Motoru sattım.Biraz ara veriyorum,yakında (en az 3-4 yıl) Transalp ile yeniden yollarda olmayı umuyorum.
Motoru sattım.Biraz ara veriyorum,yakında (en az 3-4 yıl) Transalp ile yeniden yollarda olmayı umuyorum.
hayırlısı olsun can ağabey
ben de yavaştan görücüye çıkıyorum
hatta bu haftasonu izmire gideceğim
tenere birde r80gs var onlara bakcam
hayırlısı diyelim bu arada herkese tekrar merhaba
Lord bırak şu teneke işini.Sana bi Fazer yakışır
Marmaris'ten Herkese Sevgiler Saygılar. Yolunuz Açık tekeriniz Düz Bassın inşallah =))
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Arkadaşlar gezi sezonu bişey yapamadan bitti Gelecek sezon güzel geziler yapalım ve tanışalım
Saygılar ve sevgilerimle
Ortaca'ya beni de ekleyiniz.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
Kötekliden varmı
Uploaded with ImageShack.us
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
muğla-mt çok hareketli yahu, yokmu kimse
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
arkadasLar yeni üyeyim FETHİYE'den ;)
gencler napıyosunuz bakalım??? kimseden ses seda yok? hadi bi canlandırın bakalım su sayfayı ya. bi gezi duzenliyelim bu aralar. sezon baslamadan! bu arada cok uzun zaman sonra tekrar burdayım. ins eski gunlerdedki gibi aktif bi grubumuz olur!
sevgiler saygılar!
GT650R
merhaba arkadaslar ben de fethiyedeyim.kis uykusundaki herkese slmlsar
Herkese selam
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
kış uykusundan uyanma vakti geLdi artık havaLar yavaş yavaş düzeLio gibi fethiye de süper bi yaz bizi bekLerr
muğla mt en hareketli olması gereken bi başlık arkadaşlar kimse niye yok bakayım
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)