Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    İKİ YIL

Bir kaç gün önce ilk sayfa düenlemesini yaparken gözüm ilk buluşmamızdaki resimlere daha sonraki gezilere takıldı.Bir yanda ne çok gezmişiz ne yolları ne neşeyle yapmışız dedim kendi kendime.Yılları bir anda aşmışız 2 yıl olacak önümüzdeki 26 kasımda...

Güzel aktiviteler yapmışız tarihi kent gezileri kaplıca gezileri.Sadece yol yapmak için çıktığımız spontane geziler yayınladıklarımız yada yayınlamadığımız geziler...Yıllar bizde çok şey götürmüş olabilir.Benim saçlarım varmış ,BBRR nin hyo su ,murat abinin Regali vs vs Tuncer Ustam Mehmet Omurcalimiz ve saymakla bitiremediğim arkadaşlar.Kurduğumuz güzel dostluklar kimi zaman kırgınlıkla sonuçlansa da geride bıraktığımız yıllar içerisinde sağladığımız dostluklar çevremize kattığımız güzellikleri gölgelemeye yetmedi.Geçmişe resimlerini koyduğumuz içinde birbirimiz olan hoş bir seda kaldı şimdi.Güzel günlerdi...Biz yine buradayız.Kırgınlıklar olur ama çözülür önemli olan biraz daha çabalamak.

Gidenler kalanlar olsa da dostluklar baki kalıyor...Bu site sayesinde tanıştığım kırdığım bana kırılan tüm inslardan özür diler grubun en genç üylerinden biri olarak ben hakkımı helal ediyorum.

Birazda olsa eski günlerin hatırı denir yaa işte .... eski üyelerimiz için sadece 2 yıllık geçmişimizi elden geçrin bi boş vaktinizde diyorum bende.Bunu ilk gezilerimizin resimlerine baktıktan sonraki duygusallığıma verin.Bu camiada tanıştığım tüm dostlarıma ithafen yazılmıştır....

Vatanoğlu ve Duygu ablamın Hyo Gv 250si varkenki neşesi,mes abi ve eşinin misafirperverliği içinnmurataydı ve betül ablanın Regali ve modifiyeleri,arızalara bulduğu pratik yollar,BBRR nin şuraya gidiyoruz diyince gitme zorunluluğu hissedilmesi,Bora abinin gülerek motor kullanması,mehmet omurcalınınbitmeyen ikinci baharı,Tuncer ustamın sakin kahkahaları,Banronun her zaman sakin tanınan ama motosikletine binince ortaya çıkan çılgın karakteri ve gözgöze geldiğimizde birbirimizi anlamamıza,Yorgun48'in yol dostluğuna ve gülerken bile hafif bir hüznü yüzüne kondurmasına,Son parasıyla benzin alıp gezilere gelen lordskeldan ile ömürlük dostluğuna,illegalrider Kortaykardeşimle sabah kadar msn köşelerinde kurduğumuz motor hayallerineve samimiyetine,ablamdan belki daha fazla sevdiğim ama kelimelere gelmeyen duygular içinde olduğumxeyna meldaablama ve bana yanına gitmedim diye çok kızan turgut hodjama,temiz kalpli Bigboy48 Emre,habire yol ve motosiklet derdinde olan oflu alper ve eşi elçinin sıcak dostluğuna,şimdi kıbrısta olan onur87 kardeşime,bir türlü tanışamadığımız captain ahmet abime - adını hatırlayamadığım tüm dostlara ve aramıza katılan ayrılan tüm dostlara ithafen yazılmıştır....

Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    Diyecek kelime bulamıyorum. Duygu ve düşüncelerin için teşekkürler...
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şahincim iyiki geldin .. Allah gönlüne göre versin .. gözlerinden öperim
    daha nice 2 senelere işallah ..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Alıntı yorgun 48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diyecek kelime bulamıyorum. Duygu ve düşüncelerin için teşekkürler...
    Sağol abi
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şahincim iyiki geldin .. Allah gönlüne göre versin .. gözlerinden öperim
    daha nice 2 senelere işallah ..
    Bizde senin muğla mt de gezilere gelmesende biraz daha aktif olmanı istiyoruz BBRR abi

nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    ::

Motosikleti
    YAMAHA TDM 900A
    Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İKİ YIL

Bir kaç gün önce ilk sayfa düenlemesini yaparken gözüm ilk buluşmamızdaki resimlere daha sonraki gezilere takıldı.Bir yanda ne çok gezmişiz ne yolları ne neşeyle yapmışız dedim kendi kendime.Yılları bir anda aşmışız 2 yıl olacak önümüzdeki 26 kasımda...

Güzel aktiviteler yapmışız tarihi kent gezileri kaplıca gezileri.Sadece yol yapmak için çıktığımız spontane geziler yayınladıklarımız yada yayınlamadığımız geziler...Yıllar bizde çok şey götürmüş olabilir.Benim saçlarım varmış ,BBRR nin hyo su ,murat abinin Regali vs vs Tuncer Ustam Mehmet Omurcalimiz ve saymakla bitiremediğim arkadaşlar.Kurduğumuz güzel dostluklar kimi zaman kırgınlıkla sonuçlansa da geride bıraktığımız yıllar içerisinde sağladığımız dostluklar çevremize kattığımız güzellikleri gölgelemeye yetmedi.Geçmişe resimlerini koyduğumuz içinde birbirimiz olan hoş bir seda kaldı şimdi.Güzel günlerdi...Biz yine buradayız.Kırgınlıklar olur ama çözülür önemli olan biraz daha çabalamak.

Gidenler kalanlar olsa da dostluklar baki kalıyor...Bu site sayesinde tanıştığım kırdığım bana kırılan tüm inslardan özür diler grubun en genç üylerinden biri olarak ben hakkımı helal ediyorum.

Birazda olsa eski günlerin hatırı denir yaa işte .... eski üyelerimiz için sadece 2 yıllık geçmişimizi elden geçrin bi boş vaktinizde diyorum bende.Bunu ilk gezilerimizin resimlerine baktıktan sonraki duygusallığıma verin.Bu camiada tanıştığım tüm dostlarıma ithafen yazılmıştır....

Vatanoğlu ve Duygu ablamın Hyo Gv 250si varkenki neşesi,mes abi ve eşinin misafirperverliği içinnmurataydı ve betül ablanın Regali ve modifiyeleri,arızalara bulduğu pratik yollar,BBRR nin şuraya gidiyoruz diyince gitme zorunluluğu hissedilmesi,Bora abinin gülerek motor kullanması,mehmet omurcalınınbitmeyen ikinci baharı,Tuncer ustamın sakin kahkahaları,Banronun her zaman sakin tanınan ama motosikletine binince ortaya çıkan çılgın karakteri ve gözgöze geldiğimizde birbirimizi anlamamıza,Yorgun48'in yol dostluğuna ve gülerken bile hafif bir hüznü yüzüne kondurmasına,Son parasıyla benzin alıp gezilere gelen lordskeldan ile ömürlük dostluğuna,illegalrider Kortaykardeşimle sabah kadar msn köşelerinde kurduğumuz motor hayallerineve samimiyetine,ablamdan belki daha fazla sevdiğim ama kelimelere gelmeyen duygular içinde olduğumxeyna meldaablama ve bana yanına gitmedim diye çok kızan turgut hodjama,temiz kalpli Bigboy48 Emre,habire yol ve motosiklet derdinde olan oflu alper ve eşi elçinin sıcak dostluğuna,şimdi kıbrısta olan onur87 kardeşime,bir türlü tanışamadığımız captain ahmet abime - adını hatırlayamadığım tüm dostlara ve aramıza katılan ayrılan tüm dostlara ithafen yazılmıştır....

En kısa sürede buluşmak ve tanışmak üzere kardeş,
    [B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    İkiyılın anısına benden de bir resim... Klasik Muğla MT pozumuz ...

::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Şahin giriş sayfasını güzel yapmışsın eline sağlık. Yıldönümünü yine meşhur tostçuda buluşarak kutlamayı öneriyorum.Pasta benden(motoru satsamda araba ile gelirim)

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaklasık 1 haftadır bodrumdayım ilk defa bu gece hava yağdıgı için dışarı çıkmıyorum bodruma hayran kaldım ilk defa bir yerde bu kadar çok motosiklet görüyorum kendim alanyada çalışıyorum fakat alanyada bu kadar çok motosiklet yok herşey yolunda giderse gelecek sene bodrumda çalışmaya başlıyacağım bodrum-mt ile tanışmak ümidi ile keyifli sürüşler..

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Evet eski yeni üyelr yada gelmek isteyen tüm dostlarla kasım aynın son haftası meşhur akçapınar tostçusunda bi buluşsak fena olmaz:D

Alıntı nmurataydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ::

Alıntı KÜRŞAD_KORKUT adlı üyeden alıntı Mesajı göster

En kısa sürede buluşmak ve tanışmak üzere kardeş,
    Dİleğimiz kürşad abi

Alıntı yorgun 48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İkiyılın anısına benden de bir resim... Klasik Muğla MT pozumuz ...

Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şahin giriş sayfasını güzel yapmışsın eline sağlık. Yıldönümünü yine meşhur tostçuda buluşarak kutlamayı öneriyorum.Pasta benden(motoru satsamda araba ile gelirim)

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaklasık 1 haftadır bodrumdayım ilk defa bu gece hava yağdıgı için dışarı çıkmıyorum bodruma hayran kaldım ilk defa bir yerde bu kadar çok motosiklet görüyorum kendim alanyada çalışıyorum fakat alanyada bu kadar çok motosiklet yok herşey yolunda giderse gelecek sene bodrumda çalışmaya başlıyacağım bodrum-mt ile tanışmak ümidi ile keyifli sürüşler..
    her zaman bekleriz bbday

lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    hayırlı olsun kardeşim
    biraz geç oldu ama ...

Motosikleti
    Moskova-Nınja 250.Türkiye-Kanuni 100 cup
    Sahin giris sayfasi resimlerle harika olmus bu arada beni de unutmadigin icin tesekkurler,gitar calarken ki fotograflarini gordum bende eskiden Datca da ve Anatalya da calistigim zamanlar oyle deniz kenarinda calardim gitarimi bu arada ben de hem klassik hem de akustik gitar var 2003 yilinda da saza basladim burda hem saz hem akustik var Datca da ise klassik ve motor yatiyor koc gibi anlican aci bi olay, muglali Mt lilere gurbetten sevgiler herkese kazasiz yolculuklar.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    teşekküler krts...bende bir zamanlar çalardım..askerlik çok şey götürmüş parmaklarımdan.Datçaya gelince es geçme bizi buluşalım tanışalım her zamn bekleriz artık adresim belli.köyceğiz izmir hattı ve denizi gören her yerde

Baltassar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 250
    Selamlar Akçapınar Tostçusunu Bilmeyen Benim Gibi Acemi Uyeleriniz Icin Bi Adres , Mevkii Bilgileri Rica Etsem Nasıl Olur Acaba.
    Imza mi?? Nereye Atayım

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Saakrdan indikten sonra Muğla Marmaris kavşağından marmaris istikametine saparak eski marmaris yoluna giriyorsunuz hani şu sağlı sollu ağaçların olduğu yol.Yolun sonunda Bodur kahvaltı salonunu zaten göreceksiniz

Motosikleti
    YAMAHA TDM 900A
    Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster

nerdesin ki sen
    [B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Banro seni nasıl eklemeyi unutmuşum ben yaa ...Sana Çok alıştığımdandır abi kusura bakma

Motosikleti
    Moskova-Nınja 250.Türkiye-Kanuni 100 cup
    Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekküler krts...bende bir zamanlar çalardım..askerlik çok şey götürmüş parmaklarımdan.Datçaya gelince es geçme bizi buluşalım tanışalım her zamn bekleriz artık adresim belli.köyceğiz izmir hattı ve denizi gören her yerde
    Kardes her sene 3 haftaligina gelebiliyorum Datca ya,benim oldugum vakit gorusursek cok sevinirim onun disin da uzaga gitmey vakit yok akrabalardan ve yengen sagolsun birakmiyo hic yanliz,ben seneye bir Datca Bozburun yapcam insallah safak vakti selalenin orda olmayi planliyorum,diger zamanlar dDatca etrafinda Knidos,Mesudiye,Palamut buku,Alavara felan takilcam ama koycegize uzanacak kadar vaktim olmayacak ne yazik ki,yine de Datca da sanayilik bir is olur sa benim babam Ali usta sanayide kime sorsan gosterir peder yardimci olur kardes.tekerinz saglam basa

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Nasip inşallah görüşürüz.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Sanırım yine sorunlar yine problemler var kimse yazmadığına göre.Ne gezi yapalım diyen var ne selam yazan.Sitem ediyorum...

Her neyse kendim çalar kendim söylerim burası boş ve metruk kaldı.MT nin delisi misali kaldık ortada.neyse bende 3 gün tatile çıkacağım boşalacaksa tam boşalsın.

Herkese selamlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler