Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
en haraketli olması gereken grup ama nedense kimse yok :(
slm herkeze
organizatör yokta ondan galiba ama mugla mt gercekten işler acısı olmuş yahu
Mustafa Kemal Atatürk
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
benim bu gezme meraklısı arkadaşlarım olduğu sürece duramıyoruz Muğla da güneşi görelim yeter.
Dört tekerlek bedenini, iki tekerlek ruhunu yüceltir.
ben de 1 hafta kadar buralardayım ;)
Ey ana eğer oğlun bir asuman aşkına tutulmuşsa bırak uçsun...
Sezon açılışını ben yaptım arkadaşler
http://www.motosiklet.net/forum/etki...i-1220-km.html
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Keşke iyi iletişim kursakta beraber gezsek.kimse yerinde durmuyor ama hep tek hoş değil.
girip ilgilenen bakan yokki cidden içler acısı olmuş
merhaba arkadaşlar bende marmariste ikamet etmekteyim adım ekrem yaşım 28
inş bundan sonraki aktivitelerinize katılmak isterim sizlerde uygun görürseniz
insallah gezilerimiz olur marmaristede :D
Mustafa Kemal Atatürk
mevcut potansiyel var aslında en azından günü birlik datca dalaman fethiye filan düşünülebilir ilk etapta
selam arkadaşlar, datça da bir cross motor beğendim ama bu motorun kahramanmaraşa getirilmesi için yardımcı olabilecekler ve yapılması gerekenler nedir, kimdir?
özelden ulaşırsanız çok minnettar kalırım
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
muğla mt iyi aksamlar. aydından mısafır kabul edermısınız birazdan yola cıkıyoruz. turgurtreis pitos bar da olucaz.
bende artık muğla merkezdeyim...gezi düşünenlere duyurulur...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
günaydın muğla...hadi biraz hareket...
herkes tatilde galiba...günaydın muğla....
Hetkese merhaba,
Marmaris'te http://www.bestmotortr.com/moto.asp dışında kiralaya bileceğim motor var mı?
Best motor'da fiyatlar biraz pahalı geldi. BWS için günlük 30 euro cuk istiyorlar. 70 TL gibi bir para yapıyor. O paraya Palio Albea falan kiralanır ya
Bu Best motordaki fiyatlar turistlere özel mi? Yoksa bizim Türklere de mi aynı fiyattan kiralıyorlar.
Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim. Saygılar...
siteler yolunda var ama hepsi turistlik best motor ben liseye giderken twisterı günlük 250 tlden verirdi
zaten yerindende anlamışsındır turistlik olduğu için fiyatlar öyle şimdi gene indirmişler fiyatları
he birde joyride var eğer tatiliniz bitmediyse zeus diye rent a car var barlar sokağının ordaki dere yolunda fiyatıda uygundur
Mustafa Kemal Atatürk
eyvallah dostum. sağ ol. haftaya gidecem tatile. luna rent i önerdiler. bi oraya soracam. uygun değilse senin dediğin yerlere de bakacam.
teşekkürler
http://www.zeuscarrental.com/ sadece araba fiyatları var. motor kiraladıklarını yazmamışlar. ama yinede bi uğrayacam.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)