hayırlı uğurlu olsun TİGER2009
kazasız belasız sürüşler dilerim
darısı artık benim başıma
hayırlı uğurlu olsun TİGER2009
kazasız belasız sürüşler dilerim
darısı artık benim başıma
Tüm muğlaya merhaba... arkadaşlar siteyi bilgi amacıyla çok kullandım ama hiç incelememiştim dolayısıyla üye de olmamıştım, inceleyince çok hoşuma gitti. aktif olarak aranızda yer almak isterdim muğla mt de fakat eskisi gibi gezi düzenlenmiyor, toplanma yapılmıyor galiba... en son eklenen gezi 2008de.. tek tek inceledim gayet güzel geziler keşke devam etseydiniz yazın olan gezilere ve buluşmalara büyük bir zevkle ve istekle katılırdım. umarım bu yaz tekrar hareketlenir muğla mt...
Herkese saygılar...
evet arkadaşlar bundan sonra gezilerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.pazar sabahı ortaca belediyesi önünde muğlalı motosikletçileri bekliyoruz.ayrıntıları duyuru kısmına açacağım.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
arkadaşlar etkinlik 4 nisana alınmıştır
şahin, sana özel mesaj attım. ilgilenirsen sevinirim...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
ya da muğladan biri bana lazım arkadaşlar. kim okursa bana özelden ulaşırsa sevirim.
biraz acil bir durum var. yardım isticeeemm...
heeellpppp helpppppppppp heeeeeeeeeelllllllllllllllllppppppppppppppp
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 ----------
şahin birinci bey, özelinize bakın be kardeşim mesaj attık size...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
abi daha yeni gördüm
selam arkadaşlar 10 aydır ben marmaristeyim ama bazı işlerden dolayı ne bir çevre ortamı nede bir motosiklet gurubu ortamı tanıyabildim açıkçası sizlerle tanışmak isterim özellikle marmaris mt dekiler motorum scooter oldduğu için açıkçası uzun yol yapmaktan kaçınıyorum şimdilik tanışmak için küçük bi buluşma yaparız marmaris içi böylece hem tanışmış oluruz düşüncesindeyim...msn adresim moto.berk@hotmail.com (kesinlikle bir firma adı değildir) yada 0533 212 84 52 den bana ulaşabilirsiniz adım batuhan...arkadaşlar şimdiden herkese mutlu ve ömür boyu motorlu günler diliyorum
Her Zaman Hayatı Çeyrek Mil Yaşarım:wiinkk:
batuhan sende biliyorsun muğlada sanırım 5-6 farklı motosiklet grubu var bunlardan 3 ü marmariste....keşke hep birlikte ayda bir toplanıp toplantı düzenleyebilsek.üzerinde dşünüyorum umarım başarırız.sonuçta hepimiz motosiklet sevdalısıyız.motorunun scooter olması hiç önemli değil.her zaman diyoruz motosiklet ve cc ayrımı yapmadan toplantıları düzenliyelim.(unutma at sahibine göre kişner)
bu aydan itibaren her türlü organizasyon teklifine açık olalım.ancak malum benimde sezon dolayısıyla işlerim yoğun.diğer muğlalı arkadaşlarımızında fikri doğrultusunda herkese yakın bir noktada buluşma ayaralyabiliriz.tekliflerinizi bekliyorum
Arkadaşlar 4 nisan pazar günü tüm motosikletçi arkadaşlarımızı ortaca belediyesi önünde öğlen saat 12 de bekliyoruz.
Söz vermeyim ama fırsatım olursa gelirim.
Arkdaşlar, herkese selam, adım barış ,
Marmariste ikamet arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Ben kocaelinde oturuyorum.Kazazi diye bir motorsiklet bayisi varmış marmariste, bir ducati monster 696 almak istiyorum ve ellerinde var. 2009 model 2060 km de beyaz 9000 euro. anlayacğınız buraya gitmek ve motora bakmak benim için hayli zor.Bunu elbette sizden rica etmekte belki fazlaca yüzsüz bir davranışolabilir. bunun için kusra bakmayın, belki içinizden birileri motorsiklet bayine oldukça yakındır, belki buraya yakın bir yerde çalışıyorsunuzdur. sadede geiyorum. motora kazalımı temizmi diye bakma şansı olan bir arkadaş varmı, ben baksamda anlamam zaten.
teşekkürederim. umarım böyle yakında bulunan fazlaca zahmet olmayacak bir arkadaş vardır.
saygılar.
Arkadaşlar haftasonu için plan yapalım diyenler bi parmak kaldırsın...
slm ben mugladan marmarıse motor goturecegım malum yaz geldı ancak ehlıyet alamadım neyse
cetıbelınde kontrollerde ehlıyet soruyorlarmı her motoru durduruyorlarmı yada gece falan gecsem olurmu yada yanımda ehlıyetı olan bır arkadasmı olması gerekıyor bılen devamlı oradan gecen bı yardımcı olsa cok ıyı olacak
zaten ıse baslasam ehlıyet alacagım motor scooter
sımdıden tsk
Çetibeli'nde beni hiç durduran olmadı. Onlarca defa geçmişimdir. Durdursalar bile ehliyet sormazlar zaten. Jandarma genellikle kimlik kontrolü yapıyor. Fakat Gökova'da, Gökçe'de, Taşhan'da ve Marmaris girişinde polisler tarafından sıklıkla uygulama yapılır. Beni şimdiye kadar durdurmadılar, ama kask ve full koruma kullandığımdan "bundan bir şey çıkmaz" diyor olabilirler. Onlardan birine yakalanırsan yanarsın. Bence ehliyetin olmadan bu yola çıkma. Marmaris şehir merkezinde bile sık sık kontrol yapılıyor. Riske girmiş olursun.
tsk ederım ben 11 yıldır marmarıste calısıyorum gecen sene gıtmedım sadece.
bu sene ıse kesın bellı degıl belkı fethıyeye gıdebılırım.
ayıptır soylemesı ben kask olmadan tuvalete bıle gırmem hız hıc yapmam ayrıca motor scooter zaten fazla dıkkat ceken cınsten degıl
zaten marmarıse gıtsem calsımaktan motorla gezme fırsatım olmaz sadece yanımda olsun dıye goturecegım
Arkadaşlar merhaba..
Ben Muğla'dan bir yamaha virago almanın tam eşiğindeyim. Bir abimiz aracılığıyla oradaki bir motorcuyla irtibata geçtik. Motora bakıp bize bilgi verecek. Ancak ben birde MT'ye danışayım dedim. Yardımcı olabilen varsa çok müteşekkür olurum. Belki motoru bileniniz vardır.
http://www.sahibinden.com/sahibinden...XQQdisplayitem
Makina bu.
arkadaşlar herkese selamlar nasipse haziranın 3.haftası muğlaya tatile gelmekistiyorum siz arkadaşların bilgisinden faydalanmak isterim
nerde kalınır
nereler gezilmelidir
uygun fiyat ve gezilip kalınacak yerler hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Selam arkadaslar siteye yeni kayit oldum fethiyeden katiliyorum. Etkinliklerde gorusmek dilegimle....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------
Yaz mevsimi geldi artik arkadslar etkinlik yaparmiyiz mugla ve cevresinde
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)