pazar günü ayın 16 sı uyar bana biaksilik çıkmazsa vede yağmur yağmazssa tabi kararlaştıran foruma hbr versin var olan buyursun...
pazar günü ayın 16 sı uyar bana biaksilik çıkmazsa vede yağmur yağmazssa tabi kararlaştıran foruma hbr versin var olan buyursun...
o zaman toplu halde bi datça-knidos filan yapar geliriz. 16/10/2011 pazar günü uygun olan eklesin arkadaşlar
1-Ekremz
2-emre_7786
3-
valla emre olmadı ikimz gideriz arkadaş sanada uyarsa ne yapalım böyle böyle sezona çoğalırız inş
Hafta sonu yağış gösteriyor neredeyse tüm yurtta. Binilmeye binilirde tadı olmaz. Bu sene geçti gibi bu toplu sürüş için. Allah nasip ederse seneye...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
http://www.havadurumu15gunluk.net/ha...15-gunluk.html burda parçalı bulutlu gösteriyorda herneyse kimse gelmese bile ben tek çıkacağım zaten)
muğla ahalisinden ses çıkmıyor arkadaş))
http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx
Buda resmi tahmin...
Az kaldı 7-8- ay sonra alıyorum motoru.
Fethiyede motosikleti muhafaza etmek, arada geldiğimdede kullanmak istiyorum. Hava şartları iyi olursa geçici olarak bir yer buldum getireceğim. Asıl mesele şu; kapalı daimi koyobileceğim bir yer yok. Bana Fethiye'de yer gösterecek yada akıl fikir verecek kişilerin görüşlerini bekliyorum...
e yer bulduysan iyi bir motosiklet brandası işini görmez mi?
Mustafa Kemal Atatürk
çok uzun bi süre sonra tekrar bu siteye giriş yapıorum...vay beee....can abi yi görür gibi oldum sanki...neyse tekrardan herkese selamlar..
ben bodrum dayım tarık akil... honda silver rink im var 600 cc yapılacak buluşmalara katılırım.
bodrumdan Tarık akil 600 cc honda silver rink im var
arkadaş her yerde etkinlik var bu Muğla bölgesinde tık yok.
bodrum dayımmm tarık akil...ekleyiniz ltf...
ARKADAŞLAR ESKİDEN ÇOK ETKİNLİK OLUR DU MUĞLA MT TÜRKİYEDE Kİ ÇOĞU MT İLLERİNDEN DAHA AKTİF Dİ ZAMAN AŞIMINI GİRDİ HERKEZ BU YUZDEN...AMA KIŞ SONU ARTIK BAŞLIYACAĞINA İNANIYORUM...güzel bi ilçelerin çalışmasıyla toparlanabilir esklisi gibi..şahin bey sizleri özldeik organize etmenizi beklıoruz :D :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)