Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI
    baco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    iyi akşamlar muğla mt

ben izmirden bahadır. içinizde yalıkavakta ikamet eden varmı? motorum için bi yedek parça buldum onu alıcam ama bilen birisinin bakıp sağlam olup olmadığını söylemesi lazım parça debriyaj yardımcı olabilecek kimse varmıdır???
    Bacoman

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    köyceğizdeyim şu anda umarım bodrumdaki arkadaşlar yardımcı olur baco
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

baco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Speedfight2
    heey muğla mt nerdesiniz yahu
    Bacoman

ozprometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu anda yok
    Selam arkadaşlar
    Ben bu grupla gezi yapmak istiyordum ama motoruma güvenemediğim için kimseye diyemedim
    Ama bu hafta bodrum dan fethiyeye gidip gelince artık elimdeki motora bile güveniyorum
    Gezilerden haberim olsun.

Motosikleti
    CBR125R arıyorum..
    marmaristen bütün mt üyelerine sevgilerle gezilerden haber ederseniz sevimirim....

Motosikleti
    satıdı yeni alcam ....
    slm herkeze.....

ne olmuş böyle yaw... bu ne durgunluk,bende çok üzülüyordum gezilere katılamıyorum diye...ama görüyorum ki pek de bir şey kaçırmamışım...
    ilk senemi bitirdim sayılır...ayın 10 nunda dalamana dönüyorum dönmem le birlikte yeni motorumu alıyorum...

aranızda 2.el satılık hysoung gt250r yada cbr600f,900rr,zx6r,(96-98 model) gibi motor bilgis olan var mı?varsa beni yönlendirise sevinirim...

bu arada selim seni çok özledim,senle oturup sabaha kadar biranın yanında motor muhabbeti yapmayı özledim...
    herkezi çok özledim...

alper abi sende nerelerdesin.... nasıl bi askerliktir bu yaw...en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...elçin ablama selamlar...

can abi hayırlı olsun ev almışsın,sevindim...dalamana tamamen yerleşiyorsun artık...

şahin abi sizin oralı burada okuyan çok çoçuk var...seni de tanıyor bazıları...sanada şimdiden yeni alacağın motorun hayırlı olsun...,görüşmek dileğiyle...

hoşçakalın....görüşmek dileğiyle...
    [COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]

Motosikleti
    CBR125R arıyorum..
    Merhaba sevgili MT dostları bu yaz marmaristeyim marmaristeki etkinlıklerden haberdar ederseniz sevinirim...Adil

Motosikleti
    BMW K1200R
    muğla merkezde arkadaşıma ait üzerinde airbrush yapılmış
    98 model 900 rr var.
    halen satılık olması lazım.
    ilgilenirsen telefonu. 5327317823 ( polat)
    kazasız sürüşler dilerim.

Alıntı bigboy48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm herkeze.....

ne olmuş böyle yaw... bu ne durgunluk,bende çok üzülüyordum gezilere katılamıyorum diye...ama görüyorum ki pek de bir şey kaçırmamışım...
    ilk senemi bitirdim sayılır...ayın 10 nunda dalamana dönüyorum dönmem le birlikte yeni motorumu alıyorum...

aranızda 2.el satılık hysoung gt250r yada cbr600f,900rr,zx6r,(96-98 model) gibi motor bilgis olan var mı?varsa beni yönlendirise sevinirim...

bu arada selim seni çok özledim,senle oturup sabaha kadar biranın yanında motor muhabbeti yapmayı özledim...
    herkezi çok özledim...

alper abi sende nerelerdesin.... nasıl bi askerliktir bu yaw...en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...elçin ablama selamlar...

can abi hayırlı olsun ev almışsın,sevindim...dalamana tamamen yerleşiyorsun artık...

şahin abi sizin oralı burada okuyan çok çoçuk var...seni de tanıyor bazıları...sanada şimdiden yeni alacağın motorun hayırlı olsun...,görüşmek dileğiyle...

hoşçakalın....görüşmek dileğiyle...

Motosikleti
    CBR125R arıyorum..
    uyuyormusunuz yaz geldi diye sezon açıldı muğla-mt nerdesiniz beyler bayanlar....

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Benim çocuk oldu çıkamıyorum, motorunu satanlar, üniversite kazanıp mekan değiştirenler, site değiştirenler derken sessizliğe gömüldük.Hadi şahin yeni motorunu alda hiç olmazsa arada bir yollara çıkalım.

Miximum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki dr650
    bodrum güvercinliktenim bende.küçük memleketin büyük motocuları
    benim gibi birkaç tane daha motor tutkunu bulabilirsinizözellikle endurocu

fethiye merkez farketmez fethiye çocuğu affetmez,kesilir başlar dikilir kaşlar en büyük aşklar bu mekanda başlar(FETHİYE)

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Sevgili Muğlalılar yeni üye oldum merkezdeyim saygılar....

bodrum var burda

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Arkadaşlar sizler bir organizasyon yapın .Sezon dolayısıyla ne yazıkki artık çıkamıyorum keza motor da yok....
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Baltassar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 250
    Alıntı baco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heey muğla mt nerdesiniz yahu
    Yardımcı Olmaya Çalışayım Halen Yardım Lazımsa
    Imza mi?? Nereye Atayım

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Üye sayısı ve gezi talepleri arttı. O halde bir gezi ayarlayalım.Bu hafta sonu çalışıyorum.Sonraki haftasonu bir gezi düzenleyelim.Fikri olan yazsın,13 veya 14 haziranda bir plan yapıp gazlayalım.

Motosikleti
    CBR125R arıyorum..
    10 haziranda gezi yapacak bi arkadaş varmı? . marmaristeyim.

Motosikleti
    CBR125R arıyorum..
    YİNE TEK BAŞIMAMI GEZECEM BEN YAAA

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    Marmaris Moto Gurmeler yine herzamanki gibi gezilerine dahada kalabalık olarak devam etmektedirler...
    Bİzler burdayız... Her zaman ilk göz ağrımızın yanındayız... Sadece fazla sıklıkla ziyarette bulunamıyoruz...
    Marmariste Her çarşamba toplantılarımıza Yaz/Kış demeden devam etmekteyiz... Yaz geldiği için sadece su anda Atatürk Meydanındaki toplantılarımızı iptal ettik. Malum Marmaris'te yaz sezonunda Meydanda toplanmak baya zor oluyor...
    İnanın bizleri bulmak çok zor olmasa gerek... Çarşamba aksamlari Saat 20.30 dan sonra Siteler güzergahında gezen arkadaslarımız mutlaka sıra sıra yatmış 20 adet motoru görmekte zorluk çekmez...

Ha belki içinizden diyenler olabilir... Sizler Chopper takılıyorsunuz biz nasil gelelim diye. Ewet Chopper olarak takılıyoruz ama biz kesinlikle marka ve model ayrımına gitmiyoruz...
    Hertürlü Chopper ile gelenler de var...

Deddiğim gibi Bizler burlardayız. Yanımıza gelen kimseyede neden ve niçin geldin diyede sormadık. Motora binen Motora gönül veren herkesle beraberiz...

Selamlar...
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler