dünyanın incisi marmaristen selamlar
MARmaris aşkına. dünyanın incisi marmaristen selamlar
dünyanın incisi marmaristen selamlar
MARmaris aşkına. dünyanın incisi marmaristen selamlar
aramıza hoşgeldin zinden. umarım katılımcı ve kalıcı olursun
GT650R
Aramıza yeni katılan huriye hanım ve Zined e hoş geldin diyorum. İnşallah kalıcı olursunuz. Sabredin 1 ay sonraki Büyük buluşmaya Tekrar Hoş geldiniz
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
merhaba arkadaslar gecen gun bır rc motosiklet aldım sızınle paylasmak ıstedım ısde fotosu
sıtıkırlarını daha yapıstırmadım once altına bır boya atmak ıstıyorum
yanlıs hatırlamıyorsam barıs abıydı dovmecı olan gecen gun ısıklarda karsılasmısdık onun yanına gıdecegım motorsıkletımı boyayabılırmısın dıye bır danısacagım
arkadaslar yarın sabah izmire gıdıyoruz marmaris'li arkadaslarla mehmet arakdasımızız yarın yarısı var onu ızlemeye buraya not duseyım dedım
arkadaşlar dünkü yarışlar ne oldu? marmaristen 2 kişi gitmiş heralde yarışlara. forumu aradım ama bişey bulamadım.
GT650R
ben dun gıttım mehmet arkadasımız yarısını ızlemeye
marmarıs beledıyesı ısuzu kaldırdı mehmet kardesımız ısınma turu attı 3 tur ondan sonra yarıs basladı yanlız bırınce turda talıhsızlık oldu on tekerlegı kaydı ve dusdu yarıs dısı kaldı motorsıkletınde vıtes kolu kırılmıs dıreksıyonda sorun varmıs o yuzden
tüh yaaa :( marmaristen 1 kişi daha katılmış olması lazım best motorun servisinden biri. herneyse mehmet başarılıdır bu olmadıysa bile bi sonrakinde bitirir bu işi ben güveniyorum memete. herkese selamlar!!!!!
GT650R
Evetttttt sevgili Muğla mt li arkadaşlar. Yaz sezonunun finaline az kaldı artık. Uzatmaları oynuyoruz şu anda. Büyükkkkkkk buluşmamızada az kaldı. Kasım ayında daha ilk haftasında büyük bir organizasyonda buluşcaz inşallah. Artık daha iyimser olmaya başladım. Koskoca yaz tek motor solo gezilerden sıkıldım. Solo olarak son gezimide bayramda Fethiye ye yapmayı düşünüyorum. Grup olarak gittiğimiz fethiye gezisinde kaldığımız o motelde kalcam 1 gün. Ondan sonrada siz sevgili arkadaşların kasım ayında düzenleyeceği büyük geziyi beklerken motorumu kış bakımına sokacam. Malum bundan böyle gezilerden bakımlara fırsat kalmaz (İNŞALLAH) . Tüm MUĞLA mt yi özledim. hade az kaldı sabredin biraz daha.
YORGUN dan Nameler dinlediniz..........
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Sevgili Yorgun (pardon) Dinlenmiş 48 sonunda duaların kabul oldu.Bu cumartesi Marmaris'te Purple Garden da toplanıyoruz.Normal şartlar altında Bodrum ekibi olarak geliyoruz.Sezon başlıyor
Motosiklet aşkına
Merhaba arkadaşlar.Nihayet sezon geldi.Bu hafta sonu taplanıp hem biraz yol yapalım motorlar açılsın hemde beraber olalım iki lafın belini kıralım dedik.Bodrum tayfası cumartesi öğleden sonra burda olacak.çay kahve molasından sonra biraz dolaşıp akşam yemeğini Purple Garden da yiyeceğiz.Pazar günü içinde olası program herzamanki gibi sabah yol üzerinde biryerlerde kahvaltı sonrasında ortak verilecek karara göre gaz açarız.Örneğin Çiftlik koyu olabilir.İsteyen denize girer isteyen dinlenir.
Önerileri ve ayrıntıları cumartesi akşam konuşur karar veririz.
HAYDİ ELLER HAVAYA
şahin kardeşim sen nerlerdesin yaa valla unuttum sanma aklımdasın ama ben nedense bu komünikasyon olayıda pek başarılı deilim arayamadım seni umarım darılmamışsındır ....:( bi istegin varmı kardeşim özledm seni valla ne yalan solimm bitirde şu askerlıgı sıra bana gelsın
hurıye hanım ve zined aramıza hoşgeldiniz...
ömer abi mesut abi nerelerdeydiniz yahu özlettiniz kendinizii...
umarım en yakın zamanda top yekun bi toplantı yaparız bende ozledim valaa..
herkese sevgiler...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Oooo yaz kaçkınları geldi.Haftasonu arkadaşın düğünü var. Pazar günü zor da olsa gelebilmeyi umuyoruz.
Haydi hep birlikte...Muğla MT,Muğla Mt Hey,Hey,Heeeeyyyyyy
Banro kardeşim erken gel pazara kalma
Motosiklet aşkına
hmmm vallahi şimdiden heyecanlanmaya başladım c.tesi gece saat 00:00 gibi marmaristeyim. c.tesi etkinliğine katılamayabilirim ama pazar günü kuşluk vakti yollardayım
GT650R
Biraz işimiz vardı siteye geç bağlandık biz yokken kimler gelmiş kimler... Hoşlar geldiniz sefalar getirdiniz. Siteye sayenizde yine renk geldi. Herneyse Cumartesi akşam görüşmek dileğiyle. Sağlıcakla kalın........
MUĞLA MT MUĞLA MT HEY HEY HEY
Hazırmıyız arkadaşlar van tu trii forooooooooo..
nerelerde kaldınız.herhalde özledik.buluşunca belli olacak.enyaşlı benim.artık hepinizi gözlerinizden öperim.cumartesi devamı pazar görüşmek üzere selamlar
buluşma noktamız herhalde aynı yer.hepinizi özledik.buluşunca belli olacak.sezonun başlangıcı ve devamı iyi geçmesi dileğiyle.selamlar
hmmm aynı yerde de orası neresiki? ben orayıda bilmiyorum
GT650R
buluşma noktamız herhalde aynı yer.
nerelerde kaldınız ,motorum benim gibi paslanmaya başlamıştı.
tekrar buluşulacağı günü düşünüyor heyecanlanıyorum.
hepinizi çok çok özledik.selamlar
herneyse ben pazar günü oralardayım. pazar günü görüşürüz. c.tesi gecesi marmariste kalacam eyer c.tesi gec saatlere kadar kalacaksanız katılırız siza ama erkenden dağılacaksanız pazar günü buluşuruz.
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)