yok yok...kimseler yok...15 eylül'de yatağan motosiklet festivali olacak ona göre randevularınızı ayarlayın...
yok yok...kimseler yok...15 eylül'de yatağan motosiklet festivali olacak ona göre randevularınızı ayarlayın...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Arkadaşlar merhaba.Muğla Ortaca'dan Şükrü.Hadi bi organize olalım yokmu kimseler
adam çokta ses veren yok. memnun oldum şükrü bende marmaristen ekrem
Muğla'nın Milas Ilçesinden Ben Varım Arkadaşlar..
selammmmm Fehiye'den ben varım millet
carpe diem
Oh baya olduk hadi bakalım
[COLOR="#006400"][B]ŞÜKRÜ ERSAL ÖZTÜRK[/B][/COLOR]
goca moğla'dan kaç kişi var ki?
kişi çokta organizasyon yok
Evet beyler uygun bi günde bi organizasyon yapalım artık yav
9-11 eylül tarihlerinde Fethiye Çalış mevkiinde lösemili çocuklar yararına dövme festivali var arkadaşlar gerekli bilgileri festival başlığında bulabilirsiniz hepinizi beklerizzzzz.
carpe diem
Yav öle bi tarihe denk geldi ki :( İstanbulda olucam bi iş için...Umarım yakın zamanda başka buluşmalar da olur...
muğla il sınırları içinde yamaha virago'ya bakabilecek,işten anlayan iyi bir ustanın adı ve adresi lazım arkadaşlar...
Fethiyeliyim. Burdur'un ilçesinde ikamet ediyorum. Bir kaç haftada bir geliyorum Fethiye'ye. Civarda gerçekleşecek etkinliklere iş programım uyduğu sürece katılmak isterim.
Ege kiyilarina fena yagmur yagdi.. motorsiklete binemicezz bu aralar
bendeki tek ulaşım aracı olduğu için fırtınada olsa mecburiyetten biniyorum geçen sene bi yağmura yakalandım işe giderken iş yerine vardığımda iç çamaşırlarım dahil hepsi sırılsıklam
ben de marmaristeyim beldibinde oturmaktayım. aktiviteler pazar günleri olursa katılabilirim
fethiye'den sevgilerle ben her zaman hazırım
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
ben pek yerinde duran birisi değilim zaten motoru alalı daha 4 ay oldu 8 bin km ye yaklaştık ağırlık pazar günü müsait ise eğer önümüzdeki hafta pazar günü yapalım birşeyler ayın 16 sına
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)