Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    GT 650 COMET
    Alıntı stolga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buradan takip edeceğim. Diğer sitelerde İzmir, İstanbul gibi büyük illerde bir beraberlik var ama görüyorumki bu sitede Muğla ilide oldukça aktif, buna çok sevindim, bir an önce görüşmek dileği ile
    hoşgeldin aramıza stolga muğla mtde datçayıda görmek isteriz sitemizi takip edersen gezileri yakalarsın yaz sezonunda çok güzel gezilerimiz oldu kış sezonunda ben katılamadım ama bir iki güzel gezi oldu. görüşmek üzere.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda cgl 125
    ya şu muğla mt ye benide sokun abi ya cvp yazarsan sevinirim

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    BBRR abimize söyleriz listeye senide ekler. bu arada aramıza hoşgeldin en kısa zamanda senide gezilerde görmek isteriz
    GT650R

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    yiğit kardeşim motorun hayırlı olsun o motoru tanıyordum hyosung fan clube goz atmıştım bi aralar beyazpapaganın motoru..kazasız belasız binersin umarım..

http://www.motosiklet.net/forum/konu...tml#post842450

KONU ACTIM UGRAYAN MSJ YAZAN HERKESE TR ADINA TEŞŞEKUR EDERİM...

ARKADAŞLAR BU ACILI GUNUMUZDE GEZİDEN DAHA ONEMLİ ŞEYLER OLUYOR ULKEMİZDE BEN TERÖR OLAYLARI NEDENİYLE 1 AY EGLENCE NAMINA Bİ HAREKETTE BULUNMAYACAGIM HERKESE SAYGILAR...

ŞAHİN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL BENDE TECİLİ BOZDURMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU ÜLKE İÇİN NE YAPTIK BUGUNE KADAR......

GÜN VATANİ BORÇ GÜNÜ......
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    selam arkadaslar,
    dun sabaha karsi Almanya dan Rodos a gectim, amacim Marmaris"e ulasmakti, defalarca acentalara telefon actim ve ekim sonuna kadar Rodos tan Marmarise her gun iki sefer yapildigi cevabini aldim, ve Rodos tayim...ancak havanin super ve asiri sicak ve dalgasiz olmasina ragmen, seferler iptal edilmis. bu sabah 8 de eger bi aksilik cikmassa ve sefer iptal olmassa tekrardan Marmarise gecmeye calisacagim... eger bu seferde gecemessem, artik buraya yerlesir, burda evlenir, coluk cocuga karisirim...

eger yarin gelebilirsem vakti olan mt lilerle gorusmek isterim...
    0 544 665 69 50
    SeRCaN
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Motosikleti
    GT 650 COMET
    Alıntı illegalrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yiğit kardeşim motorun hayırlı olsun o motoru tanıyordum hyosung fan clube goz atmıştım bi aralar beyazpapaganın motoru..kazasız belasız binersin umarım..

http://www.motosiklet.net/forum/konu...tml#post842450

KONU ACTIM UGRAYAN MSJ YAZAN HERKESE TR ADINA TEŞŞEKUR EDERİM...

ARKADAŞLAR BU ACILI GUNUMUZDE GEZİDEN DAHA ONEMLİ ŞEYLER OLUYOR ULKEMİZDE BEN TERÖR OLAYLARI NEDENİYLE 1 AY EGLENCE NAMINA Bİ HAREKETTE BULUNMAYACAGIM HERKESE SAYGILAR...

ŞAHİN KARDEŞİM ALLAHA EMANET OL BENDE TECİLİ BOZDURMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU ÜLKE İÇİN NE YAPTIK BUGUNE KADAR......

GÜN VATANİ BORÇ GÜNÜ......
    kortay sağol motor çok iyi her geçengün dahada hasta oluyorum motoruma

şehitlerimiz için söylenecek birşey yok üzgünüz ama silahlı kuvvetlerimiz gerekenleri söyler şehitlerimizden bahsettikce o şerefsizler seviniyor amaçlarına ulaşmış oluyolar.

Motosikleti
    Suzuki Bandit 600
    Ya varya offffff bu nasıl bi ızdıraptır kardeşim yaa bunları yapanlar nasıl insanlardır yaa ya bu teroristlerin ben ............ şeytan diyo neyse...

Benim askerlik biteli 5 yıl oluyor geçtiğimiz ay seferberlik görev emrim geldi. Tesadüfmüdür nederi bilmem ama seferberlik ilan edildimi gideceğim yer belli oldu Hakkari / otluca zaten Şemdinlide askerlik yaptığım için oraları bilirim ve şimdi olan bu olaydaki yeride tanıyorum.

Allah verede şu seferberlik çıksın allahıma yemin ediyorum. At üstünde allah allah der gibi motor üstünde gideceğim o hakkariye allahıma yemin olsun.

Yemin ediyorum gözlerim doldu yaaa

Buradan bütün şehit ailelerine allahtan sabır ve rahmet diliyorum.

Başımız saolsun.
    *** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
    Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    benimde ocakta belli oluyor askerliği nerde yapacağım. gönlümden geçen tek yer doğu. hadi bakalım hayırlısı olsun.
    GT650R

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Bende uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım. Herkese selam olsun.

lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    hoşgeldin forte kardeşim ehh artık sende sezonu kapattın
    gezilere giderük artık

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    arkadaşlar bu pazar marmariste toplanıp hep beraber bi gösteri protesto yapalım. şöyle bir 50 motor olacağımıza inanıyorum. artık tepkimizi göstermenin zamanı bence. bizimde burda olduğumuzu söylememizin zamanı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    GT650R

Motosikleti
    GT 650 COMET
    Alıntı oFLuAlper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu pazar marmariste toplanıp hep beraber bi gösteri protesto yapalım. şöyle bir 50 motor olacağımıza inanıyorum. artık tepkimizi göstermenin zamanı bence. bizimde burda olduğumuzu söylememizin zamanı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZATEN PAZAR GÜNÜ SAAT 16.00 DA KANAL 48 İN DÜZENLEDİĞİ BİR YÜRÜŞ VAR GELİRSENİZ ONA KATILIRIZ BEN KATILCAM.

Motosikleti
    evet arkadaşlar bende topige bi çagrı yapmaya girmiştim alper arkadaşım benden önce davranmış gerçi istanbuldaki protestoya katılacagını yazmış ama bence onu gaza gelipde demiş mantıklı olan muğla mt nin bişeyler yapması orada zaten bızlerden bırılerı olacak ....

bu pazar buluşalım derim gün birlik beraberlik günü hadi herkes bayrakları alsın atlasın motorlara ....

eğer hava muhlefetine yenik düşmezsek katılıma göre orta bi yerde buluşalım..

herkesin duyarlılıkla davranacagını tahmin ediyorum...

GEZİLERİMİZİ BUGUNE KADAR ZEVKİMİZ İÇİN YAPTIK ÜLKEMİZ İÇİN AÇACAĞIMIZ GAZLAR İÇİN PARMAKLARI BEKLİYORUM HEMEN LİSTEYİ HAZIRLAYALIM HERKES BİRBİRİNE SOYLESİN HATTA MUGLA MT OLMAYANLARDA KATILSIN EŞ DOST HERKES ORDA OLALIM....

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    ozaman gökovada buluşup toplu bir şekilde marmarise girelim ve kornalara basarak meydana gidelim orda yoplanalım bi tane sözcü bulup bi konuşturma yapalım. sonra dağılalım. konuşmacı olarak BBRR olabilir. güzel ve etkileyici birde konuşma hazırlarız. ne diyosunuz?

yada antalya izmir ve yakın illerde buraya gelsin bi istanbulda bide burda olsun. 2 ortak bi gösteri yapalım. bu daha mantıklı olur gibime geliyor.
    GT650R

Motosikleti
    acaba pazartesimi yapsak sonucta 29 ekim tatil eğer uygunsa pazartesi yapalım derim ben arkadaşlar daha anlamlı olur........

Motosikleti
    Hyosung GT650R
    acaba pazartesimi yapsak sonucta 29 ekim tatil eğer uygunsa pazartesi yapalım derim ben arkadaşlar daha anlamlı olur........
    olur daha güzel olur bende elçinle konuşuyodum pazar baldızın düşğünü var. p. tesi olması daha iyi olur. olmassa bizde yakın illeri burda toplar büyük bi organizasyon yaparız. bencede p.tesi yapalım!!!!!!!!!!
    GT650R

Motosikleti
    GT 650 COMET
    Alıntı oFLuAlper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olur daha güzel olur bende elçinle konuşuyodum pazar baldızın düşğünü var. p. tesi olması daha iyi olur. olmassa bizde yakın illeri burda toplar büyük bi organizasyon yaparız. bencede p.tesi yapalım!!!!!!!!!!
    BEN 29 EKİMDE ÇALIŞIYORUM BEN KATILAMAM AMA PAZAR OLURSA HER TÜRLÜ VARIM.

Motosikleti
    ya bekleyelim diğer uyeleri ona gore bi plan yaparız ama pazarda olur faketmez 29 ekimde olsa daha ii olurdu.... nyse yapalımda hangi gn olursa olsun... her an tecili bozdurabilirim eşimi ikna edemiorum edersem hemen gidiyorum arkadaşlar... son kez boyle bi organizasyonda bulunmayı isterim...

Motosikleti
    GT 650 COMET
    ya bekleyelim diğer uyeleri ona gore bi plan yaparız ama pazarda olur faketmez 29 ekimde olsa daha ii olurdu.... nyse yapalımda hangi gn olursa olsun... her an tecili bozdurabilirim eşimi ikna edemiorum edersem hemen gidiyorum arkadaşlar... son kez boyle bi organizasyonda bulunmayı isterim...
    evet diyer uyelerde bir yorum yapsın çoğunluk nezaman ve nereyi söylerse öyle olsun katılabilen katılır katılamayanın canı sağolsun

evet muğla mt bekliyoruz

Motosikleti
    daha cok bekleriz bu gidişle ama karamsar olmiyalım ynede ben bugunlerde cok doluyum ters bişeylerde demek istemiorum eminimki gerekli hassasıyetı gosterecegız mupla aılesı olarak

evet haftasonuna ııden ııye yaklastık fakat ses soluk cıkmıyo guzel yaa ....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler