ooo abiler gelmişler,hoş gemişsiniz...
bu arada gelir gelmez gezi planı falan süper olmuş,inşallah o gezide görüşmek üzere..(katılmaya çalışcaz..)
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
Yine geç kaldım yine Dünyanın en yakışıklı motor kullanıcısı olan Omurcalı ağbim de siteye girmiş ben yine yoktum. Cumartesi akşam görüşmek dileğiyle
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
merhaba arkadaşlar yakın zamanda motor gezisi varsa ben ve arkadaşlarım katıl mayı düşünüyoz. hafta sonu olursa seviniriz. nerden baksak 5-6 motor varız.
ewt hareket başlamış işte olay budur yaa en sonunda yaz ayına dusman olacam ...
pazar günü ben eşim ve cıbırım hazır kıta olacagız haberiniz olsun görüşmek dileğiyle...herkese sevgiler..
rota neresi??
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Cumartesi yokum , pazar günü eşimle beraber geliyoruz.
cumartesi yokum pazar günü eşimle geliyoruz. saat ve rota buluşma yerleri bunlarıda yazabilirmiyiz? sevgiyle kalın pazar günü görüşürüz.
GT650R
Dalaman ve Ortaca'dan pazar günü katılacak arkadaşlar saat 0845'de Ortaca Şevikoğlu marketin önünde buluşmayı öneriyorum.
bana uyar saat 08:30 da ordayım! kortay sende gel beraber gideriz grup sürüşü
GT650R
[IMG]C:\Documents and Settings\atl\Belgelerim\Alınan Dosyalarım\246.jpg[/IMG]
arkadaşlar motor nasılnasıl ama
allaha şükür ilk yağmurumuzuda aldık. arkadaşlar hava yağmurluda olsa karlıda olsa fırtınada kopsa pazar günü marmaristeyim!!!!!!!!!!
GT650R
Yağmur halen tufan misali iniyor Dalaman havalimanı'na Meteorolojiye göre haftasonu parçalı bulutlı ve 30derece civarı.Yani tam motosiklet havası
oh oh süpper allahın izniyle bi kaç eksiğimiz< olacak ama genede güzel bi başlandıç olacak gibi bu arada zined pazar günü sen ve arkadaşların bize katılabilir. ama grup sürüşü olacak. cbr 600f le dayanabilecekmisin? P
GT650R
4 günlük zorlu dağ koşullarından sora net e girdik sonunda ...millet toparlanmaya başlamış...arkadaşlar gıpta ile izleyeceğim gezilerinizi.
seneye kış sezonunda aranızda bulunmak dileklerimle.
arkadaşlar telefon numarası veremiyorum üzgünüm.tel numarası versem dahi ben haftanın 3-4 günü yokum ne yazıkki.
korti bende seni özledim kardeşim.benim yerimede gezin kaldı kaldı 10 ay
alper seninle özel gkonuşuruz gelince bir sağ dönebilirsem şuradan gerisi kolay.ŞARTLAR ZOR BURADA.ekim ocak sezonu muhtemelen karakol görevim var şu anda 4-5günlük operasyon koşuyoruz.fazla bulunamıyorum uzun süre yazamam kendinize çok iyi bakın
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
kardeş allah kolaylık versin. 0545-277-6499 numaram şahin bi isteğin ihtiyacın olursa muhakkak hiç çekinmeden ara çünkü ben askere gidince hepinizi arayıp bişiler istiycem ona göre
GT650R
büyük bi ihtimalle çiftlik gidicez. sendemi tekteker grubundansın? yani alilerin?
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)