hoşbulduk abicim
haftaya yine ortacadayım
malum daha alperi askere uğulicaz
hoşbulduk abicim
haftaya yine ortacadayım
malum daha alperi askere uğulicaz
selam Muğla MT yokmu bu aralar gezi-gezinti? pazar kahvaltılarımız olurdu eskiden hep beraber...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Bizim ekip nöbet engeline takıldı. Yarın yağmur olmazsa tek geliyorum.
abi tek geliyosunda 2 motor 3 kisi kaldik herkez biseylere takildi kaldi. bende esimde grip olduk ama en kısa zamanda hep beraber birlesip yapalım.
GT650R
Alper o zaman haftaya takılırız.Hem selim'de katılır bize. Yağmur diye diye yağmuruda başlattım burada.Bu hafta heşey ters. Hava iyi olursa yarın bir Göcek falan yaparım artık.
Aloper kardeşim sende askerliğini yapıp gel bir an önce hadi torun seni bekliyoruz
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Hafta sonu Gökova'da tost ardından Muğla'da carting yapalım.(Geçen haftaki Alper'in planı)
olur. bana uyar ben ve esim geliriz. bu sefer baskalarının adına gelir yada gelmez demicem ama benden baska bissuru adam gelebilir. buyuk ihtimalle ben marmaristen gelicem. c.tesi gecesi marmarise gecicez pazar sabah orda bulusuruz.
GT650R
arkadaşlar ilgilemiyorum ama hafta sonuna bişiler bakalım ya
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
Evet arkadaşlar pazar saat 10.00 da Meşhur tostçumuzda buluşma(Tabi Hava Müsade ederse) Ordanda Ortaca ve Dalaman grubu arkadaşlarımızın daha önceki hafta planladıkları gokart yarışları. Marmaris Grubu için söylüyorum saat. 9.00 da tansaş önünden hareket .
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
arkadaslar planda bi deisiklik yok deilmi? esim ve ben marmaristen soner abi (yorgun 48) yigit(phynx) ve bora (Sacrosanct) ortacadan murat diye bi arkadas scooter ile gelebilir. dalamandan emre (bigboy) ve can abi (Banro) ortacadan selim (lordskeldan) yakısıklı mimar abimizide arayalım oda gelmek ister. bu arada kaptan tiger panımız mugla istersen sende bize orda katılabilirsin. ama ilk buluşma noktamız gökovadaki tostcu. herkezden katılım bekliyorum cok güzel olacak. gider ayak size bi carting dersi vereyim.
can abi bi katılım listesi hazırlarsak daha iyi olur heralde. bayrakları unutmayın beni askere yolluyoruz
GT650R
Bu kış geziye hasret kalacaz galiba bu gidişle. Hava durumu malum. Lütfen yine bir değişiklik olursa sayfamıza yazalım. Kesin gidilecekmi gidilmeyecekmi.
slm arkadaşlar ben phynx (yiğit) alper marmariste ama bilgisayar yok şuan onun adına yazıyorum programda değişiklik yok marmaris gurubu katılmak isyeyenler 9:30 tansaş önünden hareket talep ediyoruz inşallah hava açacak biz öyle umuyoruz alper askere gidiyor son gezisi katılımın çok olmasını bekliyoruz iyi geceler. can abi sende ortaca ve civarını toplar gelirsin umarım
GT650R
Evet sevgili arkadaşlar. 1 Haftadır sayfalarımızdan seslendiğimiz gezimizi tek başına yarım olarak yapmış bulunmaktayım. Sabah saat 10.00 kadar tansaş önünde bekledim kimse gelmedi. ! gelmedikleri gibi sevgili arkadaşlarımız cep telefonlarını bile açmaya tenezzül etmemişler. ! Madem gelmeyecektiniz işiniz vardı veya sabah kalkamadınız veyahut hava kötüydü en azından sayfaya bişr yazı yazsaydınız olmazmıydı ?. Herneyse ben gökova ya kadar gittim belki arkadaşlar önce gitmiştir diye kahvaltımı yaptım. Saat 11.15 e kadar da arkadaşlarımızı bekledim belki gelirler diye. Ama malesef ne gelen var nede giden. Dönüş yolunda sevgili üstadımız Mehmet Omurcalı ve eşine rastladım. Onlarda Havaalanından geliyorlarmış. Eve dönüş yaptığım zamanda Sevgili BANRO kardeşimişz cepten aradı ve mazeretini söyledi. O da cep telefonlarından kimseye ulaşamadığını söyledi. ve böylelikle bir pazarımız daha yarım bir gezi ve hayal kırıklığıyla sonlanmış oldu. Daha öncedende söylemiştim. Biz kış uykusuna iyice alışmışız. Galiba baharda da uyanamayız. Kalın sağlıcakla.
saat 09:30 dediniz ben saat 09:15 te ordaydım. 09:30 a kadar bekledim fakat kimse gelmeyince kimse gelmiyek dedim ve arkadaşın evine geçtik. solo gökova yapacaktık fakat bu seferde arkadaşın motoru arıza verdi.
bu arada can abi dün yolda telefona su girmiş ondan bozuldu havada güzeldi!
GT650R
Arkadaşlar maalesef Dalaman ve civarında dün- öğle akşam gece-bugün- sabah öğle va akşamüstü - yağmur vardı.Alper Göcek maceramızı bilirsin,aynı akıbete uğramamak için yola çıkamadım.Önümüzdeki hafta yıllık izindeyim. Kalabalık bir gezi yapamıyoruz uzun zamandır.
ben bu gun tam gidis tarihimi ogrenicem kalabalık olmasına gerek yok. gelebilen herkez gelsin o bile yeterli olur. eyer bu pazar burda olacak olursam ufak bi gezi planlarız abi!
GT650R
Tüm Muğlaya selamlar öncelikle.Şahin sende cbf yokmuydu kardeşim ? Ben fazerlandım sonunda muradıma erdim kısmetse şubat sonu mart başı diyip damlıycam köyceğizimize.Sanırım gezilerde hayat bulmaya başlar Muğlada o zamana ?
vay be mt ye ugramayalıda yıl olmuş bi bakaym dedım ne var ne yoq :D fena daaldık ..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)