hadi lennnn enduro ile şehir içinde bakkala mı gideceğim
hadi lennnn enduro ile şehir içinde bakkala mı gideceğim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Motor paslandı yatmaktan paslandı
Gönder abi paslanmadan şikayet eden bir arkadaşımın cbr125 ini kullanıyorum şimdi:D:D pırıl pırıl oldu.sen gönder yine pırıl pırıl yaparım onu da
dün Yurdal Usta ile görüştüm motor alacağım dedi hemen senin motoru tavsiye etti dedim abi ben twister almayacağım diyince iyice bastırdı.
Yurdal usta motorun tek doktoru.Ondan başka kimsenin eli değmedi.
Abicim sizler iyice yatış moduna geçmişiniz tatlısu motorcusu olmuşunuz ya yılbaşında balıkesire gittim motorla karda ilk defa motor kullandım acayip zevkli
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
motor olsa kullancağım ama daha yeniş sattim kaptan
verelim en temizinden bi gsr bilirisin acımam satarım bak taha 4000 e gelmedi :d
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
şimdilik 600lük fazla kaptan bana artık uzun yol kaçamakları yapamıyorum işlerden dolayı
Fethiyedeym arkdşlar ßende
Kaptan yeni motorun hayırlı olsun. Zamanım olsa değil karda denizde bile motor kullanırım ama vakit yok işte. GSR600 bir zamanlar benimde ağzımın sularını akıtmıştı ama 98 beygiri görünce açıkça yemedi
Haftasonu şehir dışındayım. Zaten motoru olan kalmadı,olanlarda site değiştirdi.
az kaldı can abicim çok az kaldı
mrb arkadaslar bende bodruma yeni geldim izmirliyim gecen yaz bodrumda calıstım motorumu yaz sonuna dogru aldım fazla cevrem yok acıkcası bodrumda yok denecek kadar nerdeyse motorla dolasırken hep tektim ama bu sene erken geldim ama gelirken malesef motorumu getiremedim valizler vardı .önümüzdeki hafta bi terslik olmazsa getircem daha dogrusu yagmur yagmazsa getircem siperlik olmadıgı icin yagmur cok etkiliyor bodrum ve yakınındaki arkadaslarla tanısmak isterim izmirde iken turkchopper grubu ile her hafta bulusurduk şimdi ozlucem o gunleri görüşmek uzere kış oldugu için fazla motor kullanan olmuyor (tatlı su balıkçıları) bu haftada bodrum hergun yagıslıydı umarım onumuzdeki hafta yagıslar azlır benimde sizle tanızma şansım olur
aramıza hoşgeldiniz...turkchopper ailesine mensup bir çok üyemiz zaten muğlalı.turkchopper da sohbetine doyum olmayan dostlarımız aynı zamanda sitemizin üyeleridir.en yakın zamanda tanşmak dileklerimle
Venom 35 merhabalar.Şahin kardeşimizin dediği gibi ben Türkchopper üyelerinden biriyim.Marmaris'te yaşıyoruz.Her geçen gün büyüyen bir grubumuz var.Seni de en kısa zamanda aramızda görmek isteriz.Bu arada emin olabilirsin Türkchopper Muğla her hava şartında yola devam etmektedir.Sevgiler...
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
motorumu onumuzdeki hafta getireyim zaten ilk işim toplantınıza gelmek ama sole bir sorun ancak hafta sonu gezilerine gelebilirim herhalde cunku marmaristen bodruma gelmem 2 saati bulur ama muglada arkadaslarım var geldigimde muglada arkadaslarda kalma sansım olursa gelirim toplantılara ve hafta sonu bulusmalarına görüşmek üzre kendinize iyi bakın
Öncelikle Merhaba hemen hemen seninle aynı pozisyondayım yıllardır alanyada çalışıyordum fakat geçen yaz sonu arkdaşımın yanına bodruma ziyarete gelmemle beraber bir anda bodruma aşık oldum kısmetse bende nisan ayı içinde hem eşyalarımı hemde motosikletimi otobüsün altına koyarak bodruma geleceğim gümbette kalacagım yer hazır gibi işde hemen hemen hazır inşallah bu sene hep beraber vakit buldukça gezebiliriz ...
saygılar bora
hem bodrum hemde muğla ve civarında özellikle marmariste oldukça hareketli gruplar var zaten...umarım bu yaza bende yeni motorum ile yollarda olup organizasyonlara tekrar katılırım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)