satılıklarda bi motor var valla düşünenlerin bi bakması ii olur. bence fiyattada bişiler yapılabilir bu alete bu fiyattan inilir ..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26207
levent abicim sen gel ısıtırız sorun değil
satılıklarda bi motor var valla düşünenlerin bi bakması ii olur. bence fiyattada bişiler yapılabilir bu alete bu fiyattan inilir ..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26207
levent abicim sen gel ısıtırız sorun değil
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
gökhanın değil onur kardeş....benim askerlik dolayısıyla motorum yok o yüzden benim liseden bir arkadaşın kardeşinden alıyorum.adı görkem hem söyle bakayım sen neden gelmiyorsun.dalamandan banro abin geliyor ortacan selim abin geliyor
üstünde de BMW yazıyordu bende BMw almanı istiyorum selim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
arkadaşlar güzel gezi olmuş...
okey okey görkem diyecektim gökhan demişim kusura bakma
ya ben kış geldiği için motoru depoya kaldırmıştım. ama biraz erken kaldırmışım o yüzden gelemiyorum.Bir sonraki toplantı ne zaman. ona gelmeye çalışırım ama katılanların hepsi yaşça benden büyük sıkılmam herhalde.
Enduro Dalaman
www.facebook.com/dalamanenduro
yok be abim sen gel zaten şu anda en genç olan benim.hiç sıkılmazsın korkma. bayramdan sonra bi gezi yaparız.ortacadan lordskeldan var.dalamandan ise banro.üç motor çıksanız kötümü olurbenide köyceğizden aldınızmı etti 4.4-5 arası marmaristen geliyor. hadi bakayım katılımı arttırın o bölgelerden tanışalım kaynaşalım.toplantılarıda zaten önceden buraya atıyoruz hareket saatleri ve buluşma yeri dahil.
bu arada son gezide cıbırın selesi muhelif bölgelerde çok kötü ağrı yaptı ve yordu.ehliyetin var değil mi
iki cıbır gider geliriz hem karizma olur.gelince sanada verelim bir tane sticker...
ok bu sefer gelmeye çalalısacağım.
evet ehliyetim ve tüm korumalarım mevcut.
uzun yola korumasız çıkmam.
ben bayramda köyceğizde olacam. ama görüsemeyiz. inş.
önümüzdeki gezide tanısırız. gelmeye çalısacağım.
Enduro Dalaman
Gezi güzel olmuş.Çok imrendim. Akşama kadar işyerinde vakit öldürüp güzel bir günü heba ettik. Bu arada onur87 çıkar motoru depodan tatlısu motorcusu olma.
güzel bir etkinlik olmuş anladığım kadarıyla. allah içinize sindirsin nice gezilere imza atmanız dileği ile
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26296
son gezimizi bu linkten bulabilirsiniz ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ben de marmaristenim,24 aralıktaki geziden de hatırlayacağınız üzere.aranıza yeni katıldım,inanıyorum ki bundan sonra aranızdan ayrılmayacağım.çok güzel bir gezi yaşadım,gruptaki tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum,bir yenisinde buluşmak üzere.
komutanım aramıza hoşgeldin
bu arada aramıza yeni bir katılım oldu.turgay abimiz bu haftaki gezilerimizde bize eşlik etti.kendisi asker...hoşsohbet birisi.inşallah askerde de böyle bir komutanım olur.aramıza hoşgeldiniz komutanım
baryam tatilinde yada sonrasında bir etkinlik varmı arkadaşlar
murat abi sanada haırlı yolculuklar kazasız belasız git gel
Komutanım aramıza hoşgeldin
Onur87 Sen de hoşgeldin daha tanışamadık ama bir sonraki gezi de tanışmak üzre
Arkadaşlar hep Bodrum tayfasına sitem ediyoruz
Madem gelmiyorlar Mt Muğla olarak yeniyılda ilk gezimizi Bodruma yapalım
Hem de Barış abi başta olmak üzre kulaklarını çekelim derim
şu askere gitmeden tüm [MT] MUĞLAYI bir arada eksiksiz görmek istiyorum bu da benim askerdn önceki son dileğim.bilmem ki o kadar nazımız geçermi...bu gün biraz duygusalım....
barış abi ve murat abi gösterdiğiniz sıcaklık için hepinize çok teşekkürler.
mehmet amcanın fıkralarını,barış abinin(BBRR) kahkahasını,selimin
(lordskeldan) samimiyetini,
Tuncer amcanın(tuncerusta) sakinliğini,
murat(nmurataydın) abinin mevlana misali iyi niyetini,
bora abinin(voodoo) yaratıcılığını(kaska kamera montre ettiğini),afife teyzenin sıcaklığıı,
banronun "can" a yakınlığın[/B]ı askerede hiç unutmayacağım hepiniz sevgiyle kalın....
Yakın zamanda gezi yokmu yaa. şu bayram tatilinde bi gezi yapsak çok güzel olacak.
Enduro Dalaman
onur doğru söyledin yaa herkes çekildi köşelerine.bayram rehaveti herhalde yalnız hava durumu müsait değil sanırım haftasonuna kalır gezi.cumartesi hava açık....4-5 farklı siteden baktım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)