arkadaşlar bana bodrumda ve civarında bana tavsiye edebileceğiniz doğru dürüst bi tamirci usta varmı? Teşekürler.
arkadaşlar bana bodrumda ve civarında bana tavsiye edebileceğiniz doğru dürüst bi tamirci usta varmı? Teşekürler.
nisanın ortasından sonra pazarları her daim tabi izinli odlugum gunlerde ben de varımmmm
Beni de ekle Fethiye' ye adminim. Yağmur çamur demem katılırım...
"Adım, Admin..."
beni de ekleyin arkadaşlar,, bodrum dayım...
11 mart pazar...saat 8:30'da Atatürk meydanından Bodrum enduro yarışına gidiyoruz...bilgilerinize...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Benide ekle bu arada marmaris civarında satılık temiz mio arıyorum eğer tanıdğınız varsa ozel mesaj atın
konacık sanayide deniz motor sabri usta,, 3191610 tavsiye ederim ,hem kendi meraklı hem elinden iyi iş gelir hem dürüsttür.
bodrumlular napıkdurusunuz. Havala ısındı. Gezelim gari
bugün bi muğla yaptım geldim. Muğlada yağmur ve doluya yakalandım. Birazda üşüdüm. Ama değdi be.
Milas/Örenden herkese selamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Yakın bir zamanda TVS Apache RTR ile aranızda olacağım...
beyler toparlanma zamanı geldi...!!!! ben de varım benı de yazı dıyenler... telefon numaralarınız yazın mutlaka bi organıze olalım ben fethiyeden emre tel:0554 7729288 motoru yenı aldım kawazakı zx636r, fethiyiden kım varsa bı el kaldırsın forumu guncellıyelım tozlanmış bi tozunu alalım artık k :D ;)
Muğla / Fethiye .. ekleyin adminim.
yakın biyerden yazarlarmı diye bekledim hep kendim yazdım kendim okudum. Baktım arkadaşlar yazmış ama 300 km var aramızda. İzmir bile daha yakın. 270 km . Bodrum
Cok acil 2011 model temiz ve bakimli tvs apache satiliktir. Tel;0536 600 77 08
bu hafta sonu fethiye bi buluşma ayarlayalım kim var kim yok el kaldırısın....yaza hazır bı ekip olmak şart.....tüm hafta akşama kadar çalısıoruz genelde bi pazar günü müsait oluoruz onuda iyi değerlendirelim derim...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)