ya bende hafta sonu nazilliye gidecem.
bu arada karşılaşmamız çok tesdüf oldu.
Dalamandan gelirken dedem aradı. camini ordaki yerden
buday al gel diye. baktın yemcinin adı birincioğlu, bide babanız şahin falan diyodu. güzel bi tesadüf oldu.
ya bende hafta sonu nazilliye gidecem.
bu arada karşılaşmamız çok tesdüf oldu.
Dalamandan gelirken dedem aradı. camini ordaki yerden
buday al gel diye. baktın yemcinin adı birincioğlu, bide babanız şahin falan diyodu. güzel bi tesadüf oldu.
Enduro Dalaman
www.facebook.com/dalamanenduro
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şahin kardeşim ben hep on line'm...izliyorum...Dün hava çok güzeldi.İçimden motorla gezmek geldi ancak...gelen giden falan,bayram trafiği malum
isten bi vakit bulabilsem takılacagım pesineize gezilere ama bi türlü olmuyo :(
ama yakında boş vaktim olucak o zaman bi gezi olursa kesin bnde varım
mes hava harikaydı...bende kangölünün ortasında pay dağıtacağım diye çıkabildim ancak. bugünde işyeri.gerçi sartık izine ayrıldım hayırlısıyla.sitenin hava durumcusu olduk zati cumartesi ve pazar hava çok güzel.bakalım bizim ağır toplar neresi diyecek bu haftasonu.bende heycanla bekliyorum.
nyddher zaman bekleriz usta.benimde tek gün tatilim motorla geçiyor.en ykın zamanda senide aramızda örmek dileklerimle
insallah izin alabilirim bnde cok istiyorum birlik olalım gezelim die eger olrsa bi iki arkadasımıda getiricem inş tanısırız gezeriz cok hosuma gider senin gibiyim bnde haftada bi gün izin motora geciyo en yakın zamanda görüşmek üzere
bu hafta sonu bir daha şu sultaniye kaplıcası gezisini tekrarlasak diyorum .ne dersiniz arkadaşlar milletin damağında kalmış tadı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben de yol yapacağım diye seviniyordum yaaa her neyse abi başımızın üstünde yeriniz var o zaman yine selimle ben marmarise kahvaltıya geliriz illa yol yapacağım hırs yaptım banro dan ve murat abidende ses soluk çıkmıyor...
hareket yerini barış abiler belirliyor.bu hafta görüşürüz inş.muğladan katılım yok zaten.biz bunu Marmaris[mt]larak değiştirelim
bu hafta şöyle bol motorlu oluruz inşallah.hadi şöyle 10 rakamını bulalım artık.
inş bu hafta izin alabilirim ve toplanırız bnde istiyorum yol yapmayı özledim valla isten vakit olmadı adam gibi gezicek haklısın marmaris mt fena olmaz bnim msn nikim öle valla ) nydd mt marmaris seklinde görüşmek üzere
şahin zaten bizde ortak bi karar aldık her hafta kahvaltıda çok zaman kaybediliyo gidecek yerlerde istediğimiz gibi gezemniyoz bu hafta çıkış saat 09:00 da ve herkes poaçasını alıyo basıyoz yola kahvaltı yok yani bu hafta
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kahvaltısız zevki olmaz çaysız olmaz şart es geçmeyin poğaçayla falan olmaz buiş.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
gelme diyorsun yani abi şaka bir yana doğru zaten güneşden fazla yararlanamıyoruz kışın. uygun bir karar.o zaman herkese bi ulaşmak lazım.murat abiyle haberleşemedik izmirden döndümü?banrodan ses soluk yok.bakalım iki güne kesinleşir.bu sefer erken gelin abi güneş dağın arkasına girince üşütüyor
abi ama bu sefer çok uzak gitmiyoruz edeyidik kahvaltı...köyceğize gelin sahilde yaparız o zaman.
ümmet abi sana karşıda çok mahcup oldum.bende işlerden dolayı pek yerinde duramayan biriyim.iki seferde pas geçtik...kusura bakma çok özür dilerim.
bu gittiğimiz yerde çay yokya .çelik termosta çay götürelim bu sefer içeriz
İzmir seferim olmazsa bende varım
Nescafe'ler benden
tamam abi...yalnız günü de belirleyelim.selimle ben 2 yaptı....hayırlısı.
selim bi allahın günü o günmü gitme sen
Sibirya soğukları geliyor dedi dün hava durumunda. Güneşe aldanmayın sıcaklık derecesi düşecekmiş.
soğuk bir yana,şiddetli fırtına diyor meteo....Ben zaten gelemiyorum uzaktan çorbada tuzum olsun sevgiler yolluyorum
havalar düzelincede ben olmayacağım.tanışamayacağız messssssss
kim tutar muğla mt yi...10 günlük hava durumunu inceledim.şu anda cumartesi ve pazar harika gözüküyor.hava soğukluğu tabiki olacak.malum ocak ayı...ama kesmez bizi.çok kasarsa açarız birer yatak evde
www.meteor.gov.tr
http://www.wunderground.com/cgi-bin/...st?query=mugla
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)