herkeze selam
illegalin dediği gibi baya daldık bende net nasıl die girdim bayağı durgun geçio...
tekrardan eski geziler günlleri görmek dileğiyle hoş bu aralar havalar bayağa soğuk ve yağışlı geçcek gibiya ha di hayırlısı...
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
Harbi girmeyeli yıl olmuş tekrar selamlar muğla Mt
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Hava Buzzzzzzz. İnşallah ısındığı zaman görüşürüz.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Arkadaşlar hava iyi olacak.Pazar sabahı Gökova tostçusunda saat 10'da buluşalım. (her zamanki gibi) Tek başımada olsam oradayım.
Bir aksilik çıkmazsa pazar saat 10 oo da bende orda olmaya çalışacam....
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
nisanda geliyorum izne umarım eskisi gibi gezilerimize devam ederiz...sınırdan selamlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
ben de muğla merkez.
herkese selamlar.
Arkadaşlar Havanın çok güzel olduğu pazar günü şöyle bir Akyaka gezisi yaptık. 02 Mart pazar günü Çine'ye köfte piyaz yeme gezisi yapalım.
Katılımcılar
1-Yorgun
2-Banro
3-Lord...
.
.
.
.
Bekliyoruz.
Kabak tatlısını unutmuşsun. Köfte, Piyaz ve kabak tatlısı....
uzun bi aradan sonra siteye girebildim arkadslar bakıyorum gezilere baslıyosunuz yawastan
arkadaşlar bu haftasonu bizde varız
Sevgili Vatanoğlu sen gelirsinde biz beklemezmiyiz. Banro Marmaris Tayfası kalabalıklaşmaya başladı. Ortaca ve Dalaman tayfasından ne haber...
Yorgun bizim ekibin durumu iş dolayısıyla cuma günü falan belli olur. En az 3 motor geliriz diye umuyorum.
nasip bakalım
şu anda ankradayım
hafta sonuna yetişirsem gelirim
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
Selam arkadaşlar. Marmaris tayfası olarak Saat 9.30 da Tansaş önünde buluşma gerçekleştirilecektir. Burdan toplu şekilde hareket edilerek Ortaca ve Dalaman Tayfaları ile buluşmak üzere tüm Muğla MT nin ortak buluşma noktası olan Meşhur tostçumuza gidilecektir. Tostçuda toplanıldıktan sonra gelsin tostlar ayranlar . Gerisini nasıl olsa orda konuşur tartışırız. Kalın sağlıcakla.
Nedemek başımızın üstünde yeriniz var ama siz yinede motorlarınızla gelin...
tabii motorlarla gelcez 2 motor geliriz biz bu muğlada tostçu tam olarak nerdee ilk defa buluşcaz kısmetsee
48 tc 914----48 lh 220
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)