Hadi buluşalım bu akşam marmarisliler... Hem haftasonunu konuşmuş oluruz.
Hadi buluşalım bu akşam marmarisliler... Hem haftasonunu konuşmuş oluruz.
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
Lighthouse... Areena'nın arka tarafında azmak kenarında. Hem 1-2 arpalı gazoz yuvarlarız. Saat 20:30'da buluşuruz gelecek olanlarla. Ben oradayım herkesi beklerim. Dj de geliyor herhalde belki alper de var...
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
Ulutürküm leventim +2 senin kumayıda sayıyorumda ondan. Bellimi olur çat kapı gelir.
Sevgili NMurat Aydın e hadi artık sizde gelin toplantılarımıza iştirak edin...
Abi bu misafir ayağını ben sevmedim. Yok öyle ikide bir misafir gelmesi iyi değildir ... Salla gitsin toplantı var toplantı...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
bakalım bi gelebilecek miyim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
ve eve vardım güzel bir akşamdı herkese teşekkürler
Biz teşekkür ederiz sevgili Şahin bizleri kırmayarak Köyceğizden geldiğin için...
Pazar gezimiz Akyakaya üzerinden Ören Akbük tarafına doğru olacaktır arkadaşlar. Pazar engeç saat 09.00 Tansaş önünde buluşma 09.15 hareket ve Saklı Göl tesislerinde kahvaltı...
Saklı Göl tesislerinde en geç 11.30 da Ören Akbüke doğru hareket edilecektir.
Geziye katılmak isteyen tüm arkadaşlarımız Pazar saat 09.00 da tansaş önünde buluşacaktırlar...
Selamlar...
Katılım Listesi
Vatanoğlu +1
NMurat Aydın +1
Ulutürk80 +1
Imbolc +1
Mazahtürk +1
DJ Emrah
Yorgun
Emre
Şahin Birinci
..............................
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
2 hafta kadar önce marmarise geldim tatile
ee döndük gene istanbula resimleri bi paylaşalım dimi
marmarise kadar gelmişken Barış abimizi görmeden olmazdı bende uğradım tabi
ilgi alaka sohbet süperdi walla herşey için teşekkürler barış abi
sora bi gün bi telefon geldi
bi baktım üyelerimizden selly marmarisdeymiş görüşelim mi dedi
ee tabi MT olurda gitmem mi
gitmişken selly bana bi süpriz yaptı izmirden ali kardeşimizin çaldığı bara götürdü beni İzmir MT den bi dostumuzuda görmüş oldum
herşey için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
inş. kısa zamanda gene gelicem
bu pozu niye böle vermiştik unuttum ben
izmirde bi arkadaş mı war demiştin sen ali hehehe
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper abi ali bahsetmişti hatta izmire davet etmişti izmir mt toplantısı için tanışamadık nasip diyelim...keşke sende gelebilseydin tadından yenmedi toplantının
dün akşam için herkese teşekkürler.güzel eğlendik iyi güldük.ve sonunda pazar gezimize karar verebildik.hatta bununla da yetinmedik bir sonraki haftaya da ışık tuttuk(fethiye)...eminim ki yarın güzel bir gün olacak ve çok eğlenicez.
http://caglayansirketlergrubu.com/in...d=26&Itemid=49
işte saklı göl burası mutlaka herkes gitmiştir ama ben yine de daha önce ben gitmedim görmedim diyen varsa diye görün istedim.fotoğraflar harika
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
arkadaşlar google earthden koordinat verebilecek bir arkadaş var mı???halilin yeri deniyordu dün??
Arkadaslar ben Datca dan Emrah simdilik yurt disinda yasiyorum seneye tatile gelince Datca dan Bozburuna gezi yapcam insallah,Sellalenin tam yerini bilen var mi bi de yollar nasil ben de 100 cup var,daha once hic nasip olmadi bozburuna sapmak ama sene gunesi orda karsilayip kahvalti yapmak istiyorum,bilgisi olup ta verecek arkadaslara simdiden tessekkurler.
Sevgili Şahin Sedir adası yoluna döneceksin Çınar restaurantı geçeceksin yolda tabelalar seni Saklı Göle getirir... Sabah yine telefonlaşırız...
Sevgili Krts öncelikle aramıza hoşgeldin. Seneye geldiğin zaman yine buralara hep beraber gideriz. Seni yalnız bırakmayız.
Selamlar...
Ben daha önce gitmedim ilk defa milli olacam...
[B][I]Hakların Mahkum Edildiği Bir Ülkede , Bütün Doğruların Yeri Cezaevidir... Thoreau [/I][/B]
Kayıp bir moderatörümüz var buralara yazmayan adı BBRR nerelerde ne yapıyor???
Duy sesimizi Barış Abi
Baris abi gelince benim de adi mi koyuverde en bastaki listeye oksuz gibi hissetmeyeyim kendimi. Krts Datca sayglilar
Hadi arkadaşlar gezi var geziiiii. Nerde hani bu Muğla MT yokmu başka kimse sadece listeye eklediğimiz kişilermi geliyor... Hadi hareketlenin biraz...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)