arkadaşlar kırk yılın başında motor zevki yaşayalım dedik ama olmadı gelemedim inşallah bidahakine umarım fethiye yolculuğu güzel geçmiştir saygılar
arkadaşlar kırk yılın başında motor zevki yaşayalım dedik ama olmadı gelemedim inşallah bidahakine umarım fethiye yolculuğu güzel geçmiştir saygılar
Herkese selam, ses soluk yok
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
buralar sessizleşiyor bazen
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Ortalık yıkılıyor haberiniz yok. Biz sesimizi soluğumuzu bol miktarda çıkarıyoruzda bizden başka kimseden ses soluk çıkmıyor.
Her hafta sonu bir etkinlik yapıyoruz ama katılanlar hep aynı insanlar yeni kimseleri pek göremiyoruz. Arada sırada da olsa biraz etkinliklere iştirak edelim. Havaların bozmasına az bir zaman kaldı bunların kıymetini bilelim. Yağmurlu ve soğuk havalar gelmeden turlayalım...
18/19 Ekim Bodrum dayız. Bekleriz...
Saygılar...
Yol yorgunluğu be Şahin'im... Haftaya yine hareketli bir hafta sonu yaşayacaz onun için biraz dinlenelim dedik...
Selamlar...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Bu hafta vekaleten babamları gönderiyorum bodrum türkbüküne tatile.saplandık kaldık iş yerine abi .....
hayırlı geziler
bu akşam toplantı var mı abiler
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
Olmazmı
Merkez üste buluşuyoruz 8.30
18-19 da Aydına gidicem olmaz ki ama, ben gidicem siz gelceniz bu nasıl iş,
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Biz bu geziyi 15 gün önce planladık. Eğer sayfalarda geriye doğru giderseniz programları görebilirsiniz.
Herneyse birdahaki gezide görüşmek üzre size hayırlı yolculuklar...
Bodrum Gezisi Hareket saat Marmaris için 09.30 dur. Gelmek isteyenler Belirtilen saatte Marmaris çıkısındaki Shell İstasyonunda toplanacaktırlar...
Herkese selamlar...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Herkese hayırlı yolculuklar
herkese iyi eğlenceler. sağ salim gidin gelin sevgili Muğla Mt.
bodrum etkinlikleri nedir nerde kalcaz kaç gün ordayız
Bodrum da 1 gece kalcaz...
Konaklayacağımız yer Yahside Medısun diye bir otel. 4 yıldız herşey dahil sisteminde Çiftkişilik oda kişi başı fiyatı 32.00 YTL... Tek Kalacaklar 40.00 YTL...
Marmaris hareket saati yukarıdada belirttiğim gibi 9.30 dur. Eğer Muğla'dan katılacaksanız gezimize en geç saat 10.30 gibi Çevre yolu Marmaris istikametinden geliş olan Muğla Girişinde bekleyebilirsiniz...
Tel Numaram. 0.532.2512175... Saat 9.30 dan önce haber verirseniz iyi olur motor üstünde duyamıyorum telefonu...
Görüşmek üzere...
Teşekkürler Akın... En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere...
Teşekkürler Şahin'im... Sensiz bir yanımız eksik gidiyoruz...
Medisun otel biliyorum orayı,ben Aydından dönmüş olursam uğrarım yanınıza
Ya iş yerini bırkabilseydim gelebilridim ama dediğim ibi babmlarda bodrumda tatilde olunca benimkisi imkansız hale geldi soner abi.hepinize ii geziler benim yerime de eğlenin
benim gibi bodrum gezisine gidemeyenler yarın ben çineye köfte yemeye hem de yol yapmaya gideceğim isteyen olursa buyursun gelsin
Abi konaklamalı gelemedim o yüzden günübirlik çine daha mantıklıydı
Herkese tekrar merhaba.Ankara'dan yeni döndüm ve motoru satmak üzereyim. Gezilere katılabilirsem 4 tekerle olacak bir süre. Gezi resimlerine bir bakayım neler yapmışsınız....
ben hala satamadım be abi...bi yardım edinde satalım şunuda yenileyelim artık...can abi yeni ne düşünüyorsun??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)