Havalar düzelirse bir geziye yumurcakla gelmeye çalışırım.
Yağmur yağdı millet araziye karıştı.Hafta sonu çalışıyorum,herkese iyi geziler.
gezi yok sanırım
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Yağmur çamur demeden geziler son sürat devam etmektedir.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Soner Abi bence ilgi gösterilsede gösterilmese de duyuru yapılsın benim fikrim mesela ben dün Marmaristeydim gezi yok diye teksilah çıkmıştım hatta içmelerde nmurataydın abimizle karşılaştım.Balığa gidiyorduBU arada senini ev eğer marina tarafındysa senin motoruda gördüm sanırım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
sanırım bayramda fethiyeye gelecekmıssınız oyle bır duyum aldım basının abartmasımı yoksa gerceklık payı var mı?
carpe diem
Bayramda buradayım.Gelen-giden olmazsa katılabilirim.
Buralara kadar geldinde bi merhaba demeden döndünmü Evdeydim. Keşke bi alo deseydin. Herneyse inşallah birdaha gelişinde diyelim...
Çeşitli gezi alternatifleri var ama çarşamba akşamki toplantıda büyük ihtimalle kesinleşecek.
Burdan duyururuz. Selamlar...
Mutlaka haber verirriz...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Abicim ben genelde oradayım haftada iki üç gün;marmaris aşkı diyelim ...ama önceki dönemlerde geldiğimde bir kaç arkadaşı aradım müsati değillerdi... bizim geziler hesabı bende gelince rahatsız etmemek adına hbr vermiyorum
ama söz diğer sefere ararım ....
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
yorgun48 eger gelırsenınız onceden haber verınde kalmayı falan dusunuyorsanız yer ayarlıyım malum bayram yuzunden sorun yasamayın enkısa surede tanısmak uzere
carpe diem
insallah qelirsiniz
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
tüm arkadaşların bayramını kutluyorum.yol olduğundan daha fazla kalabalık olacağından bütün arkadaşların tedbiri artırmasını istiyorum.hepinize saygılar sevgiler.
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Tüm Muğla'lı arkadaşların Kurban bayramı kutlu olsun...
tum arkadasların bayramını kutlarım mugla mt ne oldu gelıyomusunuz fethıyeye haber cıkmadı
carpe diem
MUĞLA MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
muğlaMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)