olm benim baldızın düğünü var pazar günü. millet teröre dur diyo bizimkilerde davullu zurnalı düğün yapıyo
olmadı salı günü marmarise geliriz selimle yada perşembe bu seferde sen bizi ağırla bakalım bora bey
olm benim baldızın düğünü var pazar günü. millet teröre dur diyo bizimkilerde davullu zurnalı düğün yapıyo
olmadı salı günü marmarise geliriz selimle yada perşembe bu seferde sen bizi ağırla bakalım bora bey
GT650R
düğünü varsa yapacak tabi adam düğün tarihi kaymaz.
gel valla ağırlarız yeterki sen alıngan olma
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
tabi şaka bi yana doğru haklısın zaten topu topu 1 kez görüşüyoruz ondada tadını çıkarıyoz zaten
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Pazartesi sabahı Ankara'ya gidiyorum.20 gün buralarda yokum.Dönünce görüşmek üzere.
abi sna hayırlı yolculuklar. gelince muhakkak görüşelim.
bu arada arkadaşlar bundan 2 hafta sonraya bi camping planlıyoruz. gelişmeleri burdan yazarız. katılmak isteyen herkes katılabilir. zamanı herkeze yani çoğunluğa uygun bi zamana yapacaz. yanlız katılabilecek arkadaşların buraya yazması lazım. ona göre bi plan yapılacak!!!
katılımları bekliyoruz! ve daha aktif bir mugla mt istiyoruz artık. ne bu ya herkez kendi kabuğunamı çekildi?
hadi artık kendinize gelin. millet deli gibi gezerken biz öööle durmöuş birilerinin bişiler yapmasını bekliyoruz.
GT650R
ben de geldim de biraz geç gelmişim. ben marmaristen inanç
yamaha tt 600 enduro. satılık bu arada fiyat 5000 bu ara satılırsa yeni makina alıcaz endurocu kardeşlere duyrulur inancakyurek@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.
MT Muğla uyumayın arkadaşlar neredesiniz topic boşta kalmış....
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
sevgili kardeşim şahin merhaba . Haberlerini aldıkça seviniyoruz bizi habersiz bırakma. sağlıcakla kall.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
sağolasın yorgun abi umarım en kısa zamanda görüşeceğiz
evet şahinim görüşelim boyle olmuo topic konusuna gelince akışına brak ben oyle yaptım :D kasmıyorm ..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Hepinize selamlar.Ben aranıza yeni katıldım.Gezilerde görüşmek üzere.
yeni gezi yazısı bölümde açıldı.aramıza hoşgeldin en yakın zamanda tanışmak dileklerimle örneğin haftaya
yeni arkadaşlarımıza hoşgeldim diyorum
ve en yakın gezilerimize katılmanızı umuyorum
evet arkadaşlr haftasonu hepbirlikte konaklamalı bir fethiye turu yapalşım.Katılmak isterseniz ben her şekilde yardımcı olacağım.
şu anki kaba planımız şöyle.Cumartesi öğleden sonra konaklama yerine gidip balık pazarında sohbet yemek pazar günü ise fethiye kayaköy-göcek ve çevre turu planı olacak.
gelmek isteyen arkadaşlar parmak kaldırsın bakalım....gezimize tüm üyelerimiz davetlidir.hem tanışma hemde eski üyelerimiz ile kaynaşma gezisi olacak.
hadi bakalım yeni üyeler mesaj yazıp yazıp kaçmak olmaz faaliyete geçelim.Emin olun devamını arayacaksınız
Arkadaşlar konuyu Duyurular bölümüne açtım oradan devam edelim.konu moderatör onayından geçtikten sonra tabi
zaten eklisin abi
25 karakter
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)