rica ederim daha fazla yardımcı olmak isterdim ama yerel kanalları izlemeye vaktim olmadı ki bileyim
rica ederim daha fazla yardımcı olmak isterdim ama yerel kanalları izlemeye vaktim olmadı ki bileyim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
muğla iyi akşamlar şimdiden herkesin bayramını kutlar sağlık esenlikler dilerim,
şahin benim izin okey 11 aralık freeeeeeeeee gelsin biralar gitsin motorlar
hahah tamam abi bende o civara ayar çekeyim güzelce elimden geleni yapıyorum.malum yılbaşında benim ihaleler var ,hemen adana yapmam lazım yoksa işim zor olacak
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Selamlar,
Eğer Muğla bölgesi için bir reklam kampanyası düşünüyorsanız, bunu il genelinde değil de, tek tek ilçeler bazında yapmanız daha doğru olur. Muğla'nın herhangi bir gazetesine ya da televizyonuna vereceğiniz reklamdan, diğer ilçelerde yaşayan insanların haberi olmaz. Ayrıca, Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi ilçeler, il merkezinden daha fazla motosiklet kullanıcısı barındırır. İl genelinde hakim bir yayın organı da yoktur. Hemen her ilçenin öne çıkan kendi yerel yayın organları vardır. Bodrum kent tv, ya da Marmaris kanal 48, Marmaris tv gibi. Gazetelerde de durum aynıdır.
Kolaylıklar diliyorum.
Teşekkür ederim mutlaka değerlendireceğim.
Kurban bayramınız kutlu olsun Muğlaaaaaa............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tüm muğla mt nin bayramını kutlar mutluluk ve esenlikler dilerim
DEMİR AİLESİ OLARAK
tüm mt ailemizin kurban bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.sevgi saygı ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmanız dileğimizle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Muğla MT: kurban bayramınız mubarek olsun arkadaşlar nice bayramlara kazasız belasız hep beraber
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Kurban bayramınızı En içten dileklerimle kutlar Ailenizle birlikte Hakkınızda hayırlara vesile olmasını Temenni ederim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Muğladan tık yok..... Nerdesiniz?... Sesiniz hiç çıkmıyor...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
selamlar muğla Mt,sanırım şahin adanaya doğru yola çıktı motorla gelmek gibi bir delilik yapmaz umarım
slm arkadaşlar, ben marmaristen fırat. yapılacak etkinliklere katılmak için sabırsızlanıyorum.
yaşasın bilinçli motorcularrr.
ayp ettin can abi
ösledim valla bi vakit bulabilsem
hoşbulduk hemşerim,zamanla tanışacağız elbette.
şu sym hd200 ya da joyride arasındaki tercihimi bir yapabilirsem tam olacak.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)