Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Karı kısmısı motor kullanır mı? / Ayşe Şule Bilgiç

REKLAM ALANI
    aybiketa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN 500
    öncelikle tebrik ederim, başlık gerçekten vurucu olmuş
    beynimden vurulmuşa döndüm ! bir hışımla açtım forumu, neyse ki ilk cümlede kalp atışlarım normale döndü
    bence bu işin bayanı erkeği olmaz, ama haklısınız bayanlar erkeklere göre biraz daha çabuk panikleyebiliyorlar ama emin olun ki bu da tecrübeyle normal düzeye indirilebilen bir değer.
    bana motor sevdası ne zaman başladı diye soranlara verecek cevap bulamıyorum ? yoksa anamın karnından motorla mı doğdum ? hatırlamıyorum ki ama en güzeli çooook isteyip de çok peşinde koşup da sonunda kendi çabalarımla (alın terimle ) elde etmek oldu motosikletimi ..
    seviyorum uleynnn !!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    not yet ..!
    karı kısmısı hepsi bi yanada motor üstünden göründükleri zerafeti izlemiş olmanın tadı çok başka

Motosikleti
    Artık çok daha güzel bir şeye sahibim..
    ehliyetimi ilk aldığımda bende Ayşe Şule gibi bu motorize kurye olayı benide sarmıştı henüz bir motosiklet alamamış durumdayken..internette gördüğüm her pizzacının motorize bölümüne başvurdum sonunda bi yerden telefon geldi.Acaip sevinmiştim tabi bu sevinç pek uzun sürememişti maalesef..Adamın ilk söylediği:
    - aa pardon yanlış açtım galiba!ydı..
    -Nereyi aramışrıtınız? dediğimde:
    -(Soyadımı söyleyerek) aramıştım ama dedi..
    -Evet benim ama bayanım. dedim.Adamda
    -Aaa biz sizi erkek sanmıştık!Neyse iyi günler!deyip kapattı..
    Kendimi çok kötü hissetmiştim zaten ehliyeti yeni almışım motosiklet sürme aşkıyla yanıp tutuşuyorum bir de böle bir olay olunda iyice hırs yaptım ve motosikletimi aldım 2ay geçtikten sonra (nası neyle ödicem allah kerim..)
    Bayanları çekemeyen, aynı seviyeye gelmekten korkan cahil insanların görüşlerine laflarına sakın aldanmayın , aldanırsanız onların istediğini yapmış olursunuz!!!....
    Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.

PİLAVÜSTÜ_KURU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    allah nasip ederse r6 olacak abisiiii :)
    bana kalırsa estetik görünümleriyle bayanlara daha da bir yakısıyo motosiklet birkeresinde hangi yıldı hatırlayamıyorum boluya motosiklet dolmustu.Bayan sürücüler de çoğunluktaydı.Gayette şekil bir görüntü ortaya çıkmıstı.
    RiDe-FoR-LiBeRtY
    [no for another things]

voldemort - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şu an yok
    daha evlenmedım ama o zaman gelince tek şartım benı hastalıkta ve saglıkda iyi gunde ve kotu gunde motorumla kabul edecek ve kendiside kullanacak bırını sececegım.
    Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Artık bu saçma muhabbetlere girmesek diyorum,nasıl olur......
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

asiVEmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni racer 200
    allah gücü erkeğe, güzelliği kadına vermiş... herşeyi yenen güç, güzelliğe yanilmiş.
    bu kadınlar bu kadar akıllıyken neden süremesinler çokta yakışır bence ancak trafikteki diğer sürücülerin daha duyarlığı olması gerekir.

Motosikleti
    not yet ..!
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artık bu saçma muhabbetlere girmesek diyorum,nasıl olur......
    muhabbetteki ince espriyi annamayınca saçma gelir insana tabii
    [URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20565"][250cc] Keeway SuperShadow Vs. Regal Raptor [/URL]
    [URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18838"]Supershadow 250 Vs. Mondial 250 MCT [/URL]
    [URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18557"]DADYW DD250E-9 Su soğutmalı Regal Raptor hakkında... [/URL]
    [URL="http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12269"]Anket: Cruiser 250cc Anketi Regal Raptor, Keeway, Kanuni Tiger, Kanuni Seyhan, Jinlun, Masai[/URL]

tabiki kullanabilirler neden olmasınki

slm ne kerseniz diyin kız olan vark etmez o tutkuyu seven kız da olsa erkede olsa kulana bilir yeterki kendine güvenmesini bilsin

matiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hemde öyle bir kullanır ki...

Biz eşimle beraber başladık ehlyet kursuna ikimzde daha önce hiç motosiklet kullanmamıştık. (scooter bile )

Balşadık ilk eğitime; eşim aldı motoru gitti benim el gazda takılı kalmış az daha çakiyodum makineyi.... Neyse 1 saatlik alıştırmanın sonunda ikimizde gayet güzel kullanmaya baslamışladık scooterleri. Baktim kukaların arasinda süzülüyo bizim ki

Diyeceğim o ki bence kadın erkek farketmez bu tutku için yeterki insanın içinde olsun ..

Ama trafikteki baltaları gorunce de tedirgin olmuyo deilim..

4 kasımda sınav var . Bir alalım ehliyeti bir süre eşim önde, ben arkada araba ile gidecez herhalde yollarda :

umit_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TGB 303r
    ben bunu okumaya üşenirim

dolapçııı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmw k1100lt,bmw f650,royalstar 1300,xl 600,xt 600,
    Kadın kısmı elbette kullanır.Lakin kadın kısmısıda kaza yapmaz aksine yaptırır.
    Birde olaya bu açıdan bakalım...

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Karı kısmısı motosiklet mi kullanırmış ya bırakın allahını severseniz...

Sadece kınıyorum bu şekilde düşünenleri.Ama şöle bir gerçekte varki bayan arkadaslarımız erkekler gibi pek soğuk kanlı olmuyorlar çoğu zaman trafiktede ondan çok tedirgin bayan görüyorum.Ama çok sağlam sürücüler var bayanlar içinde.Tabii ki sadece bayan sürücüler deil kendini resmen kasarak kullanan bir dünya erkek sürücü de var.Hatta rampada deil düz yolda lambalarda stop ettiren arabalarını sadece erkeklerde gördüm.Bide heyecanlanır çalıştıramazlar arabalarını...Her zaman bayanlara saygı duymuşumdur her konuda trafikte de en çok dikkat edeceklerim bayanlardır...

Bu arada MEB bağlı ehliyet için not veren baltalar yok mu onlar böle yaparlarsa eğer diğerlerinin yaptıkları hiç birşey...Geliştirmeleri gerekiyor ve daha fazla denetimden geçirilmeleri gerekiyor.Ayrıca bence 2tane gözetmenin yanında noter gibi onları da denetleyen gözetimcilerinde olması lazım.Herhangi bir torpil rüşvet ve adam kınama olayına karşılk...Trafikte bulunmak ciddi bir iştir.Biliyoruz ki ehliyeti olan bir dünya insan var ki araba üstünde gerçekten tehlikeli olan...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    vespa px 150
    nie kullanmasın?önce ondan bahsedin

Motosikleti
    yamaha ybr
    cesareti varsa....................

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Valla bu başlık hala yaşıyor mu?

Ancak şu kadarını söyleyim ben nişanlıma bu gaz bunlarda frenler hadi sür dedim sürdü. Hemde çok güzel sürüyor. Belki trafiğe filan çıkmasını istemem. bir kez kullandı ondada duran kamyona çarptı Ama sonuç olarak kadınlar ciddiyetle yaptıkları işlerde erkeklerden çok daha üstün.

tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    drz 400
    bence motorsıklet aşktır tutkudur herşeydır birkadına aşık olunuyorda ,seviliyorda öpülüp koklanıyorda motora bınıncemı olmuyor nekadar camış kafalı insanlarvarya ,ben görünce mutlu oluyorum güzel bişey bence ,bayanlarında herşeygibi bu aşkı tatmaları gerek .benden tamdestek motorsıklet sevdası olanherkese sonuna kadar katılıyom ... kımse lagaluga etmesin . saygılar içinizden motor aşkının hiç eksık olmaması dileğimle

beetle65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI BURGMAN AN 650 EXECUTİVE
    hemde harika kullanırlar
    hepimiz motor üzerinde mi doğduk
    bizde acemilikler yaşadık,bizde hatalar yaptık
    onlarda yapacaklar
    ama onlarda bizim gibi hatta bizden çok daha dikkat ve özen göstererek kullanacaklar
    üstelikte o motorların üzerine çok yakışıyorlar
    harikasınız kızlar lütfen yılmayın ve devam edin
    [COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::

Motosikleti
    MOTORSİKLETİM YOK AMA EN KISA ZAMANDA ALMAK İSTİYORUM MOTORSİKLETLERİ ÇOK SEVİYORUM
    artık yaşadımız çağda kadın erkek ayrımı yok günümüzde erkekler kadar kadınlarda her işin üstesinden geliyorlar.
    İNŞALLAH bende bi gün motoruma kavuşurum hemde yarış motoru istiyorum.
    bide ben bi bayan olarak asstsubay olmak istiyorum inşallah olurumda bayanların önünü tamamen açarım ;)

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler