Gezi yoksa free takılırım.İztuzu falan yapabilirim.Takılan olursa oralarda olurum.Çay içer keyif yaparız. MES Bodrum ekibi lunaparkta atlıkarıncada motosiklet keyfi yapar ancak
abi bi tanede fotoğraf makinesi gmtürseydin yanında hadi döndüğünde bir yorum yaparsın artık
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
motoaktuelde ki stratonikeia gezisini okudunuz mu? kim yaptı ve yazdıysa eline ayağına sağlık ,cocukluğumun geçtiği yerleri gordüm hüznlendim aralarında olmayı ıisterdim , neyse kısmet yazın geliriz inşallah bu arada barış abi kask ımı getirsem airbrush konusunda yardımcı olabilirmisin? nasıl olsa arabayla gelicem ( coluk cocuk fln) nick i kaskın arkasına yazdırmak istiyroum
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26296 her ikisinide barış abi hazırladı.
sevgili Banro biz senin kadar genç olmadığımız için bazı riskleri göze alamıyoruz n'apalım...ya bizi bööle kabul edeceniz ya da biz kendi aramızda üç beş motor takılıp durucaz...Bodrum'dan sevgiler
bayram girdi böle oldu
ama ben oturmuyom hem cumartesi hemde pazar solo olarak gezideydim toplam 600 km yol yaptım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
resim ekleseydin ya abi
aman abi bayramlara düşman etme bizi bbu hafta marmaris yapalım muğla mt olarak.buda sana ceza olsun
Muğla Mt olsun,çamurdan olsun.Kim tutar sizi beaaa
bu hafta güzel bir program yapalım artık...selimde müsait olursa şöyle bir kafa dağıtmaya ihtiyacımız ollacak galiba.gitarları ve motorları alıp çıkacağız.selimle bana sigara çay yeter nede olsa çiçeği burnunda mezunlarız az beslenmedik bu şekilde motorlu müzisyenler topluluğu...benzinsiz kalırsak bir yerlerde mendil açarız artık.
hadi büyük abilerimiz.gezi düşünülüyormu haftasonu.murat,barış,turgay abi yaşıyormusunuz hala
ver gazı şahin kardeşim ..ver gazı
iyi vallaha be buldunuz güneşli güzel havaları bol bol organizasyon yapıyorsunuz biz ist da donalım haksızlık bu yaw hiç adil değil.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
atla gel ümmet kardeşim.Nolacak bi vasıta
Hafta sonu sarıgermede yengeç avlayıp yakın çevrede biraz tur attım. Mavi yengeçler gerçekten iyi besili çıktı.Tadları mükemmeldi. Cumartesi çalışıyorum uygun olursa pazar a planlayalım geziyi.Şahin bu sefer gitarını unutma.
ben bir tane junior gitar bulayım diğerin taşımak zor oluyor.
her türlü plana uyarım...selimde alır gitarı tam oluruz.geçen sefer gaz açtık can abi.keşke sende olaydın.bakalım diğerleri ne diyecek.
mes abi yanımızda olmasanda kalbimizdesin
abi ben hiç yengeç yemedim yawwww.geçen gezi muğlada muğla kebabı yiyelim dedik oda olmadı zaten...
arkadaşlar ben herzaman her programa varım biliyorsunuz...havalar elverdikçe uyarım...
yaw bu aralar da havalalar bir güzel gidiyor ki....acaba atlayıp DL ye bi Marmaris yapsam mı?
Motosiklet aşkına
Motorum, Ben ve Biraz kıç acısı, işte aradığım şey
Valla bu aralar havalarda çok güzel gidiyor
Kaçırmamak lazım valla ŞAHİN kardeş sen gidiyoruz de yeter
Banro fazla yengeç yeme abiciğim sonra kötü olursun
Alet doğal afrodizyak valla çarpar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)