Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Karı kısmısı motor kullanır mı? / Ayşe Şule Bilgiç

REKLAM ALANI
    JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Kesinlikle bende bayanların motosiklet kullanmasından yanayım.Cok estetik duruyor bi kere özellikle scooter ve cruiserlar ( koca krosslar ve özellikle buyuk race makinalar abartı kaçabiliyor ) Arap ülkeleri gbi bütün araçları erkeklerin kullandıgı bir toplum istemiyoruz değil mi ?
    Born To Be wild,Live to Ride...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Motti 150T-11---Sym Gts 250
    Bence gerçekden çok yakısıyor

derra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125r repsol
    bende önce o komisyon konuşmayı öğrense iyi olur.ne demek karı kısmı milli eğitim bu komisyonu belirli ve hitap yeteneğinden yoksun bu insanların komisyonda yer almaları zaten büyük hata.tebrikler diyorum rüzgarın kızına işte azmin zaferi)))))
    :mrgreen:

LaiK bir üLkede yaSıyorsak egeR Kadın yada Erkek hiÇ farKetmez iStediği herSeyi zaman gözetmekSizin yapmakta öZgürdür benCe!.. MücadeLen iCin seni kuTLarım arkadaSım..

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı LuuKPaRaFiN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    LaiK bir üLkede yaSıyorsak egeR Kadın yada Erkek hiÇ farKetmez iStediği herSeyi zaman gözetmekSizin yapmakta öZgürdür benCe!.. MücadeLen iCin seni kuTLarım arkadaSım..

Neyin mücadelesi bu...Kadınlara motor kullanmak yasakta onu mu kaldırmaya çalışıyorlar....Araba sürmek gibi motor da sürebilir...Neden yadırganıyor ki....

Sadece daha hassas daha narin kullandıkları için trafikte ezildikleri doğru....Bir yanda erkek egoizmi, diğer yanda kadınların aşırı panik halleri....

Kadınları anlamak mümkün değil...Kendilerini trafikte neden üstün görmek ister...Bayan da insan sonuçta...Oda herhangi bir aracı kullanabilir...Sanki bana farklılık istiyormuşlar gibi geliyor...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

delidumur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    Benim gözlemim şudur ki motosiklet kullanan bayanlar,araba kullanan bayanlara nazaran çoooooooooooooooooooooooooooooooook daha iyi taşıt kullanıyorlar trafikte.Araba kullanan bayanlar nasıl olsa 4 teker diye gözünü kapatıp biniyorlar ancak motosiklet kullanan bayanlar 4 teker kullanan bayanlardan sürüş açısından gerçekden de çok yol katetmiş insanlardır bana göre.Bayan motor kullanıcılardan korkmam,ama araba kullanan bayanlardan çok pis tırsıyoruuuum.!!!!!!!!!!!!
    Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu

fear_factor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 cc
    Bu soruya verilebilecek en güzel yanıt bence budur

yarışçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda-cg+mz+cbr125+R1
    KIZLAR SİZ ONU BUNU BOŞVERİN ŞİMDİ BU YAZIYI İYİ OKUYUN

GEÇTİĞİMİZ YIL PİSTLERDE YARIŞAN İKİ BAYAN VARDI NİYE SİZDE BUNLARDAN BİRİ OLMUYOSUNUZ......................?

KULLANMAK FALAN GEÇİN BUNLARI YAA BİZ YARIŞÇI BİLE OLURUZ DİYE BİLİN.ÇEVRENİZDEN SİZE YARDIM EDEBİLECEK BİRİLERİNİDE BULUN BU İŞE BAŞLAYIN.

O ZAMAN SİZDE MİLLETE DEYİN Kİ NE KULLANMASI BE KARDEŞİM BİZ YARIŞIYORUZ BİLE DİĞMİ????????????

BEN VE BİRÇOK KİŞİ EMİN OLUN SİZE BU KONUDA YARDIM EDECEKTİR.ARTIK BAZI ŞEYLERİ AŞMAMIZ LAĞAZIM DİYE DÜŞNÜYORUM.
    MOTOSİKLETİN ER MEYDANI PİSTTİR.........!

apriliarsv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 748
    Kilo avantajından dolayı iyi kullanır
    Araba konusunda sabıkaları olsada...
    Not : "Karı-kısmısı" biraz sert bi başlık olmuş , insan garipsiyo...
    98'aprilia rs125->02'aprilia rsv mille 1000-> 04'honda cbr 600 rr->00'husqvarna te410->04'honda hornet 900->98'ducati 748s->06'honda cbr600f -> 08'piaggio beverly250 -> 00'ducati 748

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kullanır tabiki , ama kendine göre uygun motoru kullanırsa...
    Fakat bayan olduğunu pek belli etmemeli bizim ülkemizde... Biraz gelişmiş bir örnek verirsek , R1 kullanan bir bayan yolda giden 10 erkeğin 9'u tarafından sıkıştırılır
    (Araba konusunda sabıkalı olduklarına bende katılıyorum , ama motor daha aklı başında insanın kullanabileceği bir vasıta olduğu için , platin saçlı dolce&gabbana motorolalı bayanların kullanacağını sanmıyorum :D , tabi altın rengi motor çıkartmazlarsa )
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    araba gibi kullanacaklarsa yandık ama hakkını verene helelal olsun

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC

Hemide pek gözel kullanır

Kullanır, kullanırrrrr, hemide pek gözel kullanır. Bizim memleket de (Isparta) bundan 30 yıl öncesinden bahsediyorum. Ben mobylet denen iki tekerlekli bisiklete binmeye çabalarken, 250 cc lik Klasik Java'ları kullanan bayan arkadaşlarımız vardı. Pek yadırgayan da yoktu, hatta ''Bravo kıza yaaa, koca motoru nasılda kullanıyor'' gibi diyaloglara da çok şahit oldum.
    Klasikleşmiş devlet dairelerindeki erkek çalışan hegomanyası, bayanlar tarafından kırılınca ne oldu? Biz erkekler, fütürsuzca yapmış olduğumuz sulu şaka vb. davranışlara son vermek zorunda kaldık. Sonuç: Daha uyumlu ve ağırbaşlı bir iş ortamı. Aynı şeyler Motosiklet için de geçerli. Sizler bu ortamı paylaştıkça; Daha iyi ve güzele mutlaka ulaşacağız.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    evlenirsem motor sürmesini bilen bir bayanla evlenirdim en azından (mutfak) yerine motor derdik birbirimize motorda insan herşeyi unutuyor

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    Alıntı yarışçı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KIZLAR SİZ ONU BUNU BOŞVERİN ŞİMDİ BU YAZIYI İYİ OKUYUN

GEÇTİĞİMİZ YIL PİSTLERDE YARIŞAN İKİ BAYAN VARDI NİYE SİZDE BUNLARDAN BİRİ OLMUYOSUNUZ......................?

KULLANMAK FALAN GEÇİN BUNLARI YAA BİZ YARIŞÇI BİLE OLURUZ DİYE BİLİN.ÇEVRENİZDEN SİZE YARDIM EDEBİLECEK BİRİLERİNİDE BULUN BU İŞE BAŞLAYIN.

O ZAMAN SİZDE MİLLETE DEYİN Kİ NE KULLANMASI BE KARDEŞİM BİZ YARIŞIYORUZ BİLE DİĞMİ????????????

BEN VE BİRÇOK KİŞİ EMİN OLUN SİZE BU KONUDA YARDIM EDECEKTİR.ARTIK BAZI ŞEYLERİ AŞMAMIZ LAĞAZIM DİYE DÜŞNÜYORUM.
    hmm yarış çok mantıklı...ama parası olan yarışı ya kadın erkek farketmiyor işte..Ben açıkçası denemek isterdim ama kimse gel bir dene demeyeceği için sadece öyle bir hayal olarak kaldı işte
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E

Karı kısmısı motor kullanır mı?

Ben bilmem hanım bilir.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

yarışçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda-cg+mz+cbr125+R1
    Alıntı morrigan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hmm yarış çok mantıklı...ama parası olan yarışı ya kadın erkek farketmiyor işte..Ben açıkçası denemek isterdim ama kimse gel bir dene demeyeceği için sadece öyle bir hayal olarak kaldı işte
    Biraz şansını zorlasan,bende çok kolay yarışlara katılmadım bi gün bana özel mesaj at ben sana herşeyi anlatırım bak sen bile şaşacaksın.

Çok istersen bence olur,ama yetenekte şart tabi bu arada

MOTOSİKLETİN ER MEYDANI PİSTTİR.........!

dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    Kullanır gayette güzel kullanır...
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

WarrioR SakO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kullanirlar tabi bodrumda cesmede gördügüm kadariyla hanimlar vizir vizir biniyorlar motora
    DREAM OF POWER SAKO

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    İstanbuldada baya var kullanan bayan ama beni en çok heyecanlandıran Chopper kullanan bir bayan görmek

Motosikleti
    vespa px 150
    Vespa ile görüyorum arada yazın sahilde.Öok hoş duruyor bence göze hitap edio bi kere.Sevimli duruo diebilirim.Kasksız da görmedim şimdiye kadar bu bahsettiğim bayanları.Bence daha da fazla önemsiyorlar ki böyle olması da gerek bence.Türkiye'de nedense saçma bir biçimde trafikte rahatsız edilioyorlar çünkü.Sanmıyorum bilinçlensin bu insanlar en iyisi kendimizi koruma altına almak

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler