WALLA GÖRÜNTÜ OLARAK kadınlara motosiklet accaip yakışıyoo ...
Kullansınlar Kullansınlar...
WALLA GÖRÜNTÜ OLARAK kadınlara motosiklet accaip yakışıyoo ...
Kullansınlar Kullansınlar...
seni gerçekten tebrik etmek istiyorum rüzgarın kızı aynı problem benimde başımda çocukken hayalini kurduğum motorsiklet sevdasına hem maddi hem de ailevi nedenlerden dolayı son vermiştim ama şimdi 26 yaşındayım çok şükür maddi durumumda gayet iyi kendi paramı kazanıyorum şu an tek hayalim bir motorsiklet kursuna gitmek ve bir zx-636 kawasaki almak kursun birine gittim bana race motorlar çok tehlikeli kullanabilmek yetenek ve çok zaman ister dediler kursa başlıcam tek korkum yeteneğim varmı yok mu bilemiyorum ya yeteneğim yoksa diye çok korkuyorum bi taraftan da ailemin karşı çıkması annemi gerçekten çok seviyorum onu kırmak istemiyorum ama içimdeki motor tutkusunu da yenemiyorum bir race motorum olacağı günü nasıl sabırsızlıkla bekliyorum senden isteğim bu başlangıç aşamasında kendimi nasıl eğitmeliyim ve ailemi nasıl ikna edebilirim bilmiyorum senin taktiğini denemeliyim galiba....
Bayanlara motor çok yakışıyor...Zaten fuarlarda da hep kadınlar tanıtıyor....Hiç erkek hostes yok........Üstünde görmek gerçekten güzel....Yola çıktıklarında bizden farkları kalmıyor....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bu topik, kadın kısmı motosiklet kullanabilir mi kullanamaz mı, anketine döndü.Tabii ki ezici bir çoğunlukla KULLANABİLİR seçeneği galip geldi.Sanki biz tersini iddia etsek kullanamayacaklar.
Bir toplumda değişim öyle ha deyince olmuyor, kolay olmuyor.Bazı şeylere alışmak için zaman gerekiyor.Bundan yirmi beş-otuz yıl önce akan trafikteki bayan sürücü oranı neydi, bugün ne.Dün otomobil kullanan bayan sürücülere yan gözle bakıp şaşıran insanlar varken, bugün elbette ki öyle değil.
Motosiklet kullanan kişi, konumu gereği biraz daha hassas oluyor.Bizler otomobil kullanırken de çoğu sürücünün olmadık yanlış hareketlerine maruz kalıyoruz ama motosiklet üstünde bir yanlışa maruz kalınca " bunun bana kastı var.Ben motorum diye bana bu hareketi yaptı, beni sıkıştırdı." diye düşünebiliyoruz.
Maalesef taciz olayına gelince, bu iş sadece motosikletli bayanlara olmuyor ki.Televizyondaki magazin programlarıyla, kişilerin azdırıldığı günümüz ortamında kadınlar, bu kendini bilmezler ile her ortamda karşılaşılabiliyor.
Toplum, bayan motosiklet sürücüsüne de orta yaşlı kravatlı erkek motosiklet sürücüsüne de kısa bir zamanda alışacaktır.
bayanlara motosiklet kullanmak tabi yakışır... güzele ne yakışmaz
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Araba kullanmasınlarda ne kullanırlarsa kullansınlar.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Motor unisex bi alet, Kadın Erkek diye ayrılmıyor.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
heralde kulanır yaaa bu ısın erkegı kadınımı bak yaa sabah sabah gerıldım bnde bayan kulanıcıyım cokta ıyı kulanıo hata gurur duyunku bayanlarda motor kulanıo dıeee.....
bn yenı gordum we yorum yapmak ıstedım cunku bı motor bayana cok yakısıoo benceee wede cok gusel bısey bı bayanın kulanması
Valla geçen yıl bu yazıyı gazetede okurken baya gerilmiştim
Bayan motosiklet kullanır,şaşılacak bi olay değildir
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Karı kısmısı oturur evinde börek açar , ama börek açarken yufka biterse acil durum motora binip yufka alıp gelmesinde sakınca yoktur .
kadınlar hem börek yapsın hemde motor kullansın bizlerde böreği yerken mide ziyafeti motorcu bayanları seyrederken gözümüze ziyafet verelim.Allahtan belamızı mı istiyoruz daha ne olsun.
Yaşamak zorunda değiliz ki..Böyle ayrı gayrı mutluyum ben..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)