değişti.
An itibari ile olumsuz hava şartları eklenince heyecanım iki katına çıktı diyebilirim.
Katılmak isteyen olursa seve seve beraber süreriz canavarları.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
Tık tık , kimse yok mu
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
merhaba arkadaşlar havalar şu günlerde iyi gidiyor eğer ufakta olsa hem tanışma maksatlı bi gezi düzenleyebilirsek güzel olur diye düşünüyorum
[COLOR="#FF0000"][B][B][B][I][U]WE ARE SMALL BUT,WE'RE NOT[/U][/I][/B][/B][/B] [B][I][U]BUGS[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR="#800000"]8 out of 10 collisions are caused by drivers that never see the motorcycle[/COLOR]
neresi iyi gidiyor? poyraz fırtınası ve kuru soğuk var. Ama iyi haberlerim var, cumadan sonra havalar lodos a çevirecek, sıcaklıklar artıyor, rüzgar gene var ama soğuk kırılıyor.
Arkadaşlar ilk geziyi gerçekleştirdik , linki aşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/etki...i-part-ii.html
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Güzel gezi olmuş.Solo takılıyoruz buralarda,Göcek Köyceğiz Fethiye falan.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)