::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
oooooo tmm çookk saolasın teşekürlerr bnn ekliyim konuşuruzz
48 tc 914----48 lh 220
Cüneyt eline emeğine sağlık teşekkürler. Adresi bilmeyenler şimdi öğrenirler.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
umarım güzel bir gezi oldu
benim mesai var gibi
ahhh şu belirsizlikler beni öldürcek
yok mülakatlar yok başvurular
02.Mart Pazar hava durumu yağışlı gösteriyor. Eğer hava şartları yağışlı olursa gezi planımız suya düşer. Çünkü gideceğimiz mesafe uzak. Ama hava şartları uygun olursa yarın saat 10.00 da gökova tostçusunda görüşürüz. Selamlar.
Arkadaşlar maalesef tüm rotamızda yağış bekleniyor.Yağış beklendiği gibi olursa haftaya erteleyelim.
Arkadaşlar rotamız komple yağmur lu.Uzun yol yakalanırsak rezil oluruz.ben affımı istiyorum.Kuru havalarda görüşmek üzere
Yağmur dolayısıyla gezimiz ertelenmiştir arkadaşlar. İnşallah önümüzdeki hafta görüşmek dileğiyle...
hayy bnn bu havanın dcicemm töbe töbeeee
48 tc 914----48 lh 220
Selam arkadaşlar. Bu hafta sonu geçen hafta yapamadığımız gezimizi yapacakmıyız.? Lütfen haberleşelim...
Ben varım ama bizim ekibin çalışma durumunu bilmiyorum.En azından 2 motor geliriz herhalde.
Bu haftasonu Köyceğize gidiyorum uzuuuun bir süre de ordayım kısmetse,her gezide görürsün beni artık fotoğraflarda,yaza tanışır beraber yol yaparız Şahin.Çok özledim aynı senin gibi,Köyceğizi,Muğlayı... Off of o cennet gibi yerden sonra İstanbul falan hiç çekilmiyor.
Buarada hem motorsever hemde balık tutmaktan zevk alan birilerini bulurum umarım.Gece ateş başında ısınıp,olta atıp,kumsalda sabahlamadıktan sonra tadımı çıkar bizim oraların...
Arkadaşlar yarınki gezi için durum nedir.Hava iyi ve güneşli olacak. Bu fırsatı kaçırmayalım.
Plan aynı Gökovada toplanma ,Çineye gezi ve dönüş.
Selam Banro Kardeş. Marmaris grubunun planı değişti. Marmariste Saat. 11.00 da Tansaş önünde toplanma ve ordan da Bozburun Yarımadasında Mangal ve piknik yapılacakmış. Buyrun gelin... Ben 11.00 de tansaş önünde olcam bekliyorum...
Yorgun değişik biryerlere gitmek ve yol yapmak istiyorum.Size iyi eğlenceler yarın solo takılırım artık.
Muğlada son haftalarda havanın oldukça düzeldiği duyumunu aldım,geriye 2 ihtimal kalıyor; ya ekip sezonu açmadı,ya da bildiğin tembellik ? Lütfen arkadaşlar faaliyetlere hız verin,yenilere tanışma fırsatı doğsun
Bu pazar nöbetim var.Haftaya olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)