şahin kardeşim chopper ın asaletini biliyorsun.ama enduroyu da çok istediğini biliyoruz.hayırlısı olsun şimdiden ama bence fazla bekleme aldın aldın.yeterki bi motor çek altına.
şahin kardeşim chopper ın asaletini biliyorsun.ama enduroyu da çok istediğini biliyoruz.hayırlısı olsun şimdiden ama bence fazla bekleme aldın aldın.yeterki bi motor çek altına.
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
az kaldı abi az kaldı cinnet anlarım yanlış ile doğru seçimi ayırt edemeuyecek kadar motoru özledim herhangi bir tarz yada model artık bilmiyorum
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
chopper-cruiser olsun çamurdan olsun ... gerçi çamur oldumuda dayanamayıp kromları siliyoruz işi gücü bırakıp
T.C.M.K. Muğla il grubunun 1.Yıldönümü kutlaması etkinliklerine tüm dostlarımızı bekleriz...
24.25.26. Nisan 2009
Marmaris...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Baktınız orada olurum T.C.M.K 'nın birinci yılı kutlu olsun daha nice yıllara
hehehe bu başlık öldü sanırım
slm arkadaşlar fethiyede güzel yemek yiyebileceğimiz kafa dinleyebileceğimz bi cafe veya resturant varmı bildiğiniz şimdiden seçenekleri alayım 1 veya 2 hafta sonra gezi düşüyorum o taraflara
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
selam Sahin, fazla kasma, gel ben sana benim suzuki gs 500 u vereyim ciplak her zaman iyidir
bi de yaninda 1953 model bmw r 25 var, boya ve nikelaji 15 gune hazir... gerci gormustun sen onu...
bi de suzuki an 125 scooter, haaa bi tane de skyteam st 200 cross...
simdi sana her tarzi yapmis olduk, ortama gore binersin
bu arada bu motorlarin hepsini cidden satiyorum...
Arkadaslar 1 Mayis itibariyle yine Bodrumdayim, beklerim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şahin hala motor almadın mı? Enduroooo
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
1 mayısa bir şey kalmadı sercan
Can abi bu günlerde biraz sıkışığım malum sezon mal alımı yapıyorum ama düze çıkar çıkmaz alacağım
Bende ev aldığım için motoru satmaktan vazgeçtim.Hem yerine alacak motor yok, hem de saçma sapan teklifler geliyor.
Ev aldıysan hayırlı olsun can abi.Motoru kiralasana bana yatmasın :D
Sana da bir Twister yada CBF250 alalım Şahin.
Arkadaşlar ne oldu ses seda çıkmıyor Muğla'dan havalar da açıldı üstelik, Şahin'im almadın mı yeni motorunu daha?
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
1-2 aksaklık yaşadığımdan bir süre düşünmüyorum abi...sezon açıldı para lazım
arkadaşlar ben yeni motor aldım muğlada aksesuarlar çok pahalı bildiğiniz güvenilir ucuz parçacılar varmı?
ede 46 hangi motor hangi parçayı sordun ki
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)