Öbür haftanın planlarını yağmur dolayısıyla bu haftadan yapmaya başlayalım isterseniz. Hadi bakalım atın fikirleri ortaya...
Öbür haftanın planlarını yağmur dolayısıyla bu haftadan yapmaya başlayalım isterseniz. Hadi bakalım atın fikirleri ortaya...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
ben dedim ama bu meteorolojiye güven olmaz die al işte mis gibi hava
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
Turunç gezimiz ile ilgili resimler gezi yazıları bölümünde sergilenmektedir.
Havada yağmur yok. Öğleden sonra yine bir kaçanak yapıp gelsekmi nedersiniz Marmaris Tayfası.
Bütün gruplar bizden gezi bekliyor. Özellikle Bodrum Tayfası...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
resimleri ve yazılarınızı imrenerek takip ediyorum marmok 2008 de de görüşürüz ama öncesindede bi h.sonu bi tanışma yapılırsa iyi olur kanısındayım
Sevgili 48 Kalibre. Genelde hafta sonları gezilerimiz mevcut oluyor. Özellikle bir toplantımız yok. Muğla bölgesi turizm çalışanı ağırlıklı olduğu için hafta sonu kim müsait se geliyor. Yani sonuçta sayfayı takip etceksiniz geziyi gördünüzmü hemen sayfaya bende varım diye yazacaksınız. Gezilerimizde buluşma noktamız genellikle Gökova daki Tostçudur. Görüşmek ve tanışmak dileğiyle...
Yorgun yarın için bir aktivite var mı??
Bodrumdan Selamlar Sevgıler..temmuzda Bır Raptorla Aranızda Olmak Dılegıyle..
Ya bir türlü Bodruma gelemediniz.Gelseniz de bi tanışıp kaynaşsak fena olmaz diyorum...
Mümkünse Pazar gününe denk gelsin,malum diğer günler mesai var,
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Merhaba arkadaşlar, ben boludanım ama şu an bodrumdayım tatile geldik arkadaşlarla da, bir selam vereyim dedim sizlere, bir de buralarda motor kiralayabileceğim bir yer var mı?
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
vay bee girmeyeli baya olmuş özledim motorla gezmeyi motorumu sattıktan beri girmez oldum ama çookkk özlüyorum çoook ben artık datçadayım artık Marmok festivalinde görüşürüz herkeze hayırlı günler.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
muğla'ya yaz geldi diyolar doğrumudur
bizim bi akrabamızın oğlu durmuş ali abimizin düğünü varmış ama malesef gelemiyorum ailem gelcek sadece. bende gelip sizinle tanışmak isterdim açıkcası ortaca'da olcakmış düğün. kısmetse bu yaz motorumu da getircem oraya. ne olsa scooter koy çantaya götür
durun bakalım...ben daha ölmedim yaşıyorumgün geçtikçe azıtıyorum motorsuz.tuzla jeep kesmiyor.mayıs ayında kar yağıyor buraya çıldırmamak elde değik
satılık raptorum var ilgilenenler mesaj bıraksın artık değiştiriyorum zamanı geldi.
en yakın zamanda aranıza katılmak dileklerimle.kendinize iyi bakın
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Arkadaşlar yaw nedir bu havaların durumu Can abi yap bi yorum yaz geldi artık diyorum ama kazak var hala üstümde...
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
ARKADASLAR BİR SORUM OLCAK BU POCKET BİKE DENİLEN ALETLERDEN MUĞLADA SATAN YER VARMI? birde bunlar 49 cc ehliyet gerekmez diyolar sizce??
selam ozibozi93 ben satışını yapıyorum 10 tane cumartesi günü hazır olacak ama muğla da değilim.
MUĞLA MT nerelerdesiniz arkadaşlar arada sırada bi ses verin yahu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)