iki kişiysek sorun yok benimde sadece pazar günüm var iş dolayısıyla....en fazla cumartesi akşam üstü firar edebilirim bu hafta cumartesi dahil yağış var sanırım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Ahh be ne güzel yerlerde yaşıyorsunuz. Bunun kıymetini bilin.. Arkadaşlar..
sağol serdamert şanslıyız bu konuda....
ediz eldiven bakmışsın...5 derece altı için uygun değil ama bizim buralar için held vigo bak benim çok işimi gördü 5-8 derecede yarım saat 1 saat idare ediyor kevlar yok ama fiyatına göre gayet güzel bir eldiven sen bütçeni söyle ben sana söyleyeyim iyi bir şey
şahinim selamlar,hava kötüyse atlayın gelin buraya
aralıkta geliyorsun dimi,ben izni 14.12.2009 olarak ayarlıyorum mecburen, yoksa yanacak iznim,
tamam abi elimden geleni yapıyorum şu anda....şimdiden birşey demiyelim aralıın ilk haftası netleşecek
tamam ciğerim,senden haber bekliyorum
iyi geceler
Bütün Muğla'ya anesmotor dan selam
Şahin çalışmıyorsam ve durum müsait olursa gelirim.
can abi seni zorlamam artık ben
Şahin yeni feyzırınla resimlerini bekleriz.
ben de bodrum göltürkbükü nde imamlık yapıyorum.bodrum da herkes tek teker imam diye tanır :D
can abi face e koydum oradan bakarsın
Hocam bende motoru İzmir Kiraz müftülüğünden bir hocadan aldım Daha iyilerine binmeniz dileklerimle tekeriniz düz bassın
Günaydın abicim hayırlı mesailer aralığın ikinci haftasında endurocu01 ve senin çayını içmeye gelecğeim adanaya
Cümleten Selam ile..Muğla'lı olmasakta 13 yıldır Bodrumda yaşadığımızdan dolayı,Doyduğumuz yer olduğundan dolayı gidene kadar buralıyız artık bizde.2 teker hastlığı,Bisikletten devam edip şuan People s200 le sürdürüyorum.Motorumla ilgili bilgiler ararken vede satılık ilan vermek,buradaki yazılanlardan faydalanmak maksadı ile yeni üye oldum.Bundan sonra fazla yazmasamda,forumu takibe devam etmeye çalışacağım..Bilgi paylaştıkça çoğalır,Motorlarımızı,sağlıkla,kazasız iyi günlerde kullanmak dileği ile..
Bu arada Kymco People s200 mü satıyorum..İlgilenen olursa buradan ulaşabilir..
Hocam!Acaba Türkbükümü?Gölköymü?
Selam arkadaşlar. Muğla şehrindeki motor kullanıcılarına yönelik reklam vermeyi düşünüyorum. Yerel TV ve yerel gazeteler gibi. Bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. Muğla'da en çok ne okunur ne izlenir? Yada daha kolay nasıl ulaşabilirim motorculara. Önerilerinizi bekliyorum. Saygılarımla.
benim bildiğim güney ege gazetsi var muğla civarında.bunun yanında yine yerel gazeteler var ilçe bazında.nette daha fazla ayrıntılı bulabilirsin bu bazda araştırırsan
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)