8 nisan pazar...aydın nazilli gezisi...8:30 muğla ardore önü hareket...grup sürüşünün kurallarına uyarım,korumalarım da tam diyenleri bekliyoruz...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
bu pazar katılamam ama bodrum'dan daha sonraki etkinliklere katılmak isterim sanırım buradan takip edebiliriz......
25 kişilik bir katılımla gayet güzel bir gezi oldu...kaçıranlar üzülebilir...
Geziyi kaçırmış olmama nekadar üzülsemde grubun aktif olmasına çok sevindim. Yakın zamanda tekrarlarını dört gözle bekliyorum bende aranızda olucam saygılar.
beyle bu hafta fethiyede bi buluşma yapalım bi kaş yapalım derim ;) kim var bi el kaldırsın..tel:05547729288 haber versın operasyon başlasın motorları çürüttük be artık yaz gelsiiiiinn
yaw bodrum-fethiye 300 km çok uzak.hadi bee
Biri gezi mi dedi
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
yokmu yakın zamanlarda 22 sinde falan gezi? havalar güzel gözüküyor o sıralarda
yirmibir (ctesi) olursa gelirim
hava durumu :
CTesi arçalı Bulutlu. En Yüksek: 18C. Rüzgar Hızı: 10-20 KM/S. Rüzgar Yönü: Güney. Saat 10-15 arası bulutluluk %10 gibi
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
22 nisan pazar...11:00 ardore önü...çine'ye balık yemeye gidiyoruz...grup sürüş kurallarına uyarım ve korumalarım tam derseniz bekleriz...
ya ben geçe çalışıp gündüz uyom. Onun için size katılmam çok zor. Ama hepinize söz veriyom ilerde köşeyi döndüğümde işi bırakıp paso gezcem sizle. Veya kimle denk gelirse. Ozaman çineye değil,fizana bile gelirim
Üniversite dolayısıyla takip edemiyorum pek,, bu yaz kesinlikle muhteşem bir organizasyon olmalı ) Benide ekleyin,mesajınızı bekliyorum. İyi Forumlar.
arkadaşlar yaşım 18 cbr 125 im var bodrum konacıktayım varsa gezi haftasonu çok isterim size katılmak
bugün güllük havaalanı ne kadar kalabalıktı...Türk Yıldızlarının gösterisi vardı...birbirimizi bile kaybettik...etrafta bir sürü motosiklet vardı...umarım herkes sağsalim evine dönebilmiştir...
1-2 hafta muğlada duracağım.. Bir haftasonu ufak bir gezi düzenlersek çok memnun olurum.. Yani sabah kahvaltısı organizasyonu felan düzenlesek ? hocaseko düzenleyebilirmisin ? Haberini bekl,yorum arkadaşım.
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
11-12-13 mayıs'ta akyaka-marmaris-datça gezilerimiz olacak...izmir'den arkadaşlarımız da geliyor...ayrıntıları daha sonra yazarım...
Muğla MT, bu ne durgunluktur yav. 2. sıralara gerilemişiz. Sezon açıldı, hareketlenelim biraz...
muğla mt merkezde honda yedek parçası bulabileceğim yer var mı ? CBF 150 ön dişli mesela
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)