İKİ YIL
Bir kaç gün önce ilk sayfa düenlemesini yaparken gözüm ilk buluşmamızdaki resimlere daha sonraki gezilere takıldı.Bir yanda ne çok gezmişiz ne yolları ne neşeyle yapmışız dedim kendi kendime.Yılları bir anda aşmışız 2 yıl olacak önümüzdeki 26 kasımda...
Güzel aktiviteler yapmışız tarihi kent gezileri kaplıca gezileri.Sadece yol yapmak için çıktığımız spontane geziler yayınladıklarımız yada yayınlamadığımız geziler...Yıllar bizde çok şey götürmüş olabilir.Benim saçlarım varmış ,BBRR nin hyo su ,murat abinin Regali vs vs Tuncer Ustam Mehmet Omurcalimiz ve saymakla bitiremediğim arkadaşlar.Kurduğumuz güzel dostluklar kimi zaman kırgınlıkla sonuçlansa da geride bıraktığımız yıllar içerisinde sağladığımız dostluklar çevremize kattığımız güzellikleri gölgelemeye yetmedi.Geçmişe resimlerini koyduğumuz içinde birbirimiz olan hoş bir seda kaldı şimdi.Güzel günlerdi...Biz yine buradayız.Kırgınlıklar olur ama çözülür önemli olan biraz daha çabalamak.
Gidenler kalanlar olsa da dostluklar baki kalıyor...Bu site sayesinde tanıştığım kırdığım bana kırılan tüm inslardan özür diler grubun en genç üylerinden biri olarak ben hakkımı helal ediyorum.
Birazda olsa eski günlerin hatırı denir yaa işte .... eski üyelerimiz için sadece 2 yıllık geçmişimizi elden geçrin bi boş vaktinizde diyorum bende.Bunu ilk gezilerimizin resimlerine baktıktan sonraki duygusallığıma verin.Bu camiada tanıştığım tüm dostlarıma ithafen yazılmıştır....
Vatanoğlu ve Duygu ablamın Hyo Gv 250si varkenki neşesi,mes abi ve eşinin misafirperverliği içinnmurataydı ve betül ablanın Regali ve modifiyeleri,arızalara bulduğu pratik yollar,BBRR nin şuraya gidiyoruz diyince gitme zorunluluğu hissedilmesi,Bora abinin gülerek motor kullanması,mehmet omurcalınınbitmeyen ikinci baharı,Tuncer ustamın sakin kahkahaları,Banronun her zaman sakin tanınan ama motosikletine binince ortaya çıkan çılgın karakteri ve gözgöze geldiğimizde birbirimizi anlamamıza,Yorgun48'in yol dostluğuna ve gülerken bile hafif bir hüznü yüzüne kondurmasına,Son parasıyla benzin alıp gezilere gelen lordskeldan ile ömürlük dostluğuna,illegalrider Kortaykardeşimle sabah kadar msn köşelerinde kurduğumuz motor hayallerineve samimiyetine,ablamdan belki daha fazla sevdiğim ama kelimelere gelmeyen duygular içinde olduğumxeyna meldaablama ve bana yanına gitmedim diye çok kızan turgut hodjama,temiz kalpli Bigboy48 Emre,habire yol ve motosiklet derdinde olan oflu alper ve eşi elçinin sıcak dostluğuna,şimdi kıbrısta olan onur87 kardeşime,bir türlü tanışamadığımız captain ahmet abime - adını hatırlayamadığım tüm dostlara ve aramıza katılan ayrılan tüm dostlara ithafen yazılmıştır....