Cumartesi konu komşu +misafir aile gezisi yaptık. Bugün de çalışıyorum.Bütün hafta sonum berbat oldu. İnşallah haftaya katılabilirim.Çok yol az yemek dileğimle
Cumartesi konu komşu +misafir aile gezisi yaptık. Bugün de çalışıyorum.Bütün hafta sonum berbat oldu. İnşallah haftaya katılabilirim.Çok yol az yemek dileğimle
resimleri görünce üzüleceksin be abigüzel gündü....
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Benide listenize (tabii mümkünse gezilerinize ) dahil ederseniz sevinirim.Marmaris-İçmeler
Mümkünse ne demek... Gezilerimizi buradan açıklıyoruz zaten haberleşiriz bir şekilde. Perşembe günü toplantımız olacak muhtemelen, haftasonu yapacağımız bodrum (fethiye'ydi değişti) gezimizi görüşücez. Sen de gelirsen çok seviniriz hem tanışmış oluruz. Bu arada geziler bölümünden bugün yaptığımız Akbük gezimizin de fotolarını görebilirsin. İsim neydi bu arada?
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Mustafa Bey aramıza hoşgeldiniz sitede kalıcı ve katılımcı olmak dileklerimizle
içerik gereksizleştiği için silinmiştir
[B]Motor ve Metal benim tutkum ![/B]
ah şu free hostingler ömrümü yedi resimleri oraya ekliyorum siliyorum buradan :D
ok dir abi...
tekrar edeyim de : şahinin motoruna bırakılan dizlikler kimindi arkadaşlar bende şu anda...
[B]Motor ve Metal benim tutkum ![/B]
uluturk aileisine ait benim çantaya kondu bende unutmuşum kusura bakmayın
Selam Muğla MT. Bu hafta sonu planı Fethiyede 1 gece konaklamalı gezi.
Lütfen gelecek olan arkadaşlar listeye isimlerini yazdırsınlar. Bu Çağrı tüm Muğla MT ailesine yapılmıştır. Muğla MT sadece Marmaris Tayfasindan ibaret değildir. Haydi Muğla MTGöster kendini...
Katılım Listesi
1- Vatanoğlu +1
2- NMurat Aydın +1
3- Yorgun
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Benide +1 ekle soner abi...Hatta +2 olabilirim.haber veririm saana
Yine bir aksilik olmazsa 1 günlüğüne gelirim.
KATILIM LİSTESİ Yenileme
Vatanoğlu +1
NMurat Aydın +1
Yorgun
Şahin birinci +2 ( Bak şimdi merak ettim)
Banro
Yeni katılımları bekliyoruz...
yok be abi iki arkadaşım var ondan dedim
merhaba fethiyede konaklamalı gezi hakkında biraz bilgi verirmisin.yer ,otel veya çadır vesaire.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)