şimdiden hayırlı olsun sizlere.yeni sitenizde başarılar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
alper kardeşim evet sitemizi sabırlıkla bekliyoruz.üzerimize düşen ne varsa yaparız.uygun abi bu arada siteye isim buldum logo da hazır,alper sulanmayın demiş ama...www.kellepaca.com veya www.motoyemek.com olabilir abi ne dersin ben arada yemek tarifi filan da yazarım içinde ahanda iyice abarttım abi bu daha güzel sanırım. www.motogurme.com puhaaa
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
Yakışırrrrrrrrrrrrrrr... Akşama gidiyormuyuz Kelle Paça yemeye
Ne güzel isim bulmuş daha ne istiyon istersen MotoFoortis koyalım ne dersin...
Pazara Gezimiz olacaktır arkadaşlar. Kimse suyunu çıkarmasın Vatanoğluna ulaşa bilen varsa bi haber versin...
Marmaris Köyceğiz ve Ortaca taraflarından gelen yok sanırım. Çünkü hepsi Marmaris civarındaydı. Belki Milas tarafından gelenler olmuştur.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Abi bence vatanoğlu'na çok zahmet veriyoruz. Bu hafta değişiklik olsun başka bir yere gidelim ama herkes bir fikir versin...
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
"söğüt domaniç" dolayları iyi olur kanısındayım.ya biri beni sustursun allah aşkına sardım geyiğe yine.arkadaşlar allah büyük bir mani vermezse hep beraber olucaz inşallah ama,levente katılıyorum.yük olmamak lazım.her türlü aleti edevatı alıp ta gitsek yine de yük olunacakmış düşüncesi var bende ama kızartması güzeldi oranın ne biliim yine de turgut favorim kıymalı pide kızartma yapalım turguta bir çıkartma....ayyyy!!!
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
Karacasöğüt nasıldır bilen var mı? Veyaaaaa incekum, çiçekli koyu, ayın koyu da olabilir. Bir de amazon var tabi... Seçin abi işte alternatif çok. Hiç olmadı Datça yaparız yaa...
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
abi bana her yol bağdat ama bildik bir yerlere gitmekte hep avantaj vardır arkadaşlar... ortada kalmayalım
[B]Motor ve Metal benim tutkum ![/B]
Vatanoğlu Kuşadasında Babasının gözüne ufak bir operasyon olacakmış araya gitmiş. Hafta sonuna gelecek... Burdan Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum...
Ewet Arkadaşlar Turgut Koyu güzel başka bir alternatifi olan varsa söyleyebilir. Söğüt Domaniç tarafları banada uyar bende sana uydum Mazahtürk birileri bizi sustursun...
Orlarda herhangi bir faaliyette bulunamayız ne mangal yaktırılar ne bisi yapabiliriz. O koylarda büfe bile yok aç kalırız açççç...
Bağdat bana ters düşer ağbi şimdi orda bomba filan atarlar üstümüze... Biz en iyisi yarın akşam bir tolantı daha yapalım bakalım nereye gidecez...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
abicim leventin saydığı bütün yerler pazar günü felaket kalabalık oluyor.aslına bakarsan heryer öle pazar günü.ayın koyunda bi restaurant varmış.ama yolu bozuk biliyosunuz.aslına bakarsanız maksadımız önemli kalabalıklık değil.amaç birlikte olmak rüzgar yemek.gırgır şamata ... hadi marmarisliler üretin bakam
Ahmet ERTÜRK
SUZUKI INTRUDER VL-800
Marmaris
Arkadaşlar pazar günü çalışıyorum ,bu sebepten dolayıdır ki, cumartesi günü Şahin'le Fethiye Saklıkent'e gitmeyi planladık Çine yemeğimizde. Çok yol , az yemek prensibine uyarak gezi planlama konusunda hemfikir olduk kendileriyle. 40-50dk yol yapıp 5-6 saat yemek içmek yerine, 4-5 saat yol yapıp 30-40 dk yemek ve 1-2 saat tabanvay seyehati yapmak daha hoş olur kanaatine sahip olduk
benim bir önerim geldiii...
karacasöğütün arka tarafında taaa beldibine kadar uzanan dağlık patika fln bir yol vardı doğru hatırlıyorsam... birkaç sene önce motor ehliyetsiz yıllarda polisten kaçayım derken ( :o ) oralarda kaybolmuştum ondan sonra da gezmek için gitsem de aynı yolları çıkaramadım hevesim kursağımda kalmıştı. mangalımızı ocağımızı böreğimizi pogaca mızı minderimizi çulumuzu geyiğimizi sohbetimizi de alıp o taraflara doğru şöyle kendimizi çayıra salsak diyorum?
Güzel olur ama oralarda mangal yaktırmazlar, ayrıca oralara chopperla gidilmez pek. Hani ben crossla gelirim de siz düşünün
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
Çok sosyal bir mesaj...
Mesaj alınmıştır sevgili Banro
Çok seslilik iyi olur diyoruz ama kafa karıştırıyor gibi geldi bana. Arkadaşlar ormanlık alanlarda mangal ve diğer ateşli aletleri yaktırmıyorlar. Bunun neticesinde gideceğimiz güzergah ta büfe veya restaurant tarzı bişilerin olması lazım.Ona göre bir yer ayarlaması yapalım.
Chopper kullandığını untma...
Yahu iyi de niçin yemek olayını şölene dönüştürüyoruz ki Ekmeğin arasına peynir koyup, içecek gazozlu meşrubatlarımızı (!) da yanımıza aldık mı yeterli bence...
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
katılıyorum restaurantı unutalım ıssız bir adada kalmışız varsayalım yanımıza alacağımız 3 şey ise motor, peynir ekmek ve gazoz olsun lost hazır bu kadar popüler iken biz ona bir türk usülu kan katalım...
ya abi maksat atraksiyon olsun macera yapalım otoban kenarındaki bir yeşillik alanda kafanmızın estiği ve karnımızın acıktığı yerde piknik yapalım fln ben bu düşünceye katılıyorum... wide life olsun biraz road star olalım... katığımızı alalım yanımıza pazar günü buluşalım ve yazı tura atarak gideceğimiz yolu belirleyip yola koyulalım :D
mesela muğlaya gidelim akyakada yukarıda bir yerde gökova manzarasına karşı çullarımızı serer yemeğimizi yeriz o koyun satan adamların birisinin dibinde, muğla merkezde şöyle bir döner dururuz sonra geri geliriz saatte 80-90 la rüzgarın tadını çıkara çıkara...
ride to life , life to ride diyelim motorlarımızın elverdiği yere kadar
hard rock hallelujah eheuheu :D
Benim +2 kim abi? Yoksa beni iki kişilik mi sayıyorsun?
S.Levent ULUTÜRK
Yamaha DragStar XVS 650
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)