ramazan bayramınız kutlu olsun arkadaslar.
Tüm Muğla'lı Dosların Bayramı kutlu olsun nice Bayramlara.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
tüm muğla mt nin mübarek ramazan bayramının kutlu olması dileğiyle
No Safety No Tomorrow
herkesın gecmıs bayramını kutlarım bayramda pc ye gıremedım ıstanbula babayı zıyarete gıtmısdım
tüm Gaziantep MT adına geçmiş ramazan bayramız kutlu olsun
alper adam perşembe müsait perşembe gitcem ben sen izin alabilcen mi alamazsan otobüsle giderim ben hem giderken yorulmamış olcam gece 2 arabasına bindimmi 7 de izmirdeyim 8 buçuk gibide manisada hemen satışı alıp tekrar yola çıkcam zaten yavaş gelirim boşver sen bak işine daha iyi motorla git motorla gel bayar adamı izmir işini hatırlıyon. 800 km bayıltır adamı gem gece çıkarsak donarız giderken
merhabalar gecmıs bayramınızı kutlarım ıyı gunler
evet güzel olacak pazar gidelim diyonda ben 4-12 yim 12 den sonra gidebiliriz ancak yada siz takılın ben sonra gelirim. bakarız yaa işte
Evet öle yap sen yiğit bende izinliyim. gideriz motoru alır geliriz. motorla git gel bayar bitmez valla o yol hasta oluruz şerefsizim.
Cemcim merhaba seninde geçmiş bayramın mübarek olsun
İyi günler.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
la arkadaş msnleriniz yomu sizin cok gereksiz yazışmalar oluyo benden solemesi msn gbi oldu die uyarı gelmesi yakındır...kimse yanlış anlamasın...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Kortay Valla DoĞru Dİyonda Msn De Yakalayamiyom Telİde Kapali BaŞka TÜrlÜ UlaŞamiyom Alpere Kusura Bakmayin Sorry.
vallahi diger mtlerin topiclerine bakıyorum onlarınkide burdan farksız. bence burda insanları rahatsız edici bir durum yok. ben senin uyarının sebebini biliyorum saol!
ama dediğim gibi sonucta buranın amacı bu sacma konular hakkında konusmuyoruz mugla mt uyesi olan yigit arkadasımızın yeni alacagı motor hakkında nasıl alacaz kimle gidecez ne zaman olacak bunşar konusuluyor. slm nbr naptrurun gibi seyler değil
arkadaşlar bu pazar için muğlada carting teklifi veriyorum. varsa direksiyonuna güvenen arkadaşlar bu pazar muğlada bi turnuva yapalım ve şampiyonumuzu belirleyelim!!
GT650R
ne kadar alper dakika usülü mü oluyo yoksa tur falan mı bana ücretlendirme hakkında bilgi ver istanbuldaki gibiyse kalsın i,stemez ama degilse bende varım
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
5 dk 7 ytl 10 dk 12ytl ama grup indirimi alabiliriz! güzel bi turnuva olur ama katılımın baya çok olması lazım! katılım çok olursa duyurularada ekleriz
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)