iyi,mutlu bayramlar..
iyi,mutlu bayramlar..
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm MoToSiKLeTÇi DosTLarımızın Kurban Bayramını KutLarız
TEKİRDAĞ/TRAKYA MT
NİCE MUTLU bAYRAMLARA
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Tüm mugla mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
iyi bayramlar.muğla mt
İyi Bayramlar Sevgili Arkadaşlar...
Bayramın 3. günü Çarşamba Fethiyede 1 gece konaklamalı gezi düzenlenmiştir. Katılmak isteyen arkadaşların haber vermesini rica ederiz. Marmaris ve Datçadan aşağı yukarı 18 veya 22 kişi olma ihtimalimiz var. Fethiyede oda kahvaltılı otel konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa men ve tel adresimi bildiriyorum...
soner7269@hotmail.com
0.532.2512175
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
İyi bayramlar
Bir günlüğüne katılmaya çalışacağım.Artık çarşamba mı olur perşembe mi bilmiyorum.
MUĞLA MT Ailemizin KURBAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
Fethiye gezisi ile son bilgiler saat 6 itibariile otelde yer ayırtılmıstır Fethiye'ye gelen arkadaşların biilgisine yorgun48 abimden aldıgım sayı su an 12 kısı olup yarın kesınlesecekmıs abı işlem tamam
carpe diem
arkadaşlar herkese iyi eğlenceler bayramın üçüncü günü mesai başladığından aranızada olmaayacağım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
arkadaslar marmarısten gelen grup dun ogleden sonra marmarıse dogru yola cıkmıstır ben elımden gelenı yapıp en ıı sejkılde agırlamaya calıstım umarım memnun kalmıslardır resımler yorgun_48 de en kısa surede buraya koyar
carpe diem
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
orada olamadım yorgun abi , nasıl üzgünüm :(
inşallah başaka bi sefere...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
bayramda iş yerimi açtığımdan ve ve işlerimin pazara sarkmasından dolayı yine gelemedim.1 aydır neredeyse tatilsiz çalışıyorumkırmak üzereyim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
güzel gezi.ekiple göcek yolu üzerinde karşılaştık.bende göceğe biraz kafa dağıtmaya gidiyordumşöyle bir selamlaştık yorgunla, bilmem beni tanıyabildi motorumdan..yolda harika görünüyorlardı.hepinize sevgiler saygılar
Sevgili Muğla MT dostları bu sayfadan yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım...
2009 Yılında güzel ve eğlenceli gezilerde görüsmek üzere...
Adana Mt, motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)