Soner siparişini verdim.Henüz ellerine geçmemiş.Seni haberdar ederim.Bu arada hafta sonu için planı olan varmı??
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Selam Muğla MT. en sonunda bende çinlilerden kurtuldum ve artık bi japonum var. bu arada motor kullanmanın zevkini daha yeni yeni anlamaya başladım bunu hafta sonunda yarım ada turu yaptığımda fark ettim kız arkadaşımla beraber asfaltı kazıdık resmen saygılar herkeze......
Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki, Her yolun sonunda Ölüm olsada, sevenleri kimse ayıramazki..!
Soner bu hafta sonu konu komşu gezmesi yaptık.Motor gezisi artık haftaya kaldı. Birde kötü haber vereyim, servisi şimdi aradım(pazartesi sabah)İstanbul'daki merkezde yedek parça kalmamış, parçalar Tayvan'dan yola çıkmış, gelince yollayacaklarmış. Yani kymko sahipleri motorunuza gözünüz gibi bakın, yedek parça sıkıntısı var.
Umarım en yakın zmaanda tekrar birlikte oluruz.Tüm muğla Mt ye Selamlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Selam Şahin kardeş. Nasılsın. Uzun zamandır sesin çıkmıyordu. Bizi habersiz bırakma . Kendine iyi bak görüşmek dileğiyle........
Teşekkürler Banro ilgi ve alakan için. Bende gözüm gibi bakmaya çalışıyorum KMYCO ya zaten istediğim parçalar da acil lazım değildi kendi yedek parça depomda olsun diye istemiştim. Yine de sağol .....
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
aylar sonra gene ben geldim. 1 ay sonra yani şubatın 20 sinde askere gidiyorum. motoru bu hafta içinde nasip olursa satıyorum. ama askerden sonra çok güzel planlarım var. sizlerle kalmak ümidiyle kendinize iyi bakın. bi pazar en kötü ihtimal muğlada bi carting turnuvası yapalım ve ben askere gitmeden bi gün hep beraber bi balık avına çıkalım derim ben.
GT650R
Alper hoşgeldin.Hafta sonu carting iyi olur.Yağmur yoksa ben varım.
selamlar ben m.ali benide gruba eklerseniz sevinirim
muğla grubuna selamlar,,
mes sen nerdesin bileder görüşelim seninle..
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Neyse öle olsun bakalım mümkünse c.tesi gününe denk gelsin.
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Mugla/Bodruummmmm
Merhaba arkadaşlar. Sormak istediğim bir şey . Bizim Sevgili Süper Moderetörümüz BBRR Kardeşimizi gören varmı. Kayıp mı oldu ?. Ne oldu ? lütfen bana bu konuda bilgi verebilirmisiniz. Eğer bilginiz yoksada ben gazete ve Tv. lere ilan vercem. İlan metni de yazdığım gibi olacaktır. " Muğla MT Süper Moderetörü Sevgili BBRR (Barış ŞUŞUT ) Kaybolmuştur. Hükümsüzdür. Bulanların veya görenlerin Muğla MT sayfasına haber vermesi insanlık bakımından rica olunur." Gününüz aydınlık neşeniz bol olsun kalın sağlıcakla.
Ağbi bi yerinizde otursanız diyorum. Bu buz gibi havalarda ne yapıyorsunuz siz yaaa. Ayıptır. Gören var görmeyen var. Bak bizim Marmaris Tayfasından hiç ses çıkıyormu. Herkes Kış uykusunda. Oturun oturduğunuz yerde kıskanıyorum. Bakın tası tarağı toplayıp Bodruma yerleşcem ona göre
arkadaslar ozaman bu pazar plan su sabah saat 10:00 gibi meshur tostcumuzda bulusup kahvaltımızı hep beraber yapıyoruz. ordan hep birlikte muglaya cartinge gidiyoruz ve ben size carting nasıl yapılır ogretiyorum
arkadaslar bu geziye katılımın cok olmasını istiyorum. millete gosterelim nasıl gezi yapılır! katılımcıları ekliyorum assagıya
1-) Oflu alper ve esi
2-) Bigboy emre
3-) mt disindan volkan.
4-) Iptal :(
5-) mt disindan hasan
6-) banro ve ekibi
GT650R
pazar anca yola çıkacağım
size ii eğlenceler
Bodrum Mt rölantide bekleyin,en kısa zamanda toplanıyoruz.Sevgiler
Motosiklet aşkına
Ben ve 1-2 kişi ilave gelebilir. Selim sende hoşgeldin.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)