Kimseden ses soluk çıkmıyor bekleyelim bakalım
Kimseden ses soluk çıkmıyor bekleyelim bakalım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
sahinbirinci Bey Ben Soylemeden Listeye Eklediginiz Icin Tesekkur Ederim. Eski Bir Mondial Kullanicisi Olarak Biraz Sıkıntı Yasadim. Yani Bakıs Acım Bayağı Karanlık Çinlilere Doğru Ama Regal Hosuma Gidiyor Siz Bana Acaba Tecrubelerinizi Iletirmisiniz Ne Dersiniz Bu Regal Raptor Hakkında Cokta Zamanınızı Almak Istemem Açıkcası Simdiden Yardımlarınız Icin Tesekkurler.
Imza mi?? Nereye Atayım
Biraz önce bir linkte sohbeti oluyordu kısca geçeyim...Grubumuzda takip ettiyseniz nmurataydın,lordskeldan ve ben RR kullanmaktaydık.
Şu ana kadar 3 ümüzde hiçbir şekilde sorunla karşılaşmadık.Kontak kapatmadan 400 km yol aldım.(Bodrum Gidiş Dünüş)nmurataydın ise İzmire gitti...Ben de önümüzdeki hafta İzmire gideceğim.
Kendi çinli kardeşleri arasında hem görünüş itibarı ile hemde işçilik kalitesi ile öne çıkıyor.Bunun yanında sıvı soğutmalı bir motor.10000 kmyi devirdim Allah nazardan saklasın daha yolda kalmadım.
Kronik sorunu olarak sadece titreşim diyebilirim.Onun haricinde kendine bakıtan yakışıklı bir motor.Eğer satın almayı düşünüyorsanız ben hacim ve konsept değişimi (suzuki freewind 650) amacıyla satıyorum.(10301773 sahibinden ilan no)Satamazsam da daha beni oldukça götürür.
Ama kararınız ne olursa olsun şunu unutmayın at sahibine göre kişner
Arada bir güncelleyin arkadaşlar...Hayırdır küsütünüz mü bu başlığa??
Abilerim yakın zamnda yapılacak bi etkinkil felan ya da ona benzer bi şey varmıdır.Olursa buraya yazılıyor yoksa başka başlık mı açılıyor...
Varsa etkinlik elimizden geldiğince katılmaya çalışırız...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
ne olduğunu anlamadım Yorgun abi bi ara yazışalım
Şahincim başlığa harcadığın mesai için teşekür ederim .. varmı böle başka il grubu ..Muğla mt muğla Mt hey hey hey
tüm arkadaşları gözlerinden öperim ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Rica ederim abi bi ara kayıp gezi resimlerini de bulmaya çalışacağım ...Birde videolar vardı arşivde neredeler bakmam lazım
arkadaşlar bende muğla MT sayfası için birşeyler yapmak isterim.mesela eğer sayfanın açılışına ingilizce birşeylerde eklemek isterseniz seve seve yaparım.dünyaya açılırız belki
hocam tabiki seve seve dökümanları mail adresimatarsınız ilk sayafaya yerleştiririm
arkadaşlar eğer hafta sonu yine gezi planı yoksa çadırları alıp cumartesiden sabah erkenden çıkıp iki günlüğüne biryerlere gitmeye ne dersiniz.benim şurası olabilir diye bir önerim yok ,çünkü etrafı pek iyi bilmiyorum
Harbiden ilk sayfa güzel olmuş,eline sağlık kardeş
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Son şeklini vermeye çalışıyorum teşekkürler kürşad abi....Resimlerde eklendi bi ara tekrar bakın
yakın zaman da bodrum gezisi falan yokmu,tanışıp kaynaşalım diyom,
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Kürşadabi sezon daha yeni bitiyor sezon bitimi demek bizim için gezilerin başlama tarihi demek.İnşallah büyüklerden bi ses çıkar bodrum yaparız
şahin abim bravo çok güzel yapmışsın giriş elne sağlık...
bu arada ben motorumu sattım dalyandan eski bir endurucuya
ama
seneye alper gelene yakın müthiş dönüşümüz var selimle böyle sürücüler göremiyeceksınız ben tamamen chopper a dönüyorum
yardım istiyorum kask ve kıyafet tasarımı mı tamamladım tek ön far için maket kuru kafa lazım nikelaja boyatım gözlerine far yapcam da nerden bulurum insan kafası büyüklüğünde??????
olmazsa mezar kazcamda
bide kendime en fazla sınır 6500 ytl koydum chopper alcam ama hangisini (japon tercihim)
kymco venox su babam çok beğendi bende ama nasıl motor olduğunu bilen var mı
soner abiden yardım istiyorum
görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Ruhunu değil,lastiğinizi yakın
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
Emre 6500 e hyosung virago dragstar bulabilirsin kardeşim.Alper SS ci değil mi olm o cruisre a dönemez ikimiz endurocu olacağız artık.
Bırak şimdi kurukafa falan ya apache eme motoru kızlara kendini güldürme;mezar kazarsanda bana haber ver
Venox konusunda soner abi-ulutürk80-deejaemrah sana yardımcı olur.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)