Ben gelemiyorum bu hafta malesef, bir sonraki geziye inşallah...
Ben gelemiyorum bu hafta malesef, bir sonraki geziye inşallah...
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
hocam daha tam belli değil takip ediyoruz bilgilendirmeyi yapacağız.msnden sizi eklemiştim ama onay gelmedi daha firavunsahin@hotmail.com
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
köyceğizimizi unutmaylım lütfen cennet muğlamdan bir parça cennet köyceğiz.........
arkadaşlar ben bugün aldığım haberle yıkıldım.haftasonumu tamamen elimden aldılar.denetim geliyor.hazırlık yapmamız gerekecek.şansımı zorliycam ama.aması var işte.çok üzgünüm.gelirsem sürpriz olur.ömer abimin en son ayrılırken dedikleri kulağıma geliyor tekrar.bu arada soner abicim bodrumdu en son konuştuğumuz.sanırım murat abinin pazarcıyla ışıklarda yaptığı konuşma tekrar fethiyeye döndürdü doğru mudur.
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
muhtemelen olamayacağımı bildirmiştim umarım aksi bir şey olurda gelebilirim... fakat sonraki haftalarda bir mani çıkmaz ise ben ve sevgili +1 im sizlerle tekrar beraber olmaktan onur duyacağız :D
bu arada motoru değiştirmekten vazgeçtim boyatmaya karar verdim biraz üzerinde oynayacağız yani farklı modifiyeli bir macit olacak esas amacım macitlikten çıkarıp MyCaT haline getirmek kalıp özellikleriyle oynanmış bir mct ile karşılaşmamıştım hiç bakalım nasıl olacak ..
[B]Motor ve Metal benim tutkum ![/B]
Selamlar Gamze... Öncelikle formumuza hosgeldin. Cennet Köyceğiz her zaman aklımızda hiç bir zamanda çıkmaz. Köyceğizde Şahin Birinci isimli arkadaşımızla irtibata geçersen Muğla MT formundan daha iyi yararlanabilirsin. Tekrar görüşmek üzere...
Hafta sonu ile ilgili son bilgiler Vatanoğlu ve NMurat Aydın Mavi turdan geldikten sonra netleşecektir.
Gelemeyen arkadaşlara bişi demem mutlaka herkesin bir sebebi vardir. Ve bizde de zorlama yoktur.
Hadi Alper kardeş yaptirda görelim şu My Cat i. Çok merak ediyorum sen My Cat yaptir Bende MY DOG yaptirayım...
Merhaba Yollardoğam. Haftasonu programı Perşembe akşamı netleşecek. Büyük ihtimalle otelde kalacaz. Cumartesi saat 11.00 gibi Marmaristen hareket edilecek ve Ölüdeniz Gezilecek... Cumartesi akşam Balık Halinde akşam yemeği düşünülüyor. Pazar günüde Gemile ve kaya mezarları gezisinden sonra Dönüşe geçmeyi planlıyoruz.
Dediğim gibi son karar perşembe akşamı yapılacak son toplantıdan sonra verilecek.
Eğer toplantıya katılmak istiyorsan Grand Azur karşısı Purple Garden Restaurantta olacaz saat 21.00 da...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Soner abi zaten Gamze çok yakın bir arkadaşımdır....Zorla üye yaptım yawww
Gamzem aramızda kalıcı olman dileklerimle
Bu arada gamze ile birlikte sanırım +3 oldum ben
arkadaşlar teşekkürler.toplantıya katılmam mümkün degil.persembe gün cıkacak haberleri sabırsızlıkla bekliyorum.sahin kardeş birdaha msn ye eklermisiin.yanlışlıkla silmiş olmalıyım büyük bir ihtimal
Tamamdır hocam ekledim
teşekürlett inşsall hep burdayım sizlerlee beraber............. )
Merhabalarr...
[B][I]Hakların Mahkum Edildiği Bir Ülkede , Bütün Doğruların Yeri Cezaevidir... Thoreau [/I][/B]
Merhabalar,
Bende Piaggio'mla beraber, Istanbul'u terkedip Mugla Dalyan'a yerlestim.
Gorusmek uzere...
faster than the speed of life...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)