Bodrum da bulunan arkadaşlarla tanışsaydık fena olmayacaktı...
Bodrum da bulunan arkadaşlarla tanışsaydık fena olmayacaktı...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
arkadaşlar izmir yaptık geldik elde var 0 "sıfır" vallahi o yol nasıl bitti ben hala inanamıyorum.
şimdi millet bu hafta sonu da antalya yada uşak yapalım diyoruz varmı katılmak isteyen?
koskoca izmirde 1 tane motor aksesuarı satan bir yer bulamadık 2 tane ayakkabı aldık geri geldik :( antalyaya da çorap almaya gidecez bakalım
bu arada yorgun_48 abimiz sen kafana takma hiç bişey her geçen gün dahada büyüyoruz. kış sezonu gezilere tam gaz devam edicez ben inanıyorum. herkese selamlar
GT650R
ii bakalm alper izmiride yaptın sonunda muradına erdin....
kasım 1 den itibaren flaş bi şekilde gezilere başlayabiliriz...
kendi adıma konuşayım ben başlıyacagım valla..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Sevgili Motorcu 48 ve Oflu Alper cevaplarınız için teşekkür ediyorum. İnşallah sizin düşündüğünüz gibi olur.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
saol kardeşim gerçi gittik de bişi yapamadan geri geldik ama gittik sonuçta. bu arada ben herşeye varım korti hele sen bi iyleşte gerisini hallederiz
mt altında gezi yapıp paylaşmak güzel ama şu anda birçoğumuz birbirini tanıyor. herzaman heryerde buluşulup gezi yapılabilir!!! tekrarlıyorum kış sezonu çok daha farklı olacak katılım çok daha fazla olacak gidip görecek yer çok arkadaşlar
bu arada ben bu pazar marmaristeyim arkadaşlar marmaristeki tüm motorculara ve katılmak isteyen herkese duyuruyorum. gerçi benim bikaç işim var ama birini girişte birinide çıkışta hallederim
GT650R
Alper Bey DÜn Marmarİsteydİn Nİye Aramadin??? Kirikmiydin??:p
Ok De Ne İŞİ Bu Hafta Sonu
ya bu airbrush la dövme işini konuşucam çarşı içinde de uğrayacağım bi yer var. çarşının içindekini size gelmeden hallederimde airbrush işini beraber konuşuruz sende fikir sahibi olmuş olursun hem bu arada 2 hafta sonra antalya ya gidelimmi?
GT650R
Hafta Sonu İÇİn Ok. Ama Antalaya İŞİne Bakariz
ee beyler bakıyorumda bu aralar herkes yoğun heralde. kimse uğramamış buralara...
bu pazar marmariste buluşmak isteyenler yazsın. barış abi yanına uğruyacam......
pazar günü görüşürüz arkadaşlar.
GT650R
+100 .
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
bende muğla merkezdenim hadin gari
Doom öncelikle sayfamıza hoş geldin. İnşallah kalıcı ve yararlı olursun görüşmek dileğiyle
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Aramiza hosgeldin doom. Ins kalici ve katilimci olursun. Son 1 ay arkadaslar. 1 ay sonra buyuk bir bulusma yapalim degilmi?
GT650R
Bakıyorum herkes derin bir sessizliğe gömüldü. Eğer biz sessiz değiliz diyorsanız 29 veya 30 Eylül akşamı İftar yemeğine ne dersiniz ?. Yer Kızılyaka Köyü girişindeki YÖRÜK ALİ Restaurant. Gelmek isteyenler ve biz hala MUĞLA MT deyiz diyen arkadaşlarımıza çağrıdır. Lütfen gelmek isteyen arkadaşlar sitemize yazsınlar gününe tam olarak karar verelim. Haberlerinizi bekliyorum. Selamlar.....
ben herzamanki gibi varım!!!! ben ve eşim yani! pazar olursa sevinirim çünkü sadece pazar günü izinliyim
GT650R
Pazar maalesef çalışıyorum.Artık sonraki haftaya
kusura bakmayın teknik aksaklıklar yüzünden
net'ten baya uzak kaldım
valla bana da herşey uyar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)