arkadaşlar son 20 - 25 gün. ondan sonra hergün birinizi ziyarete gelicem. sezon kapandıktan sonra güzel gezilerimiz olacak zanlımca birçogumuz gezilere açız şu anda
sezon kapandıktan sonra görüşmek dileğiyle
arkadaşlar son 20 - 25 gün. ondan sonra hergün birinizi ziyarete gelicem. sezon kapandıktan sonra güzel gezilerimiz olacak zanlımca birçogumuz gezilere açız şu anda
sezon kapandıktan sonra görüşmek dileğiyle
GT650R
bu mesajı yazıp yazmamakta bayağı bi düşündüm en sonunda yazmaya karar verdim
uzun zamandır bakıyorumda muğla mt nin hali içler acısı sesimi cıkarmadım kimseye sitem etmek istemedim en nihayetinde benden daha eskiler sozu gecen insanlar vardı ama sadece dı diyebiliyoruz o üyeler için şu anda
kendi adıma konuşayım yine yoğun bi sezon geçirdim ve eve gidemedigim zamanlar bile oldu ama ne yaptım ettim bi yolunu bulup girdim siteye ve muğla mt sayfamıza şunuda unutmamak lazım tabiki kimsenin girme zorunluluğu yok ama ne bileyim bence yolunda gitmeyen birşeyler var yoksa şu anda sadece 4-5 uye yazışıyor olmazdı bu sayfada ...
umarım geçici bi ayrılıktır bu umarım geçer yine eski birlik beraberliğe kavuşulur sayfamızda... bi adminimiz bile yok mesaj yerine ulaşmıştır belki:(
umarım kimse kırılmaz bana ..
sevgiyle kalın... iLLeqaL..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Haklısın illegal çogu arkadaşımız uzun süredir ugramaz oldu. Sezon sonu yine dökülürler ortaya diye düşünüyor ve umuyorum.
aynen katılıyorum hernekadar yeni olsamda aranızda birçoğunuzla tanışmak nasip oldu bana. ve umarım sezon sonu çok güzel bir tanışma toplantısı daha yaparız
GT650R
,Sevgili illegal. Bundan yaklaşık olarak 1veya 2 hafta önce benim dile getirdiğim sitemi sende dile getirmişsin. Demekki bu sadece benim düşüncem değilmiş. Vakti saati geldiği zaman bakıp görcez. İnşallah iyi olur.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
selam muğla mt
kısa bir aradan sonra yine sizlerleyim,nete giremediğim an olsaqda çoğu arkadaşımızla hala irtibat içindayim
bu moral bozukluğu ne yawf,benim motor komple döküldü ama hala nete girmeye ve gezilere katılmaya çalışıyorum,ama kendimi toparladığım an yeni motorumla hep beraber olcaz,benim bi de ayrı bir öğrenim sorunum var, uzun zamandan sonra öss denemesi yapcağım için sizden koptum ama telefon numaram çoğu kişide var bana tel açmanız yeterli,ben elimden geleni yapmaya çalışırım....
bu arada hepinizi biraz zamana bırakmanızı tavsiye ederim...
yavaş yavaş toplanıyoruz.....
illegal senin durumun nasıl oldu iileşmişsindir inşallah..tekrardan geçmiş olsun
son olarakta biz bazı geceleri(oflualper,lord yani selim ve ben ) ortacada suat parkta toplanıoz,gezi şeklinde değil muhabbet birazdaha kendimize zaman ayırıoz böyle geceleri aktivasyonlarda olabilir...
ben fazla kafa ağrıtmayacam ... iyi geceler muğla mt
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
arkadaşlar, umuyorum ki "zaman" kavramı bu sorunu çözecektir
malum birçok muğla mt üyemiz yaz sezonu yoğun bir şekilde çalışıyor
ve sezonun bitmesine az kaldı
dolaysıyla biraz daha bekleyeceğiz gibi
bu kısa zamanda bence motorlarınızın ve kendiniz için kış hazırlıklarına başlayın
yağ, antifriz giyisi kask ......
karamsar olmayın o kadar
önümüzde kocaaaa bir kış var ;)
eski resimlerinize bakıyorumda aranızda büyükler falanda varmış sanırım onlar artık gelmiyolar siteye yada sizinle gezilere neolmuş böyle mugla mt ye ya.
o gördüğün büyüklerin çoğu mekan sahibi sezon kapanınca şenlenecez hepinizi bi panik aldı anlamıyorum!
arkadaşlar kimsenin katılmadığını sandığınız bi gezide 18 motor 2 arabaydık. işin kötü tarafı toplu bir şekilde fotograf çekilemedik. ben bu sayının 30 motora çıkacağından adım gibi eminim. varadero48 o gezide hatta sende vardın.
kimse merak etmesin son 1 ay 1 ay sonra yavaş yavaş başlarız toparlanmaya
GT650R
karamsarlık yok lord kardeşim herkes kendisi bilir ben sadece bi sıkıntımı paylaşmak istedim ben tek başımada gezebiliyorum...
valla beni panik aldıgı falan yok alper kardeşim
benim sıkıntım dikkat ettiyseniz geziler değil demekki ii okuyamamışınız ..
benm tek sıkıntım geziye katılamayabiliriz en nihayetinde bende yaz boyunca 1 geziye katıldım ama sonuçta geziye katılamasakda sayfaya girip insanlar napıo bakalm bizim mugla mt hayattamı bi selam yazim dedim ama insanlar buna üşeniyolar paylaşılan şeyler var ortada bence boyle olmamalı bi mesaj atmak arada cokda zor deil sadece kışın yapılan bi spormuş gibi gorunmesi canımı sıkan ...
ama yinede herkes kendi bilir ...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
vallahi kortay benim düşüncelerimi biliyosun. ben yeni olduğum için birçok insanla tanışamadım daha. olmassa seneye yaz da ben sitem ederim
şaka bi yana ben hala değişeceğine inanıyorum.
GT650R
İllegal çok iyi bir konuya parmak bastın seni kutluyorum. Konu kesinlikle gezi değil herkes gezi yapabilir. Solo gezilerde bu güne kadar yapılmıştır. Konu Muğla MT nin birlik ve beraberliğin herkesin bir birine olan saygısının ve sevgisinin artık olmayışıdır. Bu da benim düşüncelerim. herkes ! kasım diyor onada az bir zaman kaldı bekleyip görcez. Ben gezilerime devam ediyorum. Her fırsatta Solo veya katılmak isteyenler le devam ediyoruz. Motor Sevgisi içimizde olduğu müddetçe gezilere devam edeceğiz grupla veya solo artık bunu zaman gösterecek
Herkese Selamlar ve Sevgiler. Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle.
Yorgundan (Dinlenmiş) Herkese .......
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Ya hiç bayan yokmu arkadaşlar tanıdığınız. Yoksa bi ben mi erkek fatmayım burda. Öyleysem de napayım dostlar mecburen ben de Muğla'dayım. ve acayip motor sevdam var. Valla eşim zaptedemiyor beni. Napcaz bu motor sevdasıyla bilmem.
arkadaşlar gittiğimden beri ilk kez yazmaya fırsatım oluyor.Kortayın deddiğine katılıyorun.
bende sitenin eski üyelerinden birisiy,m tabiki çok güzel günler geçirdik ama problemler yaşamadığımızda olmadı değil.yanlış anlaşılmalarda oldu.bu yüzden siteye artık uğramayan (en azından giriş yapmadan bizi takip ettiklerini biliyorum)eski dostlarımız var.
ve itiraf etmek gerekirse bu yanlış anlşaılmaların içerisine bende dahil oldum.
sonuçta bir sirkülasyon herzaman vardır.gidenler ve gelenler tabiki olacaktır.ayrıca sezon faktörüde var.
en yakın zamanda muğla mt nin eski günlerine dönmesi dileklerimle.herkese doğubeyazıttan selamlar
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
işallah mugla mt toparlanır ilerki günlerde görecegiz saygılar ayrıca hoşgeldin huriye sanırım tek bayan suan sensin
huriye tabiki bayan var ama malum sezon nedeniyle katılamıyorlar ama ilerki günlerde onlarda gelir yanlız kalmazsın aramızda bodrum ve marmaris civarlarından bayanlar var
benimde eşim bi motor sevdalısı olarak katılıyor gezilere yanlız değilsin huriye
yorgun ve illegalin yazdıklarına bende katılıyorum. mevzu gezi olmaması lazım heralde sonuçta gezi soloda yapılabiliyor. ama paylaşım olunca bu güzellik ve Muğla Mt nin manası ortaya çıkıyor. küskünlük dargınlık varmı bilmem ama yeni bi üye olarak büyüklere küçüklere herkese yeniden buluşup eski günlerinize dönmeniz için sizleri severek sirkeleyebilirim
bu arada şahin baba napıyosun? yanında telefon varmı? varsa hangi saatler arasında arayabiliriz? herhangi bir isteğin ihtiyacın varmı? şimdiden özledim vallahi seni ha :( bi sonraki iznin ne zaman?
hadi beyler toparlanın artık kendimize gelelim az kaldı şimdiden bi plan yapalım ilk buluşmamız için ne yapalım? bunada herkesin katılmasını istiyorum beyler.
GT650R
snırım ocak gibi geleceğim şu anda çok yoğunuz.iç güvenlik taburu olduğumuz için ve kış yaklaştığı için dağlardayız daha ilk kez dışarı çıktım.
ancak ocak ayı gibi gelebilirim.alper ne telefonu bilgisayarı görünce garip oldum.şükür bir ihitiyacım yok.kendinize orada iyi bakın seneye görüşmek üzere
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
şahin baba bak bi ihtiyacın olursa muhakkak söyle olurmu? bu arada sana ulaşabileceğimiz bi numara yazarsan sevinirim çünkü bende askere gidicem 2008 de şimdiden yatırım yapmam lazım kendime
ocakta bi gelde şöyle istanbul tarafına bi büyük gezi ayarlayalım şahin.
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)