stratonikea yı ben dahaönce gezdim cidden güsal bir yer yatağanı geçtikten hemen sonra eskihisar diye bir köy var yolun sağında kalıyo tabi bu bodruma doğru giderken ..oraya gidebiliriz diğerlerinide buluruz sorun değil
stratonikea yı ben dahaönce gezdim cidden güsal bir yer yatağanı geçtikten hemen sonra eskihisar diye bir köy var yolun sağında kalıyo tabi bu bodruma doğru giderken ..oraya gidebiliriz diğerlerinide buluruz sorun değil
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi o zaman benim motor bulmam lazım geçen seferkinin vizesi yoktu polislerin iyi niyetine geldik.ben buralardan bakayım olmadı bi cbf kiralıyalım marmaristen.bende cumartesiden gelir bir yerlerde konaklarım.yada onun gibi bir şeyler yarın ben bi çıkayım bakayım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Burada havalar 4-5 dereceye düştü. Sizin tuzunuz kuru tabii...
Oooh ne güzel ! Belki denize de girersiniz
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Barış google earth de bulabilirmiyiz bu kenti?
Arkadaşlar bana da yer var mı??
Bu arada şahin kardeşim olmazsa benim dül dül ' le giderz
Ya da arabayla hem erzakları rahatça arkaya atarız
nedemek selim olur tabiki.
bakalım ben son bi bakacağım olmadı benim düldüle atlar gideriz.yapacak bir şey yok sen yinede motorunun uzun yol bakımlarını yapptır ne olur ne olmaz.baktın bulurum ben....biliyorsun cbr nin vizesi geçmiş geçen sefer bir şey olmadı ama bu sefer yaklaşık 200 km yol yapacağız nasip olursa o yüzden garantisi yok
stratonikea-yatağan yatağandan çıkışta 7. km.eskihisar civarı.barış abi yanlışsa haritayi kaldırırım.
Barış abi biliyorsun bende Marmaristenim motorum yok o ayrı konu...
Bu sefer donmamak için 4 tekerli motosikletimle gelicem arkadaşlar.Yes mi ?
noooo abi motorla gelin sizde... bir biskrem versem...biz 12-13 civarı anca ulaşırız oraya o zamana hava sıcaklar.yapın bi abi kıyağı mes.hep birlikte motorların önünde bi poz verelim
yaw arkadaslar fethiyeli yok mu hic... bu fethiyede motorsever adam kalmamis yazik
Sanırım Baya bi erken çıkmamız gerekiyor
Bu arada şahin kardeş 2 teker bulabildin mi??
buldum kardeş.ayarladık onuda...ayrıntıları görüşmesi kaldı sadece
şahin cumartesinden gelirsen bende kalırsın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi çok sağol murat abide teknede kalırsın dedi.yarına haberleşiriz...konaklama problemi ortadan kalktı nede olsa.hepinize çok teşekkürler
saat 10.00 civarı halilin yerinde buluşuyoruz
Bana müsaade demek zorundayım. Cumartesi İzmir e gidiyoruz, Pazara nöbet var. Haftaya bayram var misafir gelecek , ardından havalar kesin bozar oooof of. Gezilere seneye katılırım artık
kahkonen hoşgeldin kardeş.sende not bırak...
banro ne yapalım canın sağolsun ama askere girmeden son kez bi buluşma yapalım olurmu....ben önümüzdeki sezon yokum:(
arkadaşlar geçen hafta donduk geberdik ...Açıkçası bu hafta gözüm pek yemiyo...Milastan sonraki ormanlık rampalar çok sakat güneş almıyor bazı yerlerde buzlanma bile oluyormuş.Ben geçerken asfalt hep ıslaktı...Şimdilik düşüncelerim bunlar...ilerki günlerde ne olur bilemem...Herkese sevgiler
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)