şahin kardeşim , yarıladın artık
en yakın zamanda görüşmek üzre
şahin kardeşim , yarıladın artık
en yakın zamanda görüşmek üzre
Selamlar Muğla MT............
Sevgiyle ,
Umutla ,
Neşeyle ,
Saygıyla ,
Huzurla ,
Başarıyla ve Dünyanın tüm güzellikleriyle KURBAN bayramınız kutlu olsun.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Tüm Muğla Mt nin ve Mt gurubunun Mutlu Huzurlu Kazasız Belasız Tüm Sevdikleri ile beraber Güzel bir Kurban Bayramı geçirmeniz Dileklerimle...
Tüm Muğla lı arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Tüm motosiklet camiasına mutlu ve huzurlu bayramlar dileklerim.
çok uzun zaman olmuştu girmeyeli! geçmiş bayramınız mübarek olsun!!!!
GT650R
Selamlar arkadaşlar.
Muğla MT topıcı galiba bundan böyle sadece kutlama topıcı olacak galiba
Bende Geleneği bozmayayım ........ YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. 2008 yılında herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle. Mutlu Yıllar.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
slm tüm muğla mt uzun bir süreden sonra öncelikle herkeze geçmiş bayramını kutluyorum..
ve yeni yılını da kutluyorum ,
seneye görüşmek dileğiyle
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
bütün MUĞLA MT nin yeni yılını şimdiden kutlar ve yeni yılın huzur sağlık ve mutluk getirmesini temenni ederim
48 tc 914----48 lh 220
Tüm motosiklet camiası hepinize mutlu yıllar. Yeni yılda nice gezilere. Yağmur olmazsa 6 ocak 2008'de ilk gezimizi planlayalım.
Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2008 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirmeniz dileğiyle.
Kahramanmaraş MT
tüm MUĞLA Lİ motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar,2008'in hepinize sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesi dileklerimle.sevgilerimle.
GAZİANTEP MT
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Tüm MT MUĞLA ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..
.
Saygılar...
========= muratgergerli=======
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Evet sevgili arkadaşlar acısı ile tatlısı bir yılı geride bıraktık. Yeni yılda herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle.
Sevgili arkadaşımız Banro nun da dediği gibi 6/01/2008 tarihinde yeni yıla hoşgeldin demek için bir gezi planlayalım. Hava tahminine göre 6 Ocak Parçalı bulutlu gözüküyor. Geziye katılmak isteyenler ve ya daha değişik fikirleri olan arkadaşlar yazarsa güzel bir buluşma organizasyonu yapalım. Şimdiden herkese mutlu yıllar. Hadi Bakalım Muğla MT gösterin kendinizi şöyle bir silkinelim. Motorlar pas tutmaya başladı..............
Evet arkadaşlar Bende bayadır girmiyorum siteye öncelikle Merhaba
Girmiyoz diyede motor kullanmıyoz sanmayın. Herkezin yeni yılını kutlamak istiyorum.
2008 in ilk gezisini yapmak istiyorum sizlerle
6 ocakta hava güzel olursa bi buluşma yapabiliriz. tabiki ben bi sorun çıkmaz ise katılabilirim. gelişmeleri bildirin buluşma noktası falan.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Arkadaşlar Gökova'da tostumuzu yiyelim oradanda nereye gideceğimize karar verelim,ne dersiniz? (bu arada biraz grip olmuşum.İnşallah pazara kadar iyileşirim)
can abim geçmiş olsun
tekrar merhaba muğla mt
herkesin yeni yılını bayramını ...... kutlarım havalar fena değil gibi
pazar bende boşum
Teşekkür ederim lord.İnşallah pazara kadar iyileşirim. Motorun yatmaktan isyan etti galiba kaç zamandır ortada yoksun. Of'luda epeydir yok,onada haber verebilirmisin.Üye olmayan iki kişi daha gelebilir,yarın onlarıda ararım.
tamamdır
ben alper ve kortay'la bi haberleşirim
bigboy ne durumda ? o da kayıp
slm muğla mt
ben pazara uygun gibiyim ama şu an motorumun parçalarını bekliyorum bayramda hiç iyi geçmedi motorum için,motorum un bazı parçalarını çalmışlar da...
yarın bayiye gitcem parçalar gelmişse bende varım gelmemişse kusra bakmayın
bu ardaçok özledim gezileride sizi de...
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)