Nihayet izin bitti.Yeniden aranızdayım. Hafta sonu Fethiye gezizi ne oldu? Gidiyormuyuz? Pazar'a yağmur çamur dinlemez gelirim.
Nihayet izin bitti.Yeniden aranızdayım. Hafta sonu Fethiye gezizi ne oldu? Gidiyormuyuz? Pazar'a yağmur çamur dinlemez gelirim.
abi hava yağışlı gözüküyor alternatif bir plan yapalım derim....alperle bi görüşelim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
slm Barış abicim bn muğla milastan mustafa kalyoncu beni de aranıza alırsanız sizinle birlikte olmaktan onur duyarım sevgilerr.. ii akşamlarr
mustafa kardeş aramıza hoşgeldin
gezilere katılman ümidiyle
tabi abii herzmn teşekürler hoşbuldukkk....
vay be baya zamandır yazmıyodum buraya. baya zaman olmuş bu arada aramıza hoşgeldin musatafa! senide gezilerde aramızda görmek ümidiyle.
GT650R
evet BODRUM bi ses ver kimler var burda???
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
mesut abi biz bizede yeteriz
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
Bu hafta gezi planı yok galiba. 4 teker veya solo takılırız artık.
ayp ettin can abim
pazar fethiye tarafı olabilir gibi gibi
Selam Muğla MT.
Epeydir siteye giriş yapamıyordum yine baya boşluk oluşturmuşuz. Yağmurlardan dolayı heralde. Bu hafta sonuda yağmurlu gözüküyor. Yağmursuz bir hafta sonunda görüşmek üzre herkese selamlar.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
slm muğla mt uzun bir ardan sonra yine neteyim,...herkezi çok özlemişim yaw
bu gün oflu alper solo gezisi yapıodun,bizde göcekten çıkarken gördük de..yavaş git abi one hızdı öyle bide artçın var!!!!!neyse,
bu arada mustafa kardeş hoşgeldin,tanışmak dileğiylen..
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
eywllhh bigboy teşekürler en yakın zamn da inşall h bu gün bnde aydına gitiim hemde radara girdik ceza yedik moraller bozukk walla bnde 105 km hızla yazdı valla acımadann :D
iyi akşamlar mugla mt eskişehir'den selamlar. ortaca'lı kimse varmı yazlarımız orda geçer bizim. gölbaşı köyünde aile dostumuz var sıcak dimi daha oraları burda kar var. dalyan dalaman fethiye ölüdeniz aşı gölbaşı off gözümde tütüyo. askerlik nedeniyle gelememiştim görüşmek üzere.
digi boy hoşgeldin
umarım boş bir zamanda gelirsin,tanışırız
gölbaşı bana çok yakın
cumhuriyet mahallesine yakınım
Pazar günü bende Göcek'teydim kimseyi göremedim.Hava süperdi ama hanımın durumu sebebiyle arabayla gittik.
Bu haftasonu için fikri olan varmı arkadaşlar??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)