pki o zaman ısrarcı olmayalım.bizde motorla deneyelim bakalım şansımızı.allah sonumuzu hayretsin.bizde 11 gibi çıkarız sanırım yola...
pki o zaman ısrarcı olmayalım.bizde motorla deneyelim bakalım şansımızı.allah sonumuzu hayretsin.bizde 11 gibi çıkarız sanırım yola...
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
ben yine de nerede olacağınızı bileyim...Mes bu n'apacağı belli olmaz...Bodrum'dan sevgiler
yatağan eskihisar antik tiyatro
ümmet abşcim kopgel sana borc yaptım zaten bekleriz başımızın üstünde yerin var
zeusmar biraz ayrıntıı bilgi versen artçı olarak mı yoksa kendi motorunlamı katılacaksın.ilk önce onu öğrenelim.biraz daha ayrıntı mümkünse
pardon dostum... ben gökovadan cengiz, kendi motorumla katılıp artçı da alabilirim
buluşma yerini ayarladık cengiz.önceki sayfalardan.kendi motorunla katılırsa çok daha iyi olur.buda imaj olur maksat rüzgarı hisstemek.......benimde artçı olarak gelme ihtimalim var çünkü.ben özelden numaramı atıyorum marmaris yolunda müze yazısı olan büyük bir yer var.onun karşısında halilin yeri var diğer buluşmalara bakabilirsin ayrıntılar için.özelden numaramı atıyorum....cumartesi yada pazar günü haberleşiriz...kusura bakma şu anda net bir şey söyliyemiyorum bende geleceğim ama ne şekilde geleceğim bilmiyorum biz ortacadan bir arkdaşla geleceğiz...olmadı buluşma yerimiz belli.anlaştık???
Selam herkese
Alet edevat hatta hırdavat tamam
Tabiatana da onaylarsa valla ben hazırım
Bodrum'dan hava raporu veriyorum.Güneşli ancak buz gibi üflüyor.malum bu soğuk motor tepesinde 100 e katlıyor.Brrrrr....
hava sıcaklığı sabah erken saatlerde 8 dereceydi....şu anda 12 derece fena değil...akşamda dereceye iner tahminim.sıka sıka motorla geleceiz brrrrrrrrrrrr
murat abi barış abi çok sağolun teklifleriniz için ben yine kara cıbır ile katılacağım sabah görüşmek üzere
bugüğn aldığım şunlar turuncu renk flaşörlü yelek,yağmurluk pantolon üstü giyeceğim rüzgar içinde iyi oldu,yün içdon murat abinin tavsiyesi üzerine .birde eldivn bakacağım...burada bulamıyorum.
yarın biz marmaris grubu olarak sabah saat 10:00 da murtın tükkanda buluşup deh diyecez..saat 10:20 gibi halilin yerinde oluruz ordan bakarız durumlara ..istikamet yatağan
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı yolculuklar. Bilgisayarın başında resimleri ve yorumları bekliyoruz. Haftaya bayram var Havalimanında DEVE kesmeye ne dersiniz
can abi ilk ulaşan benim sanırım ama şu anda vaktim olsa ekleyeceğim resimleri ama burda biraz işim çıktı sanırım barış abi kleyecek yarın.sen gelmedin olmadı.aradık senide abi.kulaklarını çınlattık bayağı.
muğla mt sabah kuşadsından yola devam ediyorum,söke,milas,yatağan,muğla,gökova ,barış,şahinbirinciyi yerinde bulursam. fethiye yoluyla antalyaya devam.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şahin hoşgeldiniz.Nöbetten çıkıyorum bende.Hava çok güzeldi, Maalesef masa başında bu günü harcadık gitti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)