Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
HIZ VE KIZ HASTASI
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız Bursa(MT)
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun Daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle..Kayseri MT
Bayramınızı En İçten Dİleklerimizle Kutlar KAzasız Belasız ŞEn ŞAkrak Bi Bayram geçirmenizi Dileriz... ..TraKYa MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Tüm Muğla MT ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum
iyi bayramlar kardeş şehir kardeş diyorum çünkü Ula Yüksekokulu'nda görev yapmakta olan Dayım ve Şehir Merkezi'ndeki bir Akbank Şubesi'nde görev yapan Sevgili Yengem şuanda bayram tatili dolsyısiyle Eskişehir'deler Cumartesi Muğla'ya dönüp kalan tatillerinden sonra tekrar işlerine devam edecekler sağlıcakla kalın seneye yaza inşallah bi gs500 alırsam gelmeyi planlıyorum şimdiden
Muğla MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ
.
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
fethiye yattı mı abi??
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
bu sayfada bişlgilendirmeye devam edelim yeni arkadaşlarımızda takip etsin tanışalım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
18 / 19 Ekim tarihleri arasında Cruise Custom Chopper kullanıcıları için bir buluşma düzenlenmiştir.
Gerekli açıklamalar sayfamızdan duyurulmaya devam edecektir...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
slm buluşmada bende varım adres saat lütfen
Selam Arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin... Çarşamba toplantımız Purple Garden Restaurantta saat 20.30 da.
Adres Siteler Mevkii Maritim Grand Azur Karşısı...
Fethiye gezisi ve Bodrum Chopper Buluşması için yapılacak etkinlikler yer ve saat burdan daha sonra duyurulacaktır...
muratgergerli
eyvallah baba bir mukabele
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)