iyi akşamlar muğla mt
ben izmirden bahadır. içinizde yalıkavakta ikamet eden varmı? motorum için bi yedek parça buldum onu alıcam ama bilen birisinin bakıp sağlam olup olmadığını söylemesi lazım parça debriyaj yardımcı olabilecek kimse varmıdır???
iyi akşamlar muğla mt
ben izmirden bahadır. içinizde yalıkavakta ikamet eden varmı? motorum için bi yedek parça buldum onu alıcam ama bilen birisinin bakıp sağlam olup olmadığını söylemesi lazım parça debriyaj yardımcı olabilecek kimse varmıdır???
Bacoman
köyceğizdeyim şu anda umarım bodrumdaki arkadaşlar yardımcı olur baco
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
heey muğla mt nerdesiniz yahu
Bacoman
Selam arkadaşlar
Ben bu grupla gezi yapmak istiyordum ama motoruma güvenemediğim için kimseye diyemedim
Ama bu hafta bodrum dan fethiyeye gidip gelince artık elimdeki motora bile güveniyorum
Gezilerden haberim olsun.
marmaristen bütün mt üyelerine sevgilerle gezilerden haber ederseniz sevimirim....
slm herkeze.....
ne olmuş böyle yaw... bu ne durgunluk,bende çok üzülüyordum gezilere katılamıyorum diye...ama görüyorum ki pek de bir şey kaçırmamışım...
ilk senemi bitirdim sayılır...ayın 10 nunda dalamana dönüyorum dönmem le birlikte yeni motorumu alıyorum...
aranızda 2.el satılık hysoung gt250r yada cbr600f,900rr,zx6r,(96-98 model) gibi motor bilgis olan var mı?varsa beni yönlendirise sevinirim...
bu arada selim seni çok özledim,senle oturup sabaha kadar biranın yanında motor muhabbeti yapmayı özledim...
herkezi çok özledim...
alper abi sende nerelerdesin.... nasıl bi askerliktir bu yaw...en kısa zamanda görüşmek dileğiyle...elçin ablama selamlar...
can abi hayırlı olsun ev almışsın,sevindim...dalamana tamamen yerleşiyorsun artık...
şahin abi sizin oralı burada okuyan çok çoçuk var...seni de tanıyor bazıları...sanada şimdiden yeni alacağın motorun hayırlı olsun...,görüşmek dileğiyle...
hoşçakalın....görüşmek dileğiyle...
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
Merhaba sevgili MT dostları bu yaz marmaristeyim marmaristeki etkinlıklerden haberdar ederseniz sevinirim...Adil
uyuyormusunuz yaz geldi diye sezon açıldı muğla-mt nerdesiniz beyler bayanlar....
Benim çocuk oldu çıkamıyorum, motorunu satanlar, üniversite kazanıp mekan değiştirenler, site değiştirenler derken sessizliğe gömüldük.Hadi şahin yeni motorunu alda hiç olmazsa arada bir yollara çıkalım.
bodrum güvercinliktenim bende.küçük memleketin büyük motocuları
benim gibi birkaç tane daha motor tutkunu bulabilirsinizözellikle endurocu
fethiye merkez farketmez fethiye çocuğu affetmez,kesilir başlar dikilir kaşlar en büyük aşklar bu mekanda başlar(FETHİYE)
Sevgili Muğlalılar yeni üye oldum merkezdeyim saygılar....
bodrum var burda
Arkadaşlar sizler bir organizasyon yapın .Sezon dolayısıyla ne yazıkki artık çıkamıyorum keza motor da yok....
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Üye sayısı ve gezi talepleri arttı. O halde bir gezi ayarlayalım.Bu hafta sonu çalışıyorum.Sonraki haftasonu bir gezi düzenleyelim.Fikri olan yazsın,13 veya 14 haziranda bir plan yapıp gazlayalım.
10 haziranda gezi yapacak bi arkadaş varmı? . marmaristeyim.
YİNE TEK BAŞIMAMI GEZECEM BEN YAAA
Marmaris Moto Gurmeler yine herzamanki gibi gezilerine dahada kalabalık olarak devam etmektedirler...
Bİzler burdayız... Her zaman ilk göz ağrımızın yanındayız... Sadece fazla sıklıkla ziyarette bulunamıyoruz...
Marmariste Her çarşamba toplantılarımıza Yaz/Kış demeden devam etmekteyiz... Yaz geldiği için sadece su anda Atatürk Meydanındaki toplantılarımızı iptal ettik. Malum Marmaris'te yaz sezonunda Meydanda toplanmak baya zor oluyor...
İnanın bizleri bulmak çok zor olmasa gerek... Çarşamba aksamlari Saat 20.30 dan sonra Siteler güzergahında gezen arkadaslarımız mutlaka sıra sıra yatmış 20 adet motoru görmekte zorluk çekmez...
Ha belki içinizden diyenler olabilir... Sizler Chopper takılıyorsunuz biz nasil gelelim diye. Ewet Chopper olarak takılıyoruz ama biz kesinlikle marka ve model ayrımına gitmiyoruz...
Hertürlü Chopper ile gelenler de var...
Deddiğim gibi Bizler burlardayız. Yanımıza gelen kimseyede neden ve niçin geldin diyede sormadık. Motora binen Motora gönül veren herkesle beraberiz...
Selamlar...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)